Tips

6 drankjes die u niet zou moeten hebben als u probeert af te vallen

6 drankjes die u niet zou moeten hebben als u probeert af te vallen

Met sommige drankjes kunnen we honderden calorieën opnemen zonder het zelfs maar te beseffen

De Vast voedsel laat je voelenlanger verzadigd.Als u probeert af te vallen, is het het beste als de calorieën voornamelijk worden geleverd door eten en niet door drinken.

We geven u een lijst met dranken die u moet vermijden, of in ieder geval hun consumptie moet verminderen, als u probeert af te vallen

1. Koffiedranken

Het betekent niet dat je cafeïne moet opgeven, je moet gewoon een paar gewoontes veranderen.

Voeg geen plug-ins toe dat je het verandert in een caloriebom, zoals volle melk, crèmes, crèmes of siroop. Als je niet van zwarte koffie houdt, kies dan voor magere melk en vermijd de andere supplementen die veel calorieën, vet en extra suiker toevoegen.

Gebruik een kunstmatige zoetstof die nul calorieën bevat. Vooral als jij een van degenen bent die graag meer dan één koffie per dag drinkt, telt de suiker die je in elke koffie doet.

2. Lichte frisdranken

De Kunstmatige zoetstoffen gebruikt in light-dranken zijn veel zoeter dan tafelsuiker, dus als we eenmaal gewend zijn aan die intense zoetheid, minder zoete gezonde voedingsmiddelen zoals groenten en fruit worden minder aantrekkelijk.

Dat betekent dat mensen die drink regelmatig light-dranken kan meer vatbaar zijn voor geef de voorkeur aan voedingsmiddelen met veel suiker.

3. Ijsthee

Bijna alle soorten ijsthee worden bereid bevatten suiker, dus als je wilt afvallen, is dat geen goed idee.

Ze bevatten zoveel toegevoegde suiker als frisdrank.

4. Sappen

Zelfs de meest natuurlijke sappen ze zijn beladen met suiker.

Een glas 100% druivensap bevat 9 theelepels suiker, een glas 100% sinaasappelsap heeft 6 theelepels en een glas 100% appelsap heeft 7 theelepels.

Veel consumenten geloven ten onrechte dan, omdat suiker uit fruit komt, is het beter. Maar laat u niet misleiden, het heeft dezelfde effecten als elk ander type suiker.

Hoewel een natuurlijk sap is altijd een betere optie dan een frisdrank, Het is belangrijk beperk uw consumptie.

Kies er altijd voor om heel fruit te eten. Wanneer we heel fruit eten, helpt hun vezelgehalte ons om suikers te metaboliseren en geeft het ons een vol gevoel. Hoewel natuurlijke vruchtensappen ook wat vezels bevatten, geven ze ons niet een verzadigd gevoel.

5. Smoothies

Denk niet dat een smoothie gemaakt van fruit en groenten een goed idee is voor uw dieet.

De shakes kan een gezonde optie zijn, maar controle delen! Als u gewoonlijk niet vijf porties fruit tegelijk eet, waarom zou u ze dan wel drinken?

6. Energiedranken

Je wilt afvallen en besluit naar de sportschool te gaan om calorieën te verbranden. Je denkt misschien dat je met een van die caloriearme suikervrije energiedrankjes een energie-injectie dat zal u helpen betere resultaten te behalen. Maar dit is een vergissing.

Met een gezond dieet, lichaamsbeweging en goed slapen, zou u geen extra energie-inname nodig hebben, noch van cafeïne, noch van enige andere drank die u alleen calorieën geeft.

7. Gearomatiseerde wateren

Vaak gearomatiseerde wateren zitten boordevol suiker, kunstmatige zoetstoffen zoals aspartaam, synthetische geuren, en zelfs Kleurstoffen voor levensmiddelen.

Als je het water wat smaak wilt geven, voeg dan wat vers fruit toe.

Blijf lezen:

  • Tips om af te vallen en af ​​te vallen
  • Wat is de beste oefening om af te vallen?
  • Waarom is het zo moeilijk voor mij om af te vallen?
  • 7 fouten die u niet mag maken als u wilt afvallen
  • Sla een paar dagen per week het avondeten over om af te vallen


Video: Waarom Je Water Moet Drinken Om Af Te Vallen (Mei 2021).