Algemeen

10 interessante mobiele applicaties voor vandaag (6)

10 interessante mobiele applicaties voor vandaag (6)

Het zesde deel van de applicaties die voor ons het nuttigst kunnen zijn, is hier:1. Gmail
Je zou kunnen zeggen dat Gmail werkt met Apple Mail, maar de Gmail-applicatie biedt een completere ervaring, waardoor je kunt zoeken, threads kunt maken en e-mails kunt taggen en markeren.


2. Yahoo! Weer
Bij weertoepassingen worden we vaak gedwongen om te kiezen tussen enorm veel gegevens of een charmante interface. Yahoo! Weather combineert beide en biedt een spectaculaire interface die ook rijk is aan informatie. Kaarten zijn het zwakke punt, maar verder is het een essentiële applicatie om het weer te controleren.

3. Google Maps
Toen Apple Google-gegevens uit zijn Maps-app haalde, veroorzaakte dit nogal wat opschudding op internet. Terugkijkend was de beslissing gunstig, aangezien het Google ertoe aanzette om zijn eigen kaarttoepassing, Google Maps, te maken. Behalve wat irritante onzin bij het inloggen, is dit een eersteklas app; de interface is eenvoudig, de kaarten zijn nauwkeurig en het is ook een manier om weer te genieten van Street View op je iPhone.

4. Cloze
Tegenwoordig neemt iemand net zo goed contact met ons op via Facebook, Twitter of LinkedIn als via e-mail. Cloze's slimme plan: een uniforme inbox aanbieden waar al deze berichten kunnen worden geraadpleegd. Het is geen baanbrekend idee, maar Cloze doet het fantastisch. Het bevat een bijzonder indrukwekkende functie waarmee we prioriteit kunnen geven aan de mensen met wie we regelmatig communiceren.

5. Vind mijn vrienden
Heel handig als we een groep vrienden gaan ontmoeten die een iPhone hebben en willen weten waar ze zijn of als we willen checken of onze partner onderweg is om te zien of het tijd is om het avondeten in de oven te zetten of net doen alsof we het druk hebben als het binnenkomt. door de deur bijvoorbeeld.

6. Ik ben gekomen
Vine is de beste manier om ons leven in beweging te zien en te delen. Hiermee kunt u op een eenvoudige en leuke manier korte en mooie video's maken en delen met vrienden en familie. Met de applicatie kun je ook bladeren door de duizenden video's van zes seconden die andere mensen naar de service hebben geüpload.

7. Flickr
Gebruikers die al een lange tijd internet gebruiken, denken vaak wat er met Flickr had kunnen gebeuren. Het zou de alomtegenwoordigheid van Facebook moeten hebben, maar het heeft blijkbaar de mobiele trein gemist. De site is echter nog steeds populair en omdat het maar liefst 1 TB aan gratis opslagruimte biedt en automatisch uploadt vanaf iOS, is het een onmisbare service / app voor iPhone, die Photo Gallery in veel opzichten overtreft.

8. Podcasts
Apples applicaties en software hebben altijd verschillende kwaliteiten gehad, maar Podcasts was een regelrechte ramp toen het voor het eerst uitkwam. Een update heeft de interface echter gereorganiseerd en het mogelijk gemaakt om aangepaste stations te maken die automatisch worden bijgewerkt en gesynchroniseerd via iCloud.

9. Calorieteller
Als we de behoefte voelen om onze voedselconsumptie te verminderen, is de calorieteller een interessante toepassing. Het is goed ontworpen en heeft bovenal een uitgebreide voedseldatabase, waardoor alles wat we eten gemakkelijk kan worden vastgelegd. Het bevat ook websynchronisatie, enkele optionele sociale functies en rapporten en doelen.

10. Doos
Er is geen traditioneel bestandssysteem op iOS, maar Box kan als een equivalent fungeren en synchronisatie tussen apparaten en platforms mogelijk maken. Het biedt 10 GB gratis opslagruimte, hoewel de directe integratie met iOS-applicaties minder is dan die van zijn rivaal Dropbox. Het is heel gemakkelijk om bestanden te openen en te delen en bevat een optie om foto's van de iOS-filmrol te uploaden.

Bron: http://www.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/70-best-free-iphone-apps-2013-663484/1#articleContent

Gerelateerde Links:

  • 10 interessante mobiele applicaties voor vandaag (4)
  • 10 interessante mobiele applicaties voor vandaag (5)

Video: Evernotes Latest News updated (Oktober 2020).