Informatie

De horoscoop van Xavi Hernández: sterk en analytisch

De horoscoop van Xavi Hernández: sterk en analytisch

Xavi Hernandez, is een speler van Voetbalclub van Barcelona 1e divisie. Maak deel uit van deSpaanse selectie sinds 2000, waar hij met 8 speelt. Hij is een zilveren medaille op de Olympische Spelen in Sydney, 2 keer wereldkampioen en 2 keer Europees kampioen.

Geboortedatum vanXavi Hernandez: 25/01/1980 in Tarrassa, Barcelona, ​​Spanje

sterrenbeeld Xavi HernandezAquarium

De horoscoop vanXavi Hernandez is Waterman en als zodanig is hij een geboren arbeider, ambitieus, beheersend, goed opgeleid en charmant. Hij heeft gevoel voor mensen en is altijd goed geïnformeerd.

Hij is een leider en wordt, samen met Iker Casillas, beschouwd als de leider van de meest succesvolle generatie van het Spaanse voetbal. Hij heeft tal van persoonlijke prijzen en onderscheidingen: 3 bronzen ballen van FIFA, beste speler ter wereld, beste UEFA-speler, Prince of Asturias Award, gouden medaille voor echte sportverdienste, nationale sportprijs ...

Xavi Hernandezheeft veel uitstraling. Hij is onafhankelijk, heldere ideeën, analytisch, realiseert altijd zijn doelstellingen, is sterk en innovatief. Hij houdt van nieuwe technologieën en loopt altijd voorop bij alles. Altijd vooruit.

Als luchtteken houdt ze ervan om plannen te maken voor haar toekomst. Hij is slim en werkt actief samen met ngo's om anderen te helpen. schonk haar huwelijksgeschenken voor de oprichting van een dagziekenhuis voor kinderen met ernstige problemen samen met La Caixa en het Sant Joan de Déu-ziekenhuis.

Xavi Hernandez, Hij is Waterman en als zodanig heeft hij lange en serieuze relaties. Hij is sinds 13 juli 2013 getrouwd met een journalist, Nuria Cunillera. Hij hecht veel waarde aan vriendschap en deze zijn voor het leven.

Compatibiliteit vanXavi Hernandez met andere tekens: het is compatibel met: Weegschaal, Tweelingen, Ram, Leeuw, Boogschutter, en met mensen met hetzelfde Waterman-teken. Het is onverenigbaar met paren waarvan het teken is: Maagd, Vissen, Kreeft, Stier, Steenbok. Dit betekent niet dat een relatie onmogelijk is, alleen dat beiden harder zouden moeten proberen om hun verschillen te overwinnen. Zie voor meer informatie:

Andere interessante details overXavi Hernandez en je horoscoop:

  • De Tarotkaart vanXavi Hernandez zou zijnJUSTITIE, is evenwichtig, attent, met een groot gevoel voor Gerechtigheid ... (Zie:Brief van Justitie)
  • Het aantalXavi Hernandez is hij8, hij is zelfvoorzienend, sterk, succesvol, hij is een goede manager ... (zie:Betekenis van nummer 8, numerologie)
  • De Chinese horoscoop vanXavi Hernandez het isDE GEIT Het zijn zachte, volgzame, artistieke gaven ... (Zie: Betekenis vanDE GEIT van de Chinese horoscoop)
  • De kleur vanXavi Hernandez is hijpaars, grijs, wit en blauw.
  • Het element vanXavi Hernandez: het isLucht.
  • De planeet vanXavi Hernandez het isNeptunus.
  • De steen vanXavi Hernandezhet isAmethist, Topaas en Chrysoliet.
  • De Twitter vanXavi Hernandes: @ XaviOficial6


Video: Xavi Hernández - When Football Becomes Art (Mei 2021).