Algemeen

13 solidariteitsregels voor vliegreizen

13 solidariteitsregels voor vliegreizen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

1. Onthoud hoe beveiligingsmaatregelen werken

Denk gewoon een beetje van tevoren na om het beoordelingsproces zo snel mogelijk te doorlopen. Zie ook Hoe u snel door de luchthaven reist.

2. Maak het bovenste compartiment niet rommelig

Gezien de hoge kosten die u moet betalen voor ingecheckte bagage, is de ruimte voor handbagage duur. Als we twee stuks handbagage meenemen, is het beter om de kleinere aan onze voeten te houden. En de andere, zoals stewardessen ons waarschijnlijk zullen herinneren, moeten we hem niet horizontaal in het compartiment plaatsen om de ruimte van iemand anders niet in te nemen.

3. Wees aardig tegen stewardessen / gastvrouwen

Ze hebben niet de regels opgesteld die ons verplichten de bakken omhoog te brengen, de veiligheidsgordel om te doen en de rugleuning terug te zetten in de oorspronkelijke positie voordat we landen. Het moeilijk maken is onaangenaam en kan het opstijgen vertragen. Zie ook: 5 fouten die je niet mag maken met stewardessen / gastvrouwen.

4. Als we de stoel achterover moeten leunen, doe dat dan voorzichtig

Het recht om de stoel achterover te laten leunen is een kwestie van discussie, maar als de stoel achterover leunt, waarom zou u er dan niet van profiteren? U moet echter altijd terugkijken voordat u dit doet. En misschien de reiziger waarschuwen wiens ruimte we op het punt staan ​​binnen te vallen, zodat ze hun drankje kunnen verplaatsen of de positie van hun laptop kunnen aanpassen. Verhoog de stoel tijdens maaltijden. Verwant onderwerp: Knie verdediger (Verdediger van de knie).

5. Houd kinderen onder controle

Zowel vluchten als kinderen die zich misdragen kunnen hoofdpijn veroorzaken. Ouders moeten hun best doen om hun kinderen onder controle te houden. Hoe uitgeput ze ook zijn, het is hun verantwoordelijkheid. Als een kind ons stoort: praat met de ouders, in plaats van het kind uit te schelden. Het is niet aan ons om het gedrag van de zoon van een vreemdeling te corrigeren en het is niet gemakkelijk voor ons om de enige mensen te storen die kunnen voorkomen dat de trappen op onze stoel worden gegeven.

6. Word niet dronken

Een paar drankjes drinken is een geweldige manier om de tijd te doden, maar we moeten altijd de touwtjes in handen houden. Anders zouden we iedereen om ons heen kunnen irriteren, naar alcohol stinken en elke 20 minuten opstaan ​​om naar de badkamer te gaan.

7. De middelste stoelen komen overeen met de armleuningen

In tegenstelling tot de passagiers in het gangpad of bij het raam, heeft degene op de middelste stoel geen ruimte om hun voeten te strekken of hun hoofd te laten rusten. Het mooiste is om ze beide armleuningen te laten.

8. Pas op voor lichaamsgeur

Onze reisgenoten hoeven uiteraard niet te lijden van onze nare lichaamsgeur. Neem een ​​douche voordat je naar het vliegveld gaat en gebruik waar mogelijk deodorant. Houd er rekening mee dat een te sterke eau de cologne of parfum binnenshuis net zo onaangenaam kan zijn als een slechte geur. En als we eten kopen voor de vlucht, probeer dan iets te kiezen dat niet te veel geur afgeeft.

9. Dwing niemand om met ons te chatten

Als we zin hebben om een ​​gesprek te beginnen, ga je gang. We kunnen nieuwe en interessante mensen ontmoeten en misschien de vluchtervaring wat aangenamer maken. Maar als we duidelijk zien dat de ander niet geïnteresseerd is, is het handig om ze met rust te laten: veel mensen geven er de voorkeur aan de vlucht in stilte te doorstaan. Aan de andere kant, als iemand tegen ons begint te praten en we geen zin hebben om te praten, kunnen we hoffelijk zijn, maar duidelijk maken dat we andere dingen te doen hebben, door een boek te openen, langzaam een ​​koptelefoon op te zetten of gewoon onze ogen te sluiten om te rusten.

10. Sta alleen op de juiste momenten op

Analyseer de situatie voordat u opstaat om naar de badkamer te gaan. Als we een stewardess met een karretje in het gangpad zien, is het beter om te wachten. Anders kan de kinderwagen gemakkelijk tussen ons en onze stoel terechtkomen. Afhankelijk van wat de stewardess besluit te doen, kunnen we vast komen te zitten in het gangpad tot het einde van de service of de service uitstellen als u besluit de wagen te verplaatsen, zodat we terug naar onze stoel kunnen gaan.

11. Bedenk hoe we gaan slapen

Het is moeilijk om ons op ons gemak te voelen in een vliegtuig, maar als we in een midden- of gangpad zitten, moeten we plaats maken zodat iedereen naast ons kan passeren zonder wakker te worden. We kunnen ook een hoofdkussen voor de nek kopen om te voorkomen dat ons hoofd op de schouder van de buren terechtkomt.

12. Respect in de gootsteen

Het is heel eenvoudig: blijf niet te lang en maak er geen puinhoop van. Er wachten waarschijnlijk mensen om achter ons aan te komen en ze verdienen het om een ​​schone gootsteen te vinden.

13. Stap beleefd en efficiënt uit het vliegtuig

Onthoud dat iedereen net zo graag uit het vliegtuig wil stappen als wij. Maak de gang niet vol als er geen ruimte is en laat iedereen voor ons naar buiten voordat je gaat verhuizen. We hebben voldoende tijd om ons voor te bereiden voordat onze vertrekbeurt arriveert, dus we moeten ervoor zorgen dat we alles dragen en niet langer duren dan nodig is om te vertrekken.

Bron: http://timesofindia.indiatimes.com/world/us/13-etiquette-rules-to-remember-next-time-you-fly/articleshow/41337892.cms


Video: Zo werkt een corona-test (Juni- 2022).


Opmerkingen:

  1. Fauzahn

    Ik denk, wat is het een goed idee.

  2. Natlalihuitl

    Ja werkelijk. En ik ben er mee geconfronteerd. Laten we deze vraag bespreken.Schrijf een bericht