Informatie

Os of Buffalo 2020

Os of Buffalo 2020

Het jaar van de Yin Wood Goat, begint op 19 februari. Voor de os of buffel wordt het een jaar waarin alle documenten of juridische kwesties op orde zijn. De os is het tegenovergestelde van de geit, dus ze zullen niet te veel faciliteiten hebben. Ze zullen harder moeten werken om het hoofd te bieden aan de onvoorziene en veranderingen die plotseling op hun pad komen. Ze zullen zeer gedisciplineerd en constant moeten zijn om te krijgen wat ze willen.

De Ox Buffalo zal zich erg belast voelen door verantwoordelijkheden en zal besluiten om weg te komen van de drukte en op het platteland, de zee of de bergen te gaan wonen, op zoek naar een betere kwaliteit van leven. Als je alle obstakels en problemen het hoofd kunt bieden, komt alles goed voor je en kun je gemakkelijk ademen. Het zijn te serieuze mensen voor het gekke jaar dat hen wacht.

Maatschappelijk, Door naar een andere stad te verhuizen, zullen ze nieuwe vrienden maken, nieuwe relaties aangaan, nieuwe activiteiten ondernemen ... en het zal hun leven veranderen. Dit en een reis naar het buitenland zullen hen helpen zich los te koppelen, te ontspannen en zichzelf weer te vinden. Van daaruit zullen ze weer harmonie en balans krijgen. Je vrienden zullen erg aanwezig zijn en op hen kunnen steunen.

PersoonlijkZe moeten streven naar evenwicht en hysterie verdragen. Ze zullen overweldigd worden. Als ze een oordeel in behandeling hebben, zullen ze het winnen. Zet je papieren, kasten, laden, je leven op orde. Een persoon die zo gestructureerd is als jij, heeft orde en ernst nodig. Het tegenovergestelde hiervan zal hen beklemtonen.

haar gezinsleven zullen spanningen en gevechten beleven. Wees bot en los de problemen op. Ze zullen moeten accepteren dat hun kinderen verhuizen en vertrekken, dat ze het leven van hun hele gezin niet kunnen beheersen, want ieder moet zijn eigen weg vinden. Maar afgezien hiervan zullen ze een aangenaam jaar hebben, vol nieuws en altijd op zoek naar welzijn.

Bij liefdeAls ze getrouwd zijn, zullen ze heel romantische momenten beleven en genieten van hun stabiliteit. Singles hebben veel kansen om nieuwe mensen te ontmoeten en verliefd te worden, maar zoals je bent, als ze verliefd worden, zal het een serieuze en romantische relatie worden.

Bij baan, ze zullen zich een beetje van streek voelen omdat ze veranderingen in hun bedrijf zullen ervaren en de os of buffels houden helemaal niet van veranderingen. Ze maken ze eerder nerveus. Het advies is om je te concentreren op je plot en als de verandering je betreft, probeer je zo goed mogelijk aan te passen zonder te mopperen. Niets bevoordeelt hen zo onbeweeglijk of tegen de stroom in.

Voor wie zoekt van baan veranderen, zal dit jaar niet gemakkelijk zijn. Ze zullen niet veel kansen vinden en als die er wel komen, zal het in het niets verdwijnen voordat ze het weten. Degenen die werk zoeken omdat ze de eersten zijn of omdat ze werkloos zijn, geduld hebben, flexibel zijn, overal voor openstaan.

Economisch ze zullen niet minder verdienen, maar ze zullen voorzichtig moeten zijn met uitgaven. Het zou gepast zijn om strikt aan uw behoeften te voldoen. Het wordt geen goed jaar voor investeringen. Als je wat geld moet investeren, doe dat dan niet zonder eerst goed advies te krijgen.

Kortom, het jaar van de Yin Wood GoatHet wordt een jaar van uitdagingen voor de os of buffel. Plotselinge veranderingen kunnen uw zenuwen en uw geduld vernietigen. Wees flexibeler, want er kunnen onnodige problemen worden gezocht. Vrienden, familie zullen je vreugde en geluk geven. Uw persoonlijke interesses kunnen helpen om de maand af te ronden.


Met betrekking op Os of Buffalo:

  • Ox Ox Element: Aarde (zie de elementen van de os of buffel)
  • Equivalent sterrenbeeld: Steenbok
  • Compatibel met Ox of Buffalo: Rat, Snake en Rooster

Voorspellingen 2020 of Jaar van de Yin Houtgeit, voor de Os of Buffel en zijn elementen:

  • Voorspellingen voor het jaar van de osgeit of metalen buffel
  • Voorspellingen voor het jaar van de osgeit of waterbuffel
  • Voorspellingen voor het jaar van de osgeit of bosbuffel
  • Voorspellingen voor het jaar van de osgeit of vuurbuffel
  • Voorspellingen voor het jaar van de osgeit of aardbuffel

Zie: The Ox of Buffalo and the Ascendants


Video: My Biggests Jackpots above 10k in Buffalo Gold Collection Slot Machine. High Limit (Mei 2021).