Informatie

Boeken die eruit zien als 50 tinten grijs

Boeken die eruit zien als 50 tinten grijs

Boeken met soortgelijke thema's als 50 tinten grijs

Na de film en de publicatie van het 4e boek van 50 tinten grijs, dit vanuit het perspectief van Christen; mVelen wilden meer van zulke opwindende verhalen en gelukkig zijn er al veel boeken die net zo goed of beter zijn dan het verhaal van Anastasia Steele en Christian Gray. Vandaag deel ik deze 12 aanbevelingen die ervoor zorgen dat u 50 grijstinten vergeet.

Wens Trilogie: van schrijver J. Keener

Deze trilogie bestaat uit Gewenst, verleid en gloeiend heet. Elk van de boeken vertelt het verhaal van romantiek en passie van drie mannen en de meisjes die in hun armen vallen, zowel vanwege hun overweldigende aantrekkingskracht als voor de mysteries rond zijn leven.

Beautiful Bastard Saga: door Chistina Lauren

De schrijvers Christina Hobbs en Lauren Billings zijn de makers van deze vermakelijke saga die dit stel verenigt dat nooit beter gezegd heeft laten zien dat er een stap is van liefde naar haat. Hij pluspunt Met betrekking tot de rest van dit soort literatuur, dat de laatste jaren zo in de mode is, is dat hier is er geen onderwerping of onschuld verloren, de twee hoofdrolspelers zijn volwassenen en genieten allebei in alle privacy van hun ervaringen. Het verhaal Het is samengesteld uit zes boeken die niet zo lang zijn als de meeste.

Crossfire Saga: door Sylvia Day

Vergelijkingen tussen boeken van hetzelfde genre, en vooral deze, zijn onvermijdelijk, maar met deze saga en 50 Shades of Grey zijn de meeste lezers het erover eens dat tot nu toe de boeken de meeste overeenkomsten vertonen. De hoofdrolspelers, Eva Tramell en Gideon Cross, twee personages met een nogal stormachtig verleden zij zijn degenen die de hoofdrol spelen in dit liefdesverhaal dat, dankzij zijn beschrijving, krachtig, karaktervol en intelligent is. Hoewel Eva weinig met Ana te maken heeft, omdat ze die aura van "onschuld" mist die haar vergezelt. Geen sadomasochisme, Dat is nog een van de verschillen tussen boeken. Het is dus een goede keuze voor de zomer en voor de winter 😀 Deze saga is dat samengesteld uit 4 boeken, zelfs als er is een vijfde in afwachting van publicatie.

My Man Trilogy: door Jodie Ellen Malpas

Gemaakt door Verleiding, obsessie en bekentenis, Jesse Ward en Ava O'shea zijn de hoofdrolspelers van dit liefdesverhaal dat begint met een schaamteloze stelling van seks. Zoals verwacht, twee knappe protagonisten, ze is slim, ook een zeer goede binnenhuisarchitect. Hij is een knappe man van onbekende leeftijd, althans in het eerste boek. Maar net als alle hoofdrolspelers van deze boeken, de details dat Jesse is een miljonair, knap als weinigen en extreem controlerend, de beste minnaar en natuurlijk verliefd op haar als geen andere vrouw in zijn leven; cop een duister geheim natuurlijk. Voor liefhebbers van dit genre is het perfect, met dat punt dat haakt en Behoorlijk goede wendingen.

Vraag me wat je wilt Trilogie: door Megan Maxwell

Judit en Eric elkaar op een ongelijke manier kennen, en het is de manier van handelen en de ophef en natuurlijkheid die er altijd mee gepaard gaan die de aandacht van dit knappe miljonair. Met bijzondere smaken Als het op intimiteit aankomt, weigert ze, zonder ervaring in het soort relatie dat hij voorstelt, aanvankelijk, maar uiteindelijk accepteert ze de situatie en wordt ze ijverig. Liefde, macht en het "verboden"zijn essentieel in dit soort verhalen is essentieel, en dit boek brengt alle elementen samen.
Nadat deze trilogie werd gepubliceerd "Verras me"Een liefdesverhaal, zoals dat in de trilogie, verteld door een van de bijpersonages in Vraag me wat je wilt, ja, met weinig te bieden en zeer matige acceptatie.

Zoals ik al eerder heb gezegd, zullen liefhebbers van dit genre ze interessant en vermakelijk vinden, perfect om los te koppelen van de routine (zoals alle boeken: D), met een beter verhaal dan de meeste boeken van E. L. James, ze zijn een goede keuze.

En als je dat bent geïnteresseerd in plus Ik laat je een lijst achter auteurs van dit genre die best interessant zijn:

  • R.K. Lilley,aanbevolen boeken: Up in the air saga.
  • Raine Miller, aanbevolen boeken: De Blackstone Affair-saga.
  • Laurelin Paige, aanbevolen boeken: trilogie Je bent mijn verslaving.
  • Alice Clayton, aanbevolen boeken: Coktail-saga
  • Maya Banks, aanbevolen boeken: Ademloze trilogie.
  • Sylvain Reinard, aanbevolen boeken: Hell trilogie.
  • Irene Cao, aanbevolen boeken: Dei sensi-trilogie.

Gerelateerde onderwerpen:

  • De meest gelezen romans van het afgelopen jaar


Video: Vijftig Tinten Grijs film 2014 NIEUW50 Tinten Grijs Trailer 2014 NIEUW (Juni- 2021).