Informatie

Wat is karma?

Wat is karma?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Karma is het kosmische evenwicht. Het is de universele wet van oorzaak-gevolg, het is de rechtvaardigheid van universele wetten.Het is een woord dat veel in ons leven wordt gebruikt, maar weet u hoe het werkt? Zo gemakkelijk, maar tegelijkertijd zo complex.

Vorige levens

Wat is karma?

Het karma het is een universele wet van oorzaak / gevolg. Op een gemakkelijke manier uitgelegd, zou het zijn dat we allemaal worden geboren met een karma of een last uit andere levens, die ons in ons huidige leven beïnvloedt. Als we kwaad hebben gedaan, komen we in dit leven met de gevolgen van dat kwaad dat we hebben gedaan, om het in ons eigen vlees te ondergaan en het zo te zuiveren. Oorzaak gevolg.

Je zult je afvragen: als ik in ons vorige leven heel slecht ben geweest, zal alles in dit leven dan heel slecht gaan? Nou, vergis je niet dat het zal gebeuren. Als je je vrouw met andere vrouwen hebt bedrogen en haar hebt laten lijden, lijdt het geen twijfel dat ze je in dit leven ontrouw zullen zijn en jij hetzelfde zult lijden.

Boom van leven

De oplossing: als je het onder ogen kunt zien en het snel kunt overwinnen, zal het beter voor je zijn, omdat je je schuld kunt afbetalen en in vrede kunt leven. Als je een zwak karakter hebt en jaloers bent, kun je je hele leven een heel slechte tijd hebben. Het belangrijkste is om je bewust te zijn van waar het precies over gaat en het netjes en positief onder ogen te zien. GEEN weerstand bieden of wraak nemen.

Als je in een ander leven erg gierig was en je familie deed verhongeren, dan zal het in dit leven weer bij je terugkomen. Als je in een ander leven mensen hebt vermoord of gemarteld, wil ik je niet vertellen ...

Maar je hoeft niet zulke vreselijke daden te plegen. Als we het hebben over afgunst, manipulatie, kritiek, dingen fout laten gaan ... Alleen hiermee kunnen we dat doe veel meer om ons heen en bereid een Ook slecht en hard toekomstig karma.

De levensboom

Wat is het om goed of slecht te zijn?

Slecht zijn is een moordenaar, een misbruiker of gewoon andere peccadilloes zijn die meer welwillend lijken, maar in werkelijkheid het leven van mensen bitter en zeer gecompliceerd kunnen maken, zoals: jaloezie, wrok, manipulatie, jaloezie, gierigheid, geweld, haat, wraak, kwaad wensen ... Zoals je kunt zien het zou alles zijn dat anderen op de een of andere manier pijn doet.

Goed zijn is anderen helpen, van hen houden, om hen geven, aardig zijn, vrijgevig zijn, het beste wensen, weten hoe ze moeten luisteren en adviseren, lesgeven zodat ze het beter kunnen doen ... Maak contact met je vrienden, die elkaar niet kennen, zodat ze zaken doen, door afgezien van jou is dat goed zijn. Zoals je kunt zien, is goed zijn dingen doen die niemand kwaad doen, zo niet integendeel, ze helpen en verbeteren hun leven.

Verplaats energieën voor beter of slechter

Negatieve energieën die je om je heen genereert, zal zich tegen je keren en alles wat je doet in dit leven van kwaad, wees gerust dat het naar je terug zal komen. Als je afgunst ertoe leidt dat je anderen bekritiseert, zodat ze hun doel niet bereiken, genereer je een negatief energieveld voor je en dat zal je ervan weerhouden om ook vooruit te gaan.

Het wiel van het leven

Wanneer een stuur een bericht naar het heelal, beweegt alles omdat we het hebben gevraagd en wilden. "Gooi de dobbelstenen ...". Deze uitdrukking is geldig voor twee dingen, aangezien we op de een of andere manier een actie ondernemen als we een zin formuleren, we de energieën in het universum lanceren zodat het iets transformeert en verandert:

 1. Als we bijvoorbeeld op zoek gaan naar werk, zetten we onze energie in om uiteindelijk een baan te vinden. Als we niets doen, is het moeilijker om aan te komen.
 2. Als we dingen beginnen te zeggen, is dat gevaarlijk, omdat we op de een of andere manier berichten naar het universum sturen, die bij ons terugkomen en positief of negatief kunnen zijn, afhankelijk van wat je hebt gezegd.

Om symbool

Heb je ooit gehoord: "Het is een vuile rijkdom?" Als niet? Want er wordt gezegd dat alle rijkdom die in de 2e of 3e generatie vies is verkregen, naar het water gaat, het gaat verloren.

Wat je niet moet doen

Nooit te zeggen: "Wat een pech", "Ik heb een heel slecht Karma", "Dit gaat mis ...", "Ik zal dit huis nooit verkopen", "Ik zal deze cursus niet halen", "Ze zullen me niet bellen voor deze job", "Ik krijg geen enkele eer", "Zo en zo, hij zal nooit verliefd op me worden" ... Omdat we negatieve ideeën lanceren en genereren dat het zo is.

Je moet altijd positief spreken en positieve ideeën lanceren en dingen zeggen als: "Hij zal naar me kijken en hij zal aan mijn voeten vallen", "Zeker vonden ze me leuk en ze belden me snel naar mijn werk", "Ik zal het huis vinden dat ik wil", "Zeker dat ze een bod hebben gedaan en dat ik naar Parijs kan reizen "...

Je moet altijd goed doen, positief en genereus zijn om onze toekomst mee vorm te geven een gemakkelijk en positief karma. Door goed te zijn, bestemmen we een ander positief en gelukkig toekomstig leven voor.

Andere lezingen met betrekking tot Wat is karma?:

 • Overervingen uit andere vorige levens
 • Soulmates bestaan
 • Regressie naar vorige levens


Video: De wet van karma de wet van oorzaak en gevolg wat u zaait zult u maaien (Juni- 2022).


Opmerkingen:

 1. Arth

  Zag er cool uit ...

 2. Mike

  het kan een ruimte afsluiten...

 3. Stedman

  Sorry, maar ik heb iets heel anders nodig. Wie kan er nog meer voorstellen?

 4. Banbrigge

  Granted, that will have a wonderful idea just by the way

 5. Grole

  Deze situatie is mij bekend. Klaar om te helpen.

 6. Konane

  Volgens mij geef je de fout toe. Voer we bespreken. Schrijf me in PB.Schrijf een bericht