Informatie

Vissen met Vissen de gelukkigste op aarde of de meest ellendige?

Vissen met Vissen de gelukkigste op aarde of de meest ellendige?

Pisces-Pisces-compatibiliteit kan perfect, idyllisch of akelig en verontrustend zijn. Ik ga je geven 13 redenen waarom dit perfect kan zijn of een mislukking kan zijn:

1- In principe is de compatibiliteit tussen de twee enorm. Er ontstaat een symbiose tussen de twee en een zeer grote telepathie, wat de relatie en coëxistentie van het paar enorm vergemakkelijkt.

2- Samen kunnen ze 'hun lucht' samenstellen. Hun huis zal het paradijs zijn waarin ze zich helemaal gelukkig zullen voelen. Ze versieren het naar de wens van allebei en alles wat de een koopt, de ander zal het prima vinden.

3- Tussen twee gebalanceerde Vissen, is gevestigd bijna onmiddellijk een grote medeplichtigheid, vriendschap en samensmelting van buitengewone zielen.

4- Professioneel hoeft er weinig te worden uitgelegd, omdat de twee zullen hetzelfde zoeken en ze zullen er op dezelfde manier willen komen. Ze zullen iedereen jaloers maken als ze zich op hetzelfde punt van evolutie bevinden.

5- Geluk zal zijn als je je voeten op de grond houdt en in plaats daarvan leeft de ander ver van de werkelijkheid, in zijn wereld van illusies en fantasieën. Omdat de begrijpende Vissen aan het touw en aan de grond trekken.

6- Het probleem Het zal komen als jullie twee ze bouwen hun wereld van fantasie en onwerkelijkheidZe zijn gedoemd te mislukken, want vroeg en laat zullen ze vallen en geen van beiden zal bereid zijn de klap te stoppen en ze zullen niet weten hoe ze de problemen moeten aanpakken.

7- Twee Vissen samen kunnen de planeet redden, omdat ze zo attent en gevoelig zijn voor de problemen van anderen, dat ze iets zouden verzinnen om de problemen van mensen op te lossen en hen te redden van het gewetenloze.

8- Vissen zijn soms zwak en ze zoeken vaak hun toevlucht tot alcohol en drugs. Als dat gebeurt, hangt alles af of er maar één valt of beide vallen. Als er maar één het probleem heeft, zal de ander niet stoppen voordat hij daar met alle macht weg is. Als ze allebei vallen, zullen ze gelukkig in ellende omkomen.

9- Een Vissen is gelukkiger en haalt het beste uit zichzelf, met een teken dat sterker is dan zij, van Aarde of Vuur. Iemand die ze omhoog kan trekken en hen kan dwingen hun voeten op de grond te zetten en hun verantwoordelijkheden op zich te nemen.

10- De beste zouden twee evenwichtige Vissen zijn, maar dan als broers of vrienden, omdat ze beter werken dan als huwelijk.

11- Seks tussen een Vissen-stel is beestachtig. Samen kunnen ze de diepte in duiken en de realiteit uit het oog verliezen. Verdwaal in hun wereld en je zult begrijpen dat je niets wist.

12- Vakantie is voor hen een verrassing. Ze zijn in staat om een ​​maand op avontuur te gaan, zonder vaste route of reserveringen… Eens kijken wat er uitkomt en waar het geluk hen brengt… Ze zijn in staat om te beginnen in Cádiz en te eindigen in Sebastopol.

13- Enigma's en mysteries trekken hen aan onderweg. Als je haar voor je wilt winnen, stuur haar dan bloemen, geef haar cadeautjes, nodig haar uit voor het diner, vul haar bad met bloemblaadjes en kaarsjes, zet een gekoelde fles champagne klaar… en zij doet de rest.

Andere metingen met betrekking totVissen met Vissen de gelukkigste op aarde of de meest ongelukkige ?:

  • Word verliefd op Vissen en leef het gekke leven
  • Hoe een Vissen te veroveren
  • Pisces and Pisces compatibiliteit


Video: Dode vissen en eenden in vijver Stokhasseltlaan Tilburg (Mei 2021).