+

Categorie Persoonlijke groei


Persoonlijke groei

Goede voornemens? Deze 4 TED-talks zullen je motiveren om hieraan te voldoen

Motivatie: doelen voor 2020 Tussen de 50 en 60 mensen stellen doelen voor het nieuwe jaar, maar slechts 8 slagen erin deze te bereiken. Deze 4 TED Talks helpen je bij het behalen van je doelen. Of het nu gaat om fysiek, emotioneel, persoonlijk of financieel, deze selectie van motiverende gesprekken zal u helpen het belang te begrijpen van het aangaan van de uitdagingen die u voor uzelf in het leven stelt.
Lees Verder
Persoonlijke groei

11 geweldige manieren om gemotiveerd te raken

Jezelf motiveren is niet eenvoudig. Als dat zo was, zouden we allemaal onze doelen bereiken en misschien leest u dit niet. Maar één ding is duidelijk: we hoeven onszelf niet te motiveren als we iets doen waar we van houden. Erachter komen waar je een passie voor hebt in het leven en doelen stellen om dit te bereiken, is de eerste stap om gemotiveerd te raken.
Lees Verder
Persoonlijke groei

6 zinnen die nooit mogen worden gezegd

Erken het! U hebt vast wel meer dan eens iets gezegd waar u later spijt van had. Het probleem is niet wat je hebt gezegd, maar wat de andere persoon heeft gehoord. Hier zijn 6 zinnen die je nooit tegen iemand zou moeten zeggen: 1. Het kan me niet schelen Wat anderen begrijpen: laat me met rust. Vertel hem dat je geïnteresseerd bent in wat hij te zeggen heeft, maar dat dit nu geen goed moment is om dat te doen.
Lees Verder