Algemeen

Benodigde hulpmiddelen voor tuinonderhoud

Benodigde hulpmiddelen voor tuinonderhoud


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Welke gereedschappen zijn nodig voor de verzorging van een tuin?

Als je amateur-tuinman bent, of er een wilt worden, is het normaal dat je geen idee hebt wat je nodig hebt om te werken.

Hier is een eenvoudige lijst van enkele van de meest voorkomende tuingereedschap en gebruiksvoorwerpen en hun respectieve toepassingen:

Schop:We zullen de schop gebruiken om de grond te graven en klaar te maken voor de teelt. De schep is ideaal om kleine gaatjes te maken om de zaden in te plaatsen.

Hark:We zullen de hark gebruiken om de grond glad te strijken. De hark heeft stevige tanden van aluminium of staal, die de aardebollen breken en de stenen en kiezelstenen over het oppervlak van de tuin verdelen. Daarna kunnen we de hark draaien, zodat de tanden naar boven wijzen, en het vlakke deel gebruiken om de grond waterpas te maken en klaar te laten om te planten.

Hark (bladvanger):Dit type hark (bladhark in het Engels) wordt gebruikt als een bezem. De tanden zijn flexibel en fijn, waardoor de hark een uitstekende verzamelaar is van bladeren en ander licht vuil dat zich op het oppervlak van onze tuin kan bevinden.

Galg van cava:De cava-vork dient om de aarde van zuurstof te voorzien. Het ziet eruit als een "gigantische" keukenvork en kan worden gebruikt om de grond te roeren en te beluchten.

Schoffel (of onkruidtrekker):Om het onkruid te verwijderen gebruiken we een schoffel of een handonkruidzuiger. Beide gereedschappen zullen ons helpen om onkruid van de grond te verwijderen (vooral die in de buurt van onze planten).

Gieter, slang of sproeier:Wat betreft de irrigatie-instrumenten, de keuze moet worden bepaald door de grootte van de planten in onze tuin. Kleine tuinen en potplanten kunnen worden bewaterd met een gieter. Om grote tuinen te besproeien hebben we een tuinslang of sproeier nodig.

Kruiwagen:We zullen de kruiwagen gebruiken om grote hoeveelheden aarde, mest, mulch of zelfs grote planten te verplaatsen.


Video: Hoveniersbedrijf Flier Tuinonderhoud (Juni- 2022).


Opmerkingen:

 1. Leyti

  Heb snel geantwoord :)

 2. Nikiti

  Bravo lijkt mij een opmerkelijke zin

 3. Jackie

  Ik bedenk dat je niet gelijk hebt. Laten we het bespreken. Schrijf me in PM.

 4. Fenrijar

  Ja, de variant is goedSchrijf een bericht