Informatie

Bloed maansverduistering

Bloed maansverduistering

Op vrijdag 27 juli 2020 vindt de Eclipse of the Blood Moon plaats, ook wel genoemd Rode Maansverduistering door zijn kleur.

Het vindt plaats op de Leo-Waterman-as. Vooral op 26-27-28.

Het sterkste punt is op 8 augustus. Het is maar één kleur.

Hoe zie je de Eclipse of the Blood Moon?

Het is een totale zonsverduistering en zal plaatsvinden in Spanje, Frankrijk en Italië: vanaf 20:24 u. tot 00:19 uur. De start van de totale fase vindt plaats om 21.30 uur en eindigt om 23:13 uur. Om half twee 's ochtends krijgt de maan zijn gebruikelijke kleur terug. Als je het wilt visualiseren, moet je dit doen voordat het de totale fase ingaat. In tegenstelling tot zonsverduisteringen is dat bij de maan niet nodig, omdat het helemaal geen invloed heeft op het netvlies. Om het goed te kunnen zien, raad ik een verrekijker aan.

De verduistering is in bijna heel Europa, Afrika, het Midden-Oosten te zien, een deel van Centraal-Azië en Zuid-Amerika. Mars, die in zijn baan heel dicht bij onze planeet staat, zal naast onze satelliet verschijnen met een helderheid zoals hij ons de afgelopen millennia niet had laten zien. Dit veroorzaakt opvliegendheid bij mensen en zorgt ervoor dat er problemen ontstaan ​​die niet worden opgelost. En de grote zon zal je de kracht geven zodat je het kunt oplossen en de bladzijde kunt omslaan.

In Latijns-Amerika Het zal op verschillende tijdstippen te zien zijn, afhankelijk van het land: Argentinië, Uruguay en Brazilië (Rio, São Paulo en Brasilia) 17:21 uur. In Mexico, Peru en Colombia 15:21 uur. In Chili, Bolivia en de Verenigde Staten (oostkust) 16:21.

Wat brengt deze zonsverduistering ons?

Deze totale zonsverduistering vertegenwoordigt het einde van een etappe en het stelt ons in staat om ons leven diepgaand samen te vatten en te analyseren. Het zal als een orkaan van energie zijn, die ons deze verandering krachtiger en totaal zal laten beleven. Afhankelijk van de evolutie die we hebben gehad sinds 1999, tot op heden, zullen we de verandering op een positieve of negatieve manier ervaren.

De tekens die het meest favoriet zijn bij deze verduistering zijn de tekens: Leeuw, Waterman, Stier en Schorpioen. Omdat het vaste signalen zijn, zal het wat we hebben bereikt nog meer bevestigen. We moeten alles reflecteren en analyseren wat we in deze 19 jaar hebben ontwikkeld. Hoe zijn we veranderd? Hoe zijn we verbeterd? Onze prestaties? Hebben we onze doelstellingen bereikt? Zijn we gelukkig in ons werk, in de liefde? Zijn we het eens met onze lichaamsbouw? ...

Feit is dat we onze doelen hebben bereikt en alles wat we in deze jaren hadden voorgesteld, we hebben het al of we hebben het al bereikt, we zullen een paar dagen van vreugde en voldoening in onszelf leven, we zullen ons vervuld en gelukkig voelen. We zullen deze evolutie consolideren. Als onze evolutie klein is geweest, er is niets veranderd, we zijn er niet in geslaagd onze doelen te bereiken, we voelen ons ontevreden, we kunnen ons gefrustreerd, verdrietig en ongelukkig voelen met onszelf. Maar de sterke energie van Deze zonsverduistering en de Zon die Leeuw binnengaat, kunnen ons helpen verdriet om te zetten in vreugde en hoop en ons de kracht geven om door te vechten en ons leven duidelijk te zien.

Voordelen van de Blood Eclipse

Deze Eclipse zal positieve veranderingen in ons leven teweegbrengen en het zal al het goede dat we hebben bereikt, consolideren. Deze Volle Maan-eclips gaat vergezeld van 5 retrograde planeten, wat dat betekent we krijgen de kans om ons te internaliseren Om onszelf diepgaand te onderzoeken, zullen Mars en Neptunus ons helpen om liefde te analyseren en indien nodig onze relatie te verbeteren; Saturnus en Mercurius zullen ons helpen te reflecteren en dingen duidelijk te zien; en Pluto om ons te transformeren of om te veranderen wat we zien, wat nodig zou zijn.

Doe het rustig aan op vrijdag, liever in eenzaamheid. Het zou de ideale dag zijn om ons te wijden aan meditatie, yoga, taichi, reiki, wandelen op het strand of de berg in eenzaamheid, denk na over ons leven door de dingen duidelijker te zien ... De eenzaamheid, het is eerder omdat er mensen zullen zijn die oorlog en gevechten zoeken, die zeer opvliegend zullen zijn en het is beter om niet neergeschoten te worden. Val niet in de val. Je moet ze vermijden, zwijgen, glimlachen.

Op organisch niveau, is de ideale tijd om zuiver ons lichaam, geest en ziel. Als u op de 27e een speciaal dieet wilt volgen, krijgt u een beter resultaat dan elke andere dag.

Bovendien zullen we hebben de mogelijkheid om hangende kwesties uit het verleden op te lossenDankzij de nabijheid van de planeet Mars met de aarde, waardoor ze weer aan ons zullen verschijnen en ons de moed zal geven om ze onder ogen te zien, los te laten en eindelijk de bladzijde om te slaan, om nieuwe energieën en ervaringen te ontvangen. Leo zal ons voorzien illusie en liefde, om een ​​nieuwe fase te beginnen. Waterman is de toekomst en het zal ons helpen vooruit te kijken en nieuwe kansen te zien, nieuwe, meer innovatieve manieren dingen doen.

Het bundelen van deze twee krachten is het ideaal om een ​​nieuwe etappe te beginnen.

Andere lezingen hadden betrekking op Eclipse of Blood:

  • Hoe mediteren?
  • Invloed van de planeten op de sterrenbeelden
  • Reiki beoefening
  • Edelsteenmeditatie


Video: bloedmaan 2018, maansverduistering (Juni- 2021).