Algemeen

Nieuw isolatiesysteem

Nieuw isolatiesysteem

Ambios Technology lanceert zijn nanotechnologie-isolatiesysteem: "Isochamber"

Volgens een artikel dat op 15 september 2006 op Nanotechweb.org is gepubliceerd, heeft Ambios Technology, gevestigd in Santa Cruz (Californië), een nieuw omgevingsisolatiesysteem gelanceerd dat is ontworpen om de prestaties van AFM's en andere tools te optimaliseren. oppervlakte beeldvorming.

In de afgelopen jaren hebben de vorderingen op het gebied van micro- en nanotechnologieën het landschap in bijna elke sector veranderd, van lucht- en ruimtevaart en defensie tot biotechnologie en energie. Oppervlakte-instrumentatie die in staat is om deze nanostructuren te visualiseren, zoals atomaire krachtmicroscopen, maakt voortdurende vooruitgang mogelijk in deze kritieke studiegebieden en ontwikkeling.

Factoren die de prestaties en de resolutie op nanoschaal van deze beeldvormings- en metrologische instrumenten beperken, zijn onder meer thermische, akoestische en mechanische ruis die in normale laboratoriumomgevingen wordt geïntroduceerd. Adequate isolatie van de omgeving is essentieel om de beste prestaties uit deze instrumenten te halen.

Ambios biedt nu een camera die metrologische instrumenten met hoge resolutie isoleert van gebouwtrillingen, akoestisch geluid binnenshuis en thermisch geïnduceerde stroming. De nieuwe Isochamber biedt 30dB akoestische isolatie en bevat een integraal 0,5Hz trillingsisolatieplatform van Minus K Technology. Dit resulteert in een isolatie-efficiëntie van meer dan 99%, zowel akoestisch als mechanisch, in de belangrijkste frequentieregimes.

Bron: Nanotech OrgVideo: Get Out  A New Perspective in Horror (Augustus 2021).