Informatie

Wat is uw amulet volgens uw teken

Wat is uw amulet volgens uw teken

Het amulet van elk bord is anders. Zoek naar uw bord en u zult weten welke van u is:

Ram-amulet is De diamant, brengt u onder andere geluk en zelfverzekerdheid. De parel helpt je af te vallen en brengt je vrouwelijkheid en schoonheid; evenals hulp tegen stress. De Agaat absorbeert negatieve energieën. Hij Tijgeroog beschermt tegen het boze oog en helpt bij helderziendheid. Sommigen voelen zich aangetrokken tot oude sleutelsZe zijn een symbool van oude geheimen en wijsheid, die hen vergezellen, om wegen te openen en hen naar wijsheid te leiden, wat op zijn beurt zal leiden tot succes.Jasper brengt geduld, emotioneel evenwicht, beschermt ook tegen het boze oog.

De parel

Taurus-amulet is de smaragd, brengt je liefde, spiritualiteit, goede communicatie en overvloed. Vooral voor liefde en Stier is een liefhebber van het leven en een geweldige communicator. Rozenkwarts Het brengt geluk, liefde, harmonie, voorkomt hartaanvallen, helpt bij het stoppen met roken en helpt zwanger te worden.Malachiet beschermt, reinigt de aura, elimineert stress en helpt bij het concentreren.

Het Gemini-amulet is Jade, beschermt u tijdens het reizen, stelt u gerust, geeft vertrouwen en geeft u veiligheid. Een ketting van Koraal of een rood lint als choker of armband, om jezelf tegen afgunst te beschermen. Topaas en Agaat Ze zullen je veel geluk en bescherming brengen. Citrien bevordert de geest door te zorgen voor balans, helderheid en concentratie.

Het amulet van kanker is de robijn brengt kracht, moed, geluk en bescherming. De Obsidiaan verbetert seksuele aantrekkingskracht, helderziendheid en het gevoel van rechtvaardigheid.The Opal beschermt tegen het boze oog.De parel helpt je af te vallen en brengt je vrouwelijkheid en schoonheid; evenals hulp tegen stress. Het blauwe oog Het zal je beschermen tegen het boze oog.

Leo's amulet is het Tijgeroog beschermt tegen het boze oog en geeft helderziendheid. Steenkristal activeert de geest en intuïtie. De Rubi geeft kracht en bescherming. De Topaas Het werkt ook goed voor jou, omdat het je ontspanning, geluk en astrale reizen bevordert. De Chinese slang van Feng Shui. The Opal beschermt tegen het boze oog. Lapiz Lazulibrengt emotionele rust en evenwicht ten gunste van geld en zaken.Jasper brengt geduld, emotioneel evenwicht, beschermt ook tegen het boze oog. De Amber helpt de regressies naar vorige levens, biedt bescherming, geluk, balans.

Tijgeroog

Het amulet van de Maagd is de saffier dat brengt je geld, geluk. De parel helpt je af te vallen en brengt je vrouwelijkheid en schoonheid; evenals hulp tegen stress.De Agaat absorbeert negatieve energieën. Een hanger met de Turks oog, beschermt tegen het boze oog en afgunst. De Coralina brengt moed, wijsheid, verheldert ideeën en vertrouwen.The Opal beschermt tegen het boze oog.

Het amulet van Weegschaal is Rozenkwarts Het brengt geluk, liefde, harmonie, voorkomt hartaanvallen, helpt bij het stoppen met roken en helpt zwanger te worden. De saffier dat brengt je geld, geluk.The Opal beschermt tegen het boze oog. De Amber helpt de regressies naar vorige levens, biedt bescherming, geluk, balans. Zon

Het amulet van Schorpioen is Topaas Het werkt ook goed voor jou, omdat het je ontspanning, geluk en astrale reizen bevordert. Hij Lapiz lazulibrengt emotionele rust en evenwicht, begunstigt geld en zaken. Sommigen voelen zich aangetrokken tot oude sleutelsZe zijn een symbool van oude geheimen en wijsheid, die hen vergezellen, om wegen te openen en hen naar wijsheid te leiden, wat op zijn beurt zal leiden tot succes. Hij Hematiet helpt bij het studeren en concentreren.

Het Boogschutter-amulet is turkoois het werkt goed tegen allergieën en heeft beschermende eigenschappen.HijLapis lazuli brengt emotionele rust en evenwicht, begunstigt geld en zaken.Malachiet beschermt, reinigt de aura, elimineert stress en helpt bij het concentreren. Als decoratie van je huis, een middelpunt bij Rivierstenen, zal u helpen uw plaats in de wereld te vestigen. Jasper brengt geduld, emotioneel evenwicht, beschermt ook tegen het boze oog.De Amber helpt de regressies naar vorige levens, biedt bescherming, geluk, balans.

Lapiz lazuli

Het amulet van Steenbok is Agaat absorbeert negatieve energieën. De granaat het verhoogt het libido en de seksuele potentie. De Coralina brengt moed, wijsheid, verheldert ideeën en vertrouwen.De Obsidiaan verbetert seksuele aantrekkingskracht, helderziendheid en het gevoel van rechtvaardigheid.

Het Waterman-amulet is Amethist, Het geeft je de kracht om dingen te veranderen, jezelf te verbeteren en boze geesten te verdrijven.Malachiet beschermt, reinigt de aura, elimineert stress en helpt bij het concentreren. Een hanger met de Turks oog, beschermt tegen het boze oog en afgunst.

Vissen amulet is Amethist,het geeft je de kracht om dingen te veranderen en jezelf te verbeteren. Hij Aquamarijn Het geeft je kracht en moed om moeilijke onderwerpen onder ogen te zien.De Amber helpt de regressies naar vorige levens, biedt bescherming, geluk, balans.

Er zijn enkele stenen die als bedel kunnen dienen voor alle horoscopen.

  • Rookkwarts brengt vruchtbaarheid, geduld, gaat depressie, onzekerheid en angsten tegen.
  • Bergkristal en wit kwartsHet geeft inzicht en helpt ons dingen duidelijk te zien.Vermijd: mentale blokkades.

Andere gerelateerde onderwerpenWat is uw amulet volgens uw teken:

  • Hoe te mediteren met edelstenen
  • De symbolen van de tekens
  • Wil je weten wie je Soul Mate is?

Video: Ben je slimmer als je dt-fouten maakt? (Oktober 2020).