Informatie

Chinese horoscoop: Metal Snake 2020

Chinese horoscoop: Metal Snake 2020

2018 Year of the Earth Dog Yang for the Metal Snake

Het jaar van de Earth Dog Yang begint op 16 februari 2020 en eindigt op 4 februari 2020.De hond en de slang kunnen goed met elkaar overweg, omdat ze complementair zijn. Ze voelen wederzijdse bewondering en liefde. Hoewel ze heel verschillend zijn, zullen ze elkaar het hele jaar door kunnen bijhouden en begrijpen waarom het zo zou moeten zijn.

Persoonlijke evolutie

PersoonlijkHet wordt een jaar waarin je leert dat je moet communiceren met je omgeving, zodat relaties en je werkomgeving stromen. Jaar van persoonlijke voldoening, want je gaat de doelstellingen halen die je al jaren koestert. Het wordt een jaar van expansie in alle opzichten: professioneel, persoonlijk en cultureel.

Liefde

Liefde zal troostend en kalm zijn, voor degenen onder jullie die een koppel zijn. Voor alleenstaanden ga je dit jaar verliefd worden op een heel speciaal iemand en ga je een mooie romantische relatie beginnen.

Job

Het wordt een goed werkjaar, zolang u uw ideeën deelt, anderen helpt, werk als een team en wees erg creatief. Dit alles is moeilijk, omdat je erg onafhankelijk bent, maar je moet het doen terwijl je op het juiste moment wacht, om de goede kansen voor jezelf te benutten. Je zult moeten reizen voor je werk en dat zul je geweldig vinden, omdat je er gebruik van gaat maken door mensen en nieuwe culturen te ontmoeten.

Geld

Geld zal gemakkelijk in uw leven komen en je verdient meer. Het wordt ook een gelukkig jaar waarin je op een onverwachte manier extra geld gaat verdienen. Het wordt dus een jaar waarin u zich geen zorgen hoeft te maken over rekeningen. Het enige mogelijke probleem is dat u bureaucratische nalatigheid kunt krijgen. Wees heel voorzichtig bij het bankieren en blijf altijd binnen de wet.

Familie

Je gaat ook veel gezinsleven doen. Je laat je familie nooit achter en dit jaar zal het niet anders zijn. Ze ze zullen verrukt zijn met u en zij zullen u in alles ondersteunen.

Sociaal leven en vrienden

Sociaal leven zal actief zijn. Je doet activiteiten met je vrienden en je reist met ze mee. U zult genieten van hun gezelschap en reizen. Je houdt ervan om nieuwe landen en nieuwe gebruiken te ontdekken.

Gezondheid

Het zal heel belangrijk zijn verander levensstijl. Je zult fysiek, mentaal en spiritueel goed voor jezelf moeten zorgen als je wilt, dat alles goed met je gaat. Hiervoor moet je een gezond en uitgebalanceerd dieet volgen, dagelijks sporten en wat meditatie of taichi of yoga doen. Je bent fysiek en mentaal een zeer actief persoon en meditatie zou je kalmeren.

Deel als je het leuk vond


Gerelateerd lezenVideo: 2020 Animal Signs Forecast: TIGER Joey Yap (Mei 2021).