Categorie Tips

Hoe maak je een thuisspa
Tips

Hoe maak je een thuisspa

6 eenvoudige tips om thuis een spa te creëren Wat is er beter dan lekker ontspannen in een badkuip in een geweldige spa, omringd door aromatherapiekaarsen, rozenblaadjes, luisteren naar ontspannende muziek ... Het goede nieuws is dat je geen fortuin hoeft uit te geven om te kunnen genieten van een spa-tijd. Hier geven we enkele ideeën om thuis een spa te maken.

Lees Verder

Tips

De dennenprocessierups: een bedreiging voor de gezondheid?

Alles wat u moet weten over de dennenprocessierups De maanden voor de komst van de lente is het heel gebruikelijk om in parken en tuinen met dennenbomen ongedierte van processierupsen te vinden. Deze wormen zijn bedekt met kleine haartjes die gezondheidsrisico's veroorzaken kinderen, volwassenen en huisdieren.
Lees Verder
Tips

Versier de buitenkant van het huis met kerstverlichting

Tips voor het versieren van de buitenkant van het huis met kerstverlichting De buitenkant van het huis is wat onze buren zien, en met kerst versieren met buitenverlichting is een manier om de straat waar we wonen op te fleuren. We geven je enkele ideeën en tips hoe je het huis kunt decoreren met kerstverlichting.Wat voor soort licht en effect we willen bereiken Bepaal de stijl van ons huis (rustiek huis, modern appartement, chalet, strandappartement ...) en gebruik verlichting en / of andere decoratieve elementen die de grootte en stijl van ons huis aanvullen.
Lees Verder
Tips

6 natuurlijke geheimen voor een mooie, stralende huid deze zomer

Tijdens de zomer zijn er veel factoren die de gezondheid van onze huid kunnen beschadigen en verslechteren als we niet oppassen. Tijdens de zomer verslechtert de gezondheid van onze huid door hitte, blootstelling aan de zon (en mogelijke brandwonden), het weer. droog, en zelfs het gebruik van airconditioning - al deze factoren kunnen de gezondheid van onze huid beschadigen en verslechteren, dus we moeten al het mogelijke doen om deze te beschermen.
Lees Verder
Tips

Geen slechte geuren: trucs voor pijpgeuren

Zelfgemaakte en natuurlijke trucs om nare geurtjes uit leidingen te verwijderen Thuistips om nare geurtjes te stoppen zonder dure producten of chemicaliën Zowel de gootsteen, de douche als de wasmachine geven in veel gevallen onaangename geuren af ​​en in veel gevallen worden ze een nachtmerrie om ze te elimineren.
Lees Verder
Tips

Tips om voor een vriendschap te zorgen

Hoe bereik je gelukkige, betrouwbare en stressvrije vriendschapsrelaties? Voor degenen onder ons die niet altijd op de beste manier vriendschappen hebben, hebben de experts van The Times wat advies: 1. "Verantwoordelijkheid nemen voor hoe we met iemand omgaan en hoe het ons beïnvloedt, is de eerste stap voor verandering."
Lees Verder
Tips

Hoe en waar kerstversieringen te bewaren

Eenvoudig kerstversieringen bewaren Door kerstversieringen op de juiste manier op te slaan na de feestdagen kunt u tijd en geld besparen voor volgend jaar, omdat ze beter bewaard blijven en u ze langer kunt gebruiken. Doorzichtige plastic containers gebruiken Plastic containers zijn geweldig omdat we de inhoud kunnen zien, dus het is niet nodig om tijd te verspillen aan het labelen van elke doos.
Lees Verder
Tips

Planten die je helpen beter te slapen en die je in de slaapkamer kunt hebben

Deze 5 kamerplanten helpen niet alleen bij het zuiveren en verwijderen van gifstoffen uit de lucht in onze huizen, maar hebben ook eigenschappen die ons helpen beter te slapen. Een ander voordeel dat ze hebben, is dat ze ook heel gemakkelijk te verzorgen en te onderhouden zijn. Aloë Vera Foto: thenletitbe.tumblr.com Een van de vele eigenschappen van Aloë Vera is het feit dat het een uitstekende luchtreiniger is in ons huis, aangezien het 's nachts zuurstof afgeeft en kooldioxide absorbeert.
Lees Verder
Tips

Bekkenbodem: wat is het en waar dient het voor?

Het hebben van sterke bekkenbodemspieren verbetert de controle over de blaas en de darmen De meest voorkomende oorzaken van bekkenbodemzwakte zijn bevalling, zwaarlijvigheid en de daarmee gepaard gaande spanning van chronische constipatie. Sommige soorten operaties en lage oestrogeenspiegels, zoals die optreden na de menopauze, kunnen deze spieren ook verzwakken.
Lees Verder
Tips

Waarom valt mijn haar zo vaak uit?

Haarverlies kan het gevolg zijn van verschillende factoren, van de meest voorkomende factoren die verband houden met de seizoensgebonden herfst die gewoonlijk in de herfst en de lente optreedt, het gebrek aan of gebrek aan vitamine, stress, het begin van de menopauze, of het kan ook gevolg van een complexere oorzaak die verband houdt met een gezondheidsprobleem.
Lees Verder
Tips

Waarom doet mijn hoofd pijn vlak voor de menstruatie?

De hoofdpijn die sommige vrouwen vóór of tijdens de menstruatie ervaren, wordt meestal veroorzaakt door hormonale onevenwichtigheden. In de meeste gevallen treedt migraine zonder reden op, maar er kunnen ook triggers zijn zoals wijn, eten of stress. . Het is wat bekend staat als menstruele migraine.
Lees Verder
Tips

6 drankjes die u niet zou moeten hebben als u probeert af te vallen

Met sommige drankjes kunnen we honderden calorieën opnemen zonder het te beseffen. Door vast voedsel voel je je langer vol. Als u probeert af te vallen, is het het beste als de calorieën voornamelijk worden geleverd door eten en niet door drinken. We geven u een lijst met dranken die u moet vermijden, of in ieder geval de consumptie ervan moet verminderen, als u probeert af te vallen1.
Lees Verder
Tips

8 voedingsmiddelen die je huid kunnen helpen beschermen tegen de zon

Voeding en bescherming tegen de zon Sommige voedingsmiddelen hebben de kracht om onze huid te beschermen tegen schade veroorzaakt door UV-straling van de zon.Als u de natuurlijke afweer van het lichaam tegen schade door de zon wilt versterken, zijn hier enkele voedingsmiddelen die u enige bescherming tegen de zon kunnen bieden: We weten dat zonnebrandcrème een fundamenteel punt is om schade aan onze huid te voorkomen die blootstelling aan de zon kan veroorzaken.
Lees Verder
Tips

Dankbaarheid is goed voor de ziel en helpt het hart

Houd er tijdens de Thanksgiving-week rekening mee dat dankbaar zijn je niet alleen een goed gevoel geeft, maar ook goed is voor je hart.Een positieve mentale houding is goed voor het hart. Het houdt depressie, stress en angst, factoren die het risico op hartaandoeningen verhogen, op afstand.
Lees Verder
Tips

Sla een paar dagen per week het avondeten over om af te vallen

Kunnen eten vóór het diner en het overslaan van het avondeten u helpen uw gewicht onder controle te houden We hebben altijd gehoord dat het overslaan van maaltijden niet wordt aanbevolen als we willen afvallen, maar nu suggereert een nieuwe studie dat we de mogelijke voordelen over het hoofd zien. tijd beperkt.
Lees Verder
Tips

Hoe weet je welke maat beha je draagt?

8 op de 10 vrouwen dragen de verkeerde bh-maat. De sleutel om de juiste bh-maat te bepalen, is door je exacte maten te kennen en deze als referentie te gebruiken bij het kiezen van je bh. Het is belangrijk om te onthouden dat de exacte bh-maat niet alleen van merk tot merk verandert, maar ook kan veranderen op basis van stijl. van beha.
Lees Verder
Tips

Volg deze 9 tips om de perfecte koffer in te pakken

Wanneer we reizen, en vooral wanneer we alleen met handbagage reizen, benadrukken velen van ons het idee om iets essentieels thuis achter te laten dat we misschien nodig hebben, of gewoon met het idee iets onnodig mee te nemen ... Deze dingen moeten we ons afvragen, welke dingen zijn het meest essentieel?
Lees Verder
Tips

Hoe je om vergeving kunt vragen

Tips om je verontschuldigingen aan te bieden: Kruipen: het is niet nodig om op je knieën te gaan smeken, maar we moeten duidelijk maken dat we om vergeving vragen en dat het ons kan schelen of ze het toestaan ​​of niet. Het is niet nodig om te overdrijven als we ons verontschuldigen voor een kleine onzin, zoals het breken van de beker van een vriend, maar als we zijn auto hebben vernield, zullen we ons met meer aandrang moeten verontschuldigen.
Lees Verder
Tips

Hoe u uw eigen etherische olie van theeboom kunt maken

Tea Tree-olie wordt verkregen uit de destillatie van theebladeren (die al over de hele wereld groeit, maar afkomstig is uit Australië). Het heeft ook antimicrobiële eigenschappen en kan worden gebruikt om te reinigen als het met water wordt gemengd. Hoe u uw eigen tea tree etherische olie kunt maken 1. - Tea tree bladeren krijgen: dit kan moeilijk zijn, afhankelijk van de regio waarin we leven.
Lees Verder
Tips

Tips voor het aanbrengen van make-up

Make-up is voor het gezicht welke kleuren een schilderij geeft, al is het belangrijk op te merken dat het geen alternatief is voor een goede huid. Het hebben van een goede huid zou het primaire doel moeten zijn en het behouden ervan met het aanbrengen van make-up in de juiste contouren zou het secundaire doel moeten zijn Een schone, goed gehydrateerde huid is de opmaat voor make-up.
Lees Verder
Tips

Hoe het gebruik van hakken onze voeten en benen beïnvloedt

Statistieken tonen aan dat het dragen van hoge hakken een van de belangrijkste factoren is die voetproblemen bij vrouwen veroorzaken Voet- en beenproblemen veroorzaakt door langdurig gebruik van hoge hakken Hamertenen Smalle laatste duwtjes de tenen naar een gebogen positie bij het middelste gewricht.
Lees Verder