Categorie Persoonlijke groei


Persoonlijke groei

Goede voornemens? Deze 4 TED-talks zullen je motiveren om hieraan te voldoen

Motivatie: doelen voor 2020 Tussen de 50 en 60 mensen stellen doelen voor het nieuwe jaar, maar slechts 8 slagen erin deze te bereiken. Deze 4 TED Talks helpen je bij het behalen van je doelen. Of het nu gaat om fysiek, emotioneel, persoonlijk of financieel, deze selectie van motiverende gesprekken zal u helpen het belang te begrijpen van het aangaan van de uitdagingen die u voor uzelf in het leven stelt.
Lees Verder
Persoonlijke groei

11 geweldige manieren om gemotiveerd te raken

Jezelf motiveren is niet eenvoudig. Als dat zo was, zouden we allemaal onze doelen bereiken en misschien leest u dit niet. Maar één ding is duidelijk: we hoeven onszelf niet te motiveren als we iets doen waar we van houden. Erachter komen waar je een passie voor hebt in het leven en doelen stellen om dit te bereiken, is de eerste stap om gemotiveerd te raken.
Lees Verder
Persoonlijke groei

6 zinnen die nooit mogen worden gezegd

Erken het! U hebt vast wel meer dan eens iets gezegd waar u later spijt van had. Het probleem is niet wat je hebt gezegd, maar wat de andere persoon heeft gehoord. Hier zijn 6 zinnen die je nooit tegen iemand zou moeten zeggen: 1. Het kan me niet schelen Wat anderen begrijpen: laat me met rust. Vertel hem dat je geïnteresseerd bent in wat hij te zeggen heeft, maar dat dit nu geen goed moment is om dat te doen.
Lees Verder
Persoonlijke groei

8 manieren om jezelf te motiveren

Steek uw hand op als u zich niet een keer ongemotiveerd heeft gevoeld. Wie weet niet hoe hij zichzelf moet motiveren op die momenten van totale neergang, als je je hand hebt opgestoken dan zit je in het goede artikel. Laten we beginnen! 1. Begin de dag met een motiverende zin. Het is niet voldoende dat het die van een erkend auteur is. Maak je eigen.
Lees Verder
Persoonlijke groei

Je hebt 5 seconden om te krijgen wat je wilt

Dat moment dat alles kan betekenen ... of niets Wat je ook wilt in je leven of carrière, je zou het kunnen bereiken als je die excuses die je nog steeds zegt opzij zou kunnen zetten. Mel Robbins, auteur van het boek 'Stop Saying You're Prima "(Stop met te zeggen dat alles in orde is) legt de shortcuts uit die we onszelf hebben gegeven:" Dat ding dat je daar hebt (in je hoofd) ... je zou nu meteen een boekwinkel kunnen binnengaan en minstens 10 boeken kopen die zijn geschreven door experts over hoe hel ermee om.
Lees Verder