Informatie

Mensen met bevoegdheden

Mensen met bevoegdheden

Sinds Alexis Carrel in zijn "Incognita del hombre" het bestaan ​​van mensen met telepathische krachten bevestigde, begonnen mensen met speciale krachten een leidende rol te spelen in onderzoek en probeerde de wetenschap dergelijke verschijnselen te benaderen. Maar het is de moeite waard om te overwegen of internet een middel kan zijn om dergelijke mensen te identificeren en om onderzoek en studies te bevorderen die enkele van de sleutels en mysteries achter deze krachten onthullen.

Het eerste forum voor mensen met bijzondere krachten

Een jaar geleden opende een sociologieonderzoeker een internetforum om dit soort mensen te identificeren. Het was gebaseerd op de hypothese dat iedereen met een speciale macht op internet zou gaan op zoek naar informatie over het onderwerp. Er werd nagedacht over de mogelijkheid om interessante gevallen te identificeren.

Zoals verwacht heeft het forum de meest uiteenlopende deelnames. Sommigen verlaten hun e-mail en willen meer weten over hun bevoegdheden.

In slechts één jaar tijd zijn er merkwaardige gevallen toegevoegd, variërend van de onderwerpen: de toekomst zien, het verleden, kleine objecten met de geest verplaatsen, illusies creëren, heel snel rennen, door bepaalde objecten en materialen kijken, objecten in brand steken door ze aan te raken of kijk ernaar, zie geesten, enz.

Zal er ooit via internet een gemeenschap van mensen met bijzondere krachten ontstaan?


Video: Tutorial Opstellen Organogram (Juni- 2021).