Categorie Algemeen

Nanofair 2014 presenteert nanotechnologie voor industriële toepassingen
Algemeen

Nanofair 2014 presenteert nanotechnologie voor industriële toepassingen

Nieuwe ideeën voor de industrie: Nanofair 2014 presenteert nanotechnologie voor industriële toepassingen. Onder het motto "Nieuwe ideeën voor de industrie" heeft Nanofair zich gevestigd als een van de toonaangevende congressen over nanotechnologie. De Fraunhofer IWS Dresden organiseert, in samenwerking met onder meer de afdeling Economische Ontwikkeling van de stad Dresden, het evenement.

Lees Verder

Algemeen

Hoe de symptomen van Parkinson te herkennen

10 vroege waarschuwingssignalen van de ziekte van Parkinson Het kan moeilijk zijn om een ​​diagnose te stellen, maar hier zijn de 10 tekenen dat iemand mogelijk aan deze ziekte lijdt. Trillen Trillen van de vingers, handen, armen, benen, kin of lippen is een veelvoorkomend vroeg teken van de ziekte van Parkinson.
Lees Verder
Algemeen

Google en Facebook bundelen hun krachten om Los Angeles en Hong Kong met elkaar te verbinden via een onderwater internetkabel

Google en Facebook hebben besloten om samen te werken met Pacific Light Data Communication en TE SubCom om de internetverbindingssnelheden tussen Noord-Amerika en Azië te verhogen door een onderwater-internetkabel te installeren tussen Los Angeles en Hong Kong, genaamd PLCN (Pacific Light Cable Network). De installatie van de nieuwe kabel begint dit jaar en zal in 2020 in gebruik worden genomen.
Lees Verder
Algemeen

34 ideeën van originele hoofdeinden die u zelf kunt maken (DIY)

We laten u de mooiste en origineelste hoofdeinde-ideeën achter die we van internet hebben verzameld en die u zelf kunt maken met een minimaal budget. Ontdek welke de juiste zou zijn volgens uw decoratie en de mogelijkheden van de gebruikte materialen Ideeën om een ​​origineel en gepersonaliseerd hoofdeinde voor uw bed te maken1.
Lees Verder
Algemeen

Elke fase van menselijke ontwikkeling

De mens doorloopt in zijn leven verschillende stadia en elk stadium van menselijke ontwikkeling heeft zijn eigen kenmerken die het uniek maken; het is echter niet mogelijk om precies te zeggen wanneer een stadium begint en wanneer het eindigt, aangezien het in ontwikkeling is Menselijke factoren worden beïnvloed door verschillende factoren, zoals die van biologische oorsprong, die van sociale oorsprong en die van culturele oorsprong, die elke persoon uniek en verschillend maken van anderen.
Lees Verder
Algemeen

De pacemakers voeden met de trillingen die door de hartslag worden geproduceerd

Ondanks dat pacemakers maar weinig stroom nodig hebben (ongeveer 1 miljoenste watt), moeten hun batterijen periodiek worden vervangen en dat zijn meerdere operaties voor patiënten. Onderzoekers hebben gezocht naar manieren om de levensduur van de batterij te verlengen - door energie op te wekken met bloedsuiker of de beweging van de handen en benen - maar deze methoden verstoren de stofwisseling of vereisen een meer ingrijpende operatie. zoals het doorgeven van een kabel van de ledematen naar de borst.
Lees Verder
Algemeen

Uitbreiding van Oxford Nanopore Technologies

Oxford Nanopore Technologies breidt hoofdkantoor in Oxford uit en opent nieuwe faciliteit in Cambridge Oxford Nanopore Technologies, een nieuwe ontwikkelaar van technologieën voor elektronische detectie en analyse van individuele moleculen met behulp van nanoporiën, heeft verklaard dat het zijn hoofdkantoor in Oxford zal uitbreiden en een nieuwe computerfaciliteit zal openen in de stad Cambridge, in het Verenigd Koninkrijk.
Lees Verder
Algemeen

De voorzorgsmaatregel in de UBER-zaak: de redenen van de rechter

Een paar dagen geleden werd een bevel uitgevaardigd door de rechtbank van koophandel nummer twee van Madrid waarmee werd overeengekomen om de voorzorgsmaatregel te schatten die door de ASOCIACIÓN MADRILEÑA DEL TAXI was ingediend tegen de aanvraag UBER TECHNOLOGIES INC. Foto: Pixabay en een verbod in Spanje op het aanbieden en toekennen van personenvervoersdiensten in voertuigen, waarvan het gebruik zowel via de applicatie (app) als via de website www.
Lees Verder
Algemeen

Bang voor Halloween? U kunt Samhainofobie hebben

Hoe Samhainophobia te overwinnen Ja. Er is de angst voor Halloween. Het wordt Samhainophobia genoemd omdat "Samhain" de naam is waarmee de Kelten, vaders van deze traditie, naar Halloween verwezen.Terwijl veel landen Halloween tot een echte zaak hebben gemaakt voor snoepmakers en verkopers (de VS verzamelen er 6.
Lees Verder
Algemeen

Aspirine en kanker

Aspirine verlaagt het risico op kanker Regelmatig gebruik van aspirine verlaagt significant het risico op kanker, uitzaaiingen en sterfte door kanker. Dit is de belangrijkste conclusie van een studie, gepubliceerd in het tijdschrift The Lancet, dat laat zien hoe Gebruiksters van aspirine hadden een 38-voudige vermindering van het risico op colorectale en andere gastro-intestinale kankers, vergeleken met niet-gebruiksters.
Lees Verder
Algemeen

Apple roept zijn voedingsadapters terug vanwege het risico op elektrische schokken

Dit is absoluut niet de beste week van Apple geweest. Als gevolg hiervan heeft het bedrijf zich ertoe verbonden de miljoenen verkochte adapters te vervangen door een nieuw risicovrij model - de twee betrokken adaptermodellen zijn naar verluidt ontworpen voor gebruik in Europa, Australië, Nieuw-Zeeland, Korea, Argentinië en Brazilië. , hoewel er mogelijk andere landen zijn getroffen; en werden tussen 2003 en 2020 verkocht als onderdeel van de reisadapterkit van het bedrijf en als add-on bij Mac-computers en andere iOS-apparaten.
Lees Verder
Algemeen

Nieuw nanomateriaal zet straling direct om in elektriciteit

Volgens Amerikaanse onderzoekers zouden deze materialen die straling direct in elektriciteit omzetten, een nieuw tijdperk kunnen inluiden van ruimtevaartuigen en zelfs grondvoertuigen die worden aangedreven door krachtige nucleaire batterijen. Volgens hun berekeningen zouden de materialen die ze bestuderen tot 20 keer meer energie leveren. door radioactief verval dan thermo-elektrische materialen.
Lees Verder
Algemeen

Therapieën voor kanker en centraal zenuwstelsel

02/23: Rexahn en het University of Maryland Center for Nanomedicine werken samen om therapieën te ontwikkelen voor kanker en het centrale zenuwstelsel; bedrijf dat nanotechnologie op geneesmiddelen wil toepassen om krachtigere behandelingen en met efficiëntere toediening te verkrijgen In een buitengewone samenwerking gericht op het toepassen van geavanceerde nanotechnologie bij de ontwikkeling van zijn producten, is Rexahn Pharmaceuticals een partnerschap aangegaan met het Center for Nanomedicine and Cellular Administration (CNCD) van de Universiteit van Maryland om therapieën voor het centrale zenuwstelsel en medicijnen te ontwikkelen om kanker te bestrijden.
Lees Verder
Algemeen

Nanoenergie en elektrolyten

Nanoenergie: elektrolytstoring in lithiumbatterijen op nanoschaal vermijden Onderzoekers van het National Institute of Standards and Technology (NIST), de University of Maryland, College Park en Sandia National Laboratories, bouwden een reeks batterijen met nanodraden om aan te tonen dat de dikte van de elektrolytlaag de prestaties van de batterij aanzienlijk kan beïnvloeden, door een limiet vast te stellen voor de kleinste afmetingen van deze kleine stroombronnen.
Lees Verder
Algemeen

Nieuwe vloeibare zonnecellen die op oppervlakken kunnen worden geverfd

USC-wetenschappers hebben een mogelijke weg ontwikkeld voor goedkope, stabiele zonnecellen gemaakt van nanokristallen die zo klein zijn dat ze als vloeibare inkt kunnen bestaan ​​en op lichte oppervlakken kunnen worden geverfd of geprint. Zijn onderzoek verschijnt deze maand in het internationale tijdschrift voor anorganische chemie Dalton Transactions.
Lees Verder
Algemeen

Hoe u anoniem kunt zijn op internet

Hoe anoniem te zijn op internet en de maximale privacy te behouden bij browsen, e-mailen en mobiele apparaten. Het Tor-project (Tor-project) heeft een gratis downloadbrowser gelanceerd waarmee je alles wat we op internet zoeken, kunt "anonimiseren". De browser is een verbeterde, op beveiliging gerichte versie van Firefox, die al ons webverkeer filtert om ons te helpen anoniem te blijven.
Lees Verder
Algemeen

De sterkste lijm - Gheckoskin

Gekko-voeten inspireren de ontwikkeling van een verbazingwekkende lijm die 317,5 kg kan dragen op een gladde muur Jarenlang stonden biologen versteld van de kracht van gekko-voeten, waardoor deze 142 gram hagedissen houdkracht kunnen produceren gelijk aan het dragen van ongeveer 4 kg langs een muur zonder te glijden.
Lees Verder
Algemeen

Global Information presenteert twee rapporten over de MEMS-markt

Global Information, een in Japan gevestigde leverancier van marktonderzoek en informatiediensten, heeft twee belangrijke rapporten opgesteld over de markt voor micro-elektromechanische systemen (MEMS). Het andere rapport belicht de toekomstige kansen en voorstellen voor BioMEMS MEMS is buitengewoon gunstig geworden voor gebruik in verschillende mobiele toepassingen.
Lees Verder
Algemeen

Gespecialiseerde sociale netwerken groeien

Volgens het tijdschrift emarketer blijven gebruikers en bedrijven lid worden van thematische sociale netwerken, ondanks het feit dat algemene sociale netwerken zoals Facebook, Twitter en Linkedin de sociale mediasector in het algemeen al enkele jaren leiden, recentelijk sommige diensten - sommige nieuwe en andere die nieuwe versies zijn van oude services - winnen snel aan populariteit bij consumenten en adverteerders.
Lees Verder