Informatie

Beroemde mensen die kanker hebben overwonnen

Beroemde mensen die kanker hebben overwonnen

Ontmoet de beroemdheden bij wie de diagnose is gesteld Kanker.
Velen van ons kennen ze van hun films of tv-optredens en gelukkig hebben velen het overtroffen.

Noch al het geld, noch alle roem hielpen deze persoonlijkheden om dit kwaad te vermijden dat velen treft, ze gaven alles wat ze tegenkwamen toen ze met kanker werden geconfronteerd en maakten ze sterker.

Niet alleen de gewone mensen hebben er last van, aangezien veel beroemdheden het slachtoffer zijn geworden van kanker, een ziekte die geen genade kent, hoewel de overlevingskansen nu steeds groter worden.

Hieronder zie je 17 beroemde mensen die kanker verslaan.

Robi Draco Rosa hij kreeg de diagnose van een tumor tussen de maag en de lever. De muzikant bevestigde via zijn Twitter-account dat hij nu vrij is van de ziekte.

De beroemde Australische zangeres Minogue Kylie was op tournee door Europa toen in 2005 de diagnose borstkanker werd gesteld. De ster stopte de tour onmiddellijk en onderging een operatie en chemotherapie.

Adamari Lopez, onderging de Puerto Ricaanse een masectomie waardoor ze de borstkanker waaraan ze leed, kon verwijderen.

Sofia Vergara, actrice van de serie ‘Modern Family’ werd gediagnosticeerd met schildklierkanker, waar ze goed uitkwam.

Hugh Jackmanheeft de Australische acteur uitgelegd dat hij lijdt aan basaalcelcarcinoom op zijn neus, een milde variant van huidkanker. De kanker waaraan u lijdt, is het resultaat van overmatige blootstelling aan de zon en komt het meest voor bij mensen. Dezelfde acteur had er spijt van dat hij geen zonnebrandcrème had gebruikt, iets waardoor hij niet aan deze ziekte zou lijden.

Olivia Newton-John Bij haar werd in juli 1992 de diagnose borstkanker gesteld. Na een borstamputatie om de tumor te verwijderen, overwon ze na zes maanden chemotherapie de kanker volledig. Als een overlevende, de hoofdpersoon vanVet ingehuldigd de Olivia Newton-John Cancer Center om vrouwen met deze ziekte te helpen.

Michael Douglas Bij hem werd in 2010 de diagnose tongkanker gesteld, maar vreemd genoeg loog hij over de diagnose en zei dat het keelkanker was. Zoals het nu bekend is, vertelde de dokter hem dat als hij vanwege zijn tongkanker een operatie moest ondergaan, hij een deel van zijn kaak en tong zou verliezen, daarom adviseerde hij hem te zeggen dat het keelkanker was.

Melanie Griffith hij onderging een operatie om een ​​paar dunne huidlagen van zijn gezicht onder zijn rechteroog te verwijderen vanwege huidkanker. Gelukkig bevond de ziekte zich nog in een zeer vroeg stadium en heeft deze geen verdere complicaties gekend.

In 2003 kwam de beroemde Amerikaanse acteur Robert De Niro bij hem werd prostaatkanker vastgesteld.
De acteur liet de ziekte zijn creatieve plannen niet vernietigen, sindsdien heeft hij meer dan twintig films gemaakt.

Michael Hall, wereldwijd bekend van de televisieserie "Dexter", werd ook gediagnosticeerd met kanker, de ziekte van Hodgkin.

Cynthia Nixon, de actrice die Miranda speelt in de televisieserie 'Sex and the City', in Spanje bekend als 'Sex in New York', werd in 2002 ontdekt dat borstkanker werd vastgesteld, maar pas een paar jaar later gaf ze het aan ontmoet de pers.

Rod Stewartonderging de Britse zangeres in juli 2000 een operatie wegens schildklierkanker.

De beroemde Amerikaanse zanger Anastacia, je weet wat het is om te vechten om kanker te tellen, maar twee keer. Tweemaal moest hij doktoren horen zeggen: "Hij heeft kanker."

Lance ArmstrongDe zevenvoudig Tour de France-winnaar, een levende legende, was ook het slachtoffer van kanker. Lance leed aan zaadbalkanker met meerdere uitzaaiingen.

Het model Bimba Bosé, is toegevoegd aan de lijst van vrouwen die aan borstkanker hebben geleden. Afgelopen april onderging ze een borstamputatie in haar linkerborst, nadat een paar maanden eerder een tumor was ontdekt.

Lichte casal hij heeft tweemaal kanker bestreden. In 2010, drie jaar na afronding van de behandeling van de tumor in de ene borst, werd deze opnieuw ontdekt in de andere borst.

Chenoa, moest baarmoederkanker onder ogen zien. Hij was 24 jaar oud en hij had nog een paar jaar te gaan voordat hij beroemd werd sinds "Operación Triunfo."

Foto's van: Google Afbeeldingen

Blijf lezen….


Video: Dr. Abri de Bruin - Endometriose - 12 Maart 2020 (Juni- 2021).