Algemeen

Zoek goedkope vluchten met Google

Zoek goedkope vluchten met Google

Met Google Flights kunt u per regio naar bestemmingen zoeken om de goedkoopste vlucht te vinden.

Het organiseren van een reis kan een hele klus zijn, vooral als het gaat om het boeken van vluchten. Vaak kan uw keuze voor een luchthaven uw vakantiebudget bepalen, maar gelukkig heeft Google het probleem opgelost.

In plaats van te zoeken op bestemming, kunt u met Google Flights Search nu zoeken op regio's. Dankzij deze bredere reeks resultaten kunnen gebruikers de verschillende luchthavens in de omgeving zien, in plaats van zich op een specifieke locatie te concentreren.

De webtool, gelanceerd in 2011, biedt de mogelijkheid om vluchten te reserveren op basis van het tijdsbestek of het beschikbare budget.

Nu, met zijn nieuwe functie, in plaats van 'Londen' te typen en automatisch de lijst met vluchten weer te geven, kan de gebruiker 'Engeland, Verenigd Koninkrijk' invoeren om een ​​lijst te zien van de verschillende luchthavens en prijzen in de regio, van Bristol tot Leeds .

En als de gebruiker bereid is zijn plannen te wijzigen op basis van de prijs van de vlucht, toont Google ook de prijzen van de omliggende gebieden, zoals Frankrijk en Ierland.

Voor degenen die nog niet zeker weten waar ze heen willen tijdens de voorjaarsvakantie, is zoeken op regio misschien gemakkelijker.

Bron: Google Flights.


Video: Top 10 Google Ads Excel and Google Sheets Functions You Must Use (Mei 2021).