Informatie

Net getrouwde grappen

Net getrouwde grappen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Liefde geeft ons meer dan we ons kunnen voorstellen ... en in meer grappen, zodat we een beetje lachen met de situaties van anderen, laat ik jullie deze grappen over pasgetrouwden achter.

Grappen over pasgetrouwden:

 • -Een stel gaat op huwelijksreis; in de kamer zegt de vrouw tegen de man: Paco, ik moet je iets bekennen: ik ben geen maagd! En de man zegt: het maakt niet uit, ik ben ook geen Sint-Jozef!
 • -Een pas getrouwd stel op hun huwelijksnacht. Hij gaat naar de badkamer om zijn voeten te wassen omdat ze veel ruiken, hij wrijft zichzelf in met bleekmiddel en bladeren. Op dit moment gaat ze haar mond spoelen, want die rook ook veel. Als ze in bed liggen, zegt hij tegen haar: -Mijn liefje, je zou me toch nooit bedriegen? -Natuurlijk niet, schat. - Vertel me eens de waarheid: heb je de sokken opgegeten die ik in de badkamer heb achtergelaten?
 • Dit is een stierenvechter die trouwt en op de huwelijksnacht bekent hij aan zijn vrouw: - Maria, ik heb één testikel minder. - Pepe, ik moet je ook iets bekennen, dat ik geen maagd ben. - Maar Maria, de mijne was een "vlucht". - En de mijne, zegt de vrouw, wat denk je dat het was, van een "steen" !!!!
 • -Zodra het ongeduldige vriendje zijn geliefde in de hotelkamer ontmoet, begint hij wanhopig zijn kleren uit te trekken en zegt: - Nu mijn liefste, ik ga je aandoen wat niemand je heeft aangedaan! De bange vriendin begint te schreeuwen en rent door de kamer en zegt: -Moord me niet, dood me niet!
 • -Het pasgetrouwde stel, op huwelijksreis. Ze is kaal en heeft een pruik. Omdat ze zich schaamt dat de man het weet, zegt ze: - Pepe, doe het licht uit, ik schaam me dat je me naakt ziet. Als het licht uitgaat, doet de vrouw haar pruik af en gaat liggen. De man begint haar hoofd aan te raken en zegt: - Maria, draai je om, je hebt je reet op het kussen gelegd.
 • -Een pas getrouwd stel, het bange meisje sluit zichzelf op in het toilet, de man die het wachten beu is om op de deur te kloppen: -María Sal, -Nee, ik schaam me. Na een half uur wachten op zijn vrouw, klopt hij weer op de deur: -María sal, nee, ik schaam me, -schaamte ??? Ik zou bang zijn als je wist waarmee ik bel !!!

Links met betrekking tot pasgetrouwde grappen:

 • Hou van grappen
 • Vrouwen grappen


Video: Ton Kas de vrouw (Juni- 2022).


Opmerkingen:

 1. Hamdun

  Excuus daarvoor ik versterk ... hier onlangs. Maar dit thema staat heel dicht bij mij. Is klaar om te helpen.

 2. Shk?

  Juist! Ik vind je idee leuk. Ik stel voor om het onderwerp aan te passen.

 3. Zolojora

  wat moet je in dit geval doen?

 4. Yehuda

  Bravo, ik vind dit een prachtige zin

 5. Ciodaru

  Ik bedoel, je hebt niet gelijk. Voer in dat we bespreken. Schrijf me in PM, we zullen het afhandelen.

 6. Hid

  We moeten bescheiden zijnSchrijf een bericht