Informatie

10 kenmerken van de ideale partner

10 kenmerken van de ideale partner

Het concept van de ideale partner is subjectief, want wat ideaal kan zijn voor sommige mensen, is misschien niet zo voor anderen ... De ideale partner hangt altijd af van ieder van ons, onze behoeften of persoonlijkheid, maar in grote lijnen kunnen we dat wel. een aantal kenmerken definiëren die kunnen bepalen wat wordt beschouwd als "een perfecte match".

1. Medeplichtigheid

Medeplichtigheid is een van de troeven van het ideale koppel. Wat is medeplichtigheid? weet wat de ander wil, leuk vindt en waarin hij geïnteresseerd is, en help hem dit te allen tijde te bereiken. Medeplichtigheid vereist een grote wederzijdse kennis. Een gebaar, een woord, een toon, een blik van de een, wordt onmiddellijk door een ander geïnterpreteerd.

Medeplichtigheid is een grote troef van het ideale koppel in aanwezigheid van derden. Zij en hij voor de wereld. Een unieke medeplichtigheid tussen de twee, een unieke gemeenschappelijke taal die niemand anders verstaat dan zij en die hen de kans geeft om omringd te zijn door mensen en zonder iets te zeggen te weten hoe ze zich voelen. Medeplichtigheid betekent ware liefde. Als je partner echt van haar houdt, verlies je alle tijd van de wereld om haar te ontmoeten. Misschien vind je sommige dingen niet leuk, maar je zult ze begrijpen, je zult ze aannemen, je zult ze respecteren en je zult hun medeplichtige zijn.

2. Je goed voelen naast elkaar

Ja zo simpel. Je voelt je zo goed dat het een must is. Elk excuus is genoeg. U hoeft niets te doen, wees gewoon samen. Hij werkt uren en uren en zij leest naast hem. Hij staat op en maakt iets voor hem klaar. Of vice versa. Ze slaapt en hij streelt haar haar, luistert naar haar ademhaling en voedt zich ermee. Het is de mogelijkheid om naar elkaar te kijken, om te communiceren zonder te spreken. Om non-stop te praten; om iets nieuws te ontdekken dat ze niet kenden. Er is niets, en niemand waardoor je je zo goed voelt. Het voelt comfortabel, ontspannen, zelfverzekerd, zonder protocollen, zonder pakken. Naakt van lichaam en ziel. Wees liefhebber van deugden en gebreken. Werken? Nou, misschien heb je je ideale partner niet gevonden ... Er zijn er die vijftig jaar zo zijn en niet moe worden.

3. Projecteer het leven samen

Het ideale koppel leeft de wederzijdse behoefte om samen een heel leven te plannen. Ze weten hoe ze hun kleine dingen echt groot moeten maken en de grote dingen maken ze klein zodat ze ze kunnen bedekken zonder ooit afbreuk te doen aan hun relatie. Het is allemaal logisch als het samen wordt gedaan. Cadeaus kopen, reizen, verhuizen, een nieuwe baan beginnen, een nieuw koffiezetapparaat starten, kinderen krijgen, weten hoe je met moeilijkheden en slechte tijden om moet gaan en volop kunt genieten van de goede. Samen een leven projecteren is het gevolg van een goed gevoel naast elkaar.

4. Leef in harmonie, rust en passie

Sommigen beweren dat liefde stormachtig is, dat het onophoudelijk vecht dat het een oorlog tussen de seksen is zonder kwartjes. Slecht zicht Stormen verbergen nieuwe turbulenties en zelfs als de dorst naar liefde (of seks) ze even lest, is het geen goede schuilplaats om het verstrijken van de tijd te doorstaan. De ware passie, de meest natuurlijke, is degene die met de meeste kracht opkomt en wordt gesmeed in kalme wateren. Het is degene die geen trucs en andere compromissen nodig heeft. Het komt voort uit de eenvoudigste, zonder moeite, zonder de noodzaak van opwekkingen. Het is die rust die een vulkaan wordt, een vloedgolf, een hartstocht, om terug te keren naar rust en de meest complete harmonie.

5. Geslacht

De beste, de enige. Alles doen en niets doen. Simpel en verfijnd. Zwart en wit Blauw en roze. Het is de versmelting, het is om het plezier van de ander te voelen, het voor te stellen, uit te lokken en te voelen. Het is totale communicatie, het is de taal van gesynchroniseerde lichamen. Het begint als de eerste dag; maar het is ook duizend keer 'uw antwoord' kennen en uitlokken. En de laatste die me beetje bij beetje kent, wil opnieuw beginnen ... Het ruikt, aanraakt, ademt, kust ... het interpreteert een melodie die altijd uniek is en anders, melodieuzer, oprechter klinkt ...

6. Genegenheid, tederheid en liefde

Het zal tientallen en tientallen sensaties oproepen. Het voelt alsof je een droombewaarder bent. Het roept hartkloppingen op, het is verdrietig als je ziek wordt, het is niet leven als je verdwijnt ... Het is weten dat liefde niet gedefinieerd is, het wordt gevoeld.

7. Wees de hoofdrolspelers

Het voelt als de hoofdrolspelers van een functie (leven). En die rol gaat niet verloren, zelfs niet met familie, vrienden, kinderen ... Het ideale koppel deelt de rol van een film waarin ze vechten om gelukkig te zijn, wetende dat je de beste bondgenoot hebt: degene die wederzijds van je houdt, begrijpt je , zorgt voor je, verdedigt je, houdt van je, wil je, mist je, verlangt naar je, bewondert je ...

8. Vertrouwen, correspondentie en vrijheid

Het is te voelen dat er geen belemmeringen of wantrouwen zijn. Het voelt te allen tijde beantwoord. Het is het gevoel dat je vrij bent, maar dat je het niet erg zou vinden om een ​​slaaf van jezelf te zijn.

9. Het is te voelen dat alles mogelijk is

Ja, zelfs magie, de lucht, de sterren, een wonder ... Alles is mogelijk.

10. Het is de dood vrezen om te scheiden

Ja, het is te voelen dat het met zo iemand de moeite waard is eeuwig te leven. Het is triest te denken dat er iets is dat je kan scheiden. Het wil koste wat het kost leven.

Wat is uw ideale partner? Wat beschouwt u als een ideale partner, denkt u dat er een ideale partner is?


Video: 3 Tips Om Relatieproblemen door ADD of ADHD te voorkomen (Mei 2021).