Categorie Natuurlijk medicijn


Natuurlijk medicijn

6 natuurlijke remedies voor allergieën

Niezen, jeuk, prikken in de ogen en neusirritatie zijn enkele van de vervelende symptomen van allergieën. Maar met behulp van enkele natuurlijke remedies en trucs kunnen ze effectief worden bestreden. Een zoutoplossing gebruiken De neus besproeien met een zoutoplossing (zout water) kan ademhalingsallergieën helpen verlichten door de allergene stof die in de neus vastzit (mogelijk pollen of stof) te verwijderen die irritatie of ontsteking kan veroorzaken.
Lees Verder
Natuurlijk medicijn

Natuurlijke remedies tegen roos

Home remedies voor roos Oorzaken, remedies en preventie van roos Roos verwijst naar de schilfers van de hoofdhuid die als sneeuwvlokken vallen en zich op het voorhoofd, schouders en kleding nestelen, maar het is ook een onaangename en irriterende ziekte die gepaard gaat met bacteriën, die overmatige schilfering van de hoofdhuid veroorzaken.
Lees Verder
Natuurlijk medicijn

6 natuurlijke remedies voor galstenen

Stenen of galstenen zijn vaste afzettingen die zich in de galblaas vormen. Deze stenen kunnen overal zijn, van de grootte van een zandkorrel tot die van een golfbal. 80 galstenen zijn gemaakt van verhard cholesterol, dat ontstaat wanneer er een teveel aan cholesterol in de galblaas is.
Lees Verder
Natuurlijk medicijn

Aloë Vera: eigenschappen en voordelen voor onze gezondheid

De aloë vera-plant is door de geschiedenis heen gebruikt voor een groot aantal toepassingen, variërend van huidaandoeningen tot obstipatie. Het is een plant die bekend staat om zijn helende, ontstekingsremmende en genezende eigenschappen. Aloë Vera is een plant die wordt gebruikt voor de bereiding van veel huismiddeltjes, dit zijn enkele van de ongelooflijke voordelen.
Lees Verder
Natuurlijk medicijn

Huismiddeltjes voor de griep

Natuurlijke remedies voor griep of verkoudheid Hoewel er geen echte "remedies" zijn voor de griep, zijn er enkele natuurlijke remedies voor de griep die het virus lijken te "kortsluiten" en de symptomen ervan minimaliseren of zelfs elimineren. Voor het grootste deel werken ze allemaal als ze onmiddellijk worden gebruikt wanneer de griep optreedt, dat wil zeggen in de eerste paar uur zodra we voelen dat we op het punt staan ​​ziek te worden.
Lees Verder
Natuurlijk medicijn

Huismiddeltjes voor donkere kringen

Natuurlijke remedies voor donkere kringen en wallen Tips om donkere kringen te voorkomen en 6 natuurlijke remedies die je zullen helpen donkere kringen te voorkomen Hoe donkere kringen te voorkomen: Het volgen van een uitgebalanceerd gezond dieet is essentieel, maar er is nieuwe informatie die zegt dat het eten van twee kiwi's per dag in yoghurt kan helpen bij het elimineren van tassen.
Lees Verder
Natuurlijk medicijn

5 natuurlijke remedies om voor eens en altijd van acne af te komen

We kennen allemaal wel iemand, adolescent of niet, die ooit in zijn leven last heeft of heeft gehad van acne. Acnebehandeling is iets dat al heel lang probeert te perfectioneren en als gevolg daarvan komen er voortdurend nieuwe ontdekkingen en nieuwe alternatieven naar voren. Je kunt natuurlijk altijd naar de apotheek gaan en een crème kopen die benzoylperoxide bevat, maar de meeste van deze Crèmes die "snelle oplossingen" bieden, hebben vaak negatieve bijwerkingen, dus het kan beter zijn om voor een natuurlijke remedie te kiezen.
Lees Verder
Natuurlijk medicijn

5 natuurlijke remedies om ontstekingen te behandelen

Natuurlijke behandelingen om ontstekingen te bestrijden (zowel in spieren als gewrichten) Ontsteking maakt deel uit van de immuunrespons van ons lichaam om beschadigde cellen, irriterende stoffen en / of ziekteverwekkers te elimineren die ons lichaam kunnen beschadigen. Ontsteking kan helpen bij het genezen van infecties, wonden, weefselschade ... Als het echter niet meer onder controle is, kan het onze gezondheid negatief beïnvloeden.
Lees Verder
Natuurlijk medicijn

Natuurlijke remedies tegen haaruitval

Natuurlijke remedies tegen haaruitval Haarverlies kan worden behandeld met enkele natuurlijke remedies. Er zijn planten die de haarwortels helpen versterken en de bloedcirculatie bevorderen. Hier zijn enkele huismiddeltjes die u kunt proberen om haaruitval te vertragen en de haargroei te stimuleren.
Lees Verder
Natuurlijk medicijn

Natuurlijke remedies tegen verkoudheid

Kruiden en supplementen om verkoudheid op natuurlijke wijze te behandelen U kunt de symptomen van een vervelende constipatie verlichten met natuurlijke middelen in de vorm van kruiden of supplementen. Dit zijn enkele van de meest voorkomende remedies om verkoudheidsverschijnselen te bestrijden. Vitamine CL Vitamine C wordt al lang beschouwd als een mogelijke remedie tegen verkoudheid.
Lees Verder
Natuurlijk medicijn

Top 10 natuurlijke remedies voor slechte adem of halitose

Huismiddeltjes om een ​​slechte adem of halitose te bestrijden Een slechte adem, ook wel halitose genoemd, kan vaak gênant zijn en kan ons zelfvertrouwen en zelfrespect aantasten. Het kan om verschillende redenen voorkomen, zoals het eten van voedsel dat ruikt of proeft sterk roken, als gevolg van een droge mond, als gevolg van medische aandoeningen, tandvleesaandoeningen en / of slijmvliesaandoeningen.
Lees Verder
Natuurlijk medicijn

Verlaag de bloeddruk met natuurlijke middelen

Natuurlijke manieren om hoge bloeddruk te verlagen Om de bloeddruk te verlagen, is het soms raadzaam om enkele van onze dagelijkse gewoonten te veranderen en onze manier van leven te heroverwegen: haastig zijn, overgewicht hebben, zittend zijn ... ze kunnen onze ergste vijand zijn. Volg het DASH-dieet Dit dieet (Dietary Approaches to Stop Hypertension), ontworpen om hypertensie te bestrijden, is rijk aan fruit, groenten en magere zuivelproducten; en laag in vet, rood vlees, snoep en suikerhoudende dranken.
Lees Verder
Natuurlijk medicijn

8 natuurlijke remedies voor terugtrekkend tandvlees

Huismiddeltjes om tandvleesbederf te voorkomen Wanneer het tandvlees zich begint terug te trekken, ontstaat er een ruimte tussen de tanden en het tandvlees. Binnen deze ruimte die wordt gecreëerd, hopen bacteriën zich op die uiteindelijk het tandvlees beschadigen en ervoor zorgen dat het tandvlees verslechtert Oorzaken achter het terugtrekkende tandvlees: Slechte mondhygiëne Parodontitis Erfelijke hormonale onevenwichtigheden Agressief poetsen Het behandelen van terugtrekkend tandvlees is niet nodig ga altijd naar een dokter of tandarts.
Lees Verder
Natuurlijk medicijn

7 genezende etherische oliën en hun eigenschappen

Etherische oliën bieden, afhankelijk van het type, bescherming tegen allerlei gezondheidsproblemen (of het nu gaat om schimmelinfecties, verkoudheid, maagproblemen, snijwonden en wonden, en nog veel meer). Elke etherische olie heeft zijn eigenschappen en dient om een type probleem (of meerdere). Omdat we de eigenschappen van elke essentiële olie kennen, kunnen we een selectie maken die de beste soorten behandelingen voor de grootst mogelijke gezondheidsproblemen omvat.
Lees Verder
Natuurlijk medicijn

Gunstige eigenschappen van ui voor onze gezondheid

Ui kan u helpen bij het bestrijden en verlichten van vele ziekten en gezondheidsproblemen Ui is een nederig en natuurlijk voedsel dat we in bijna elke keuken kunnen vinden en waarbinnen talloze gezonde eigenschappen zijn. Het kan zijn dat het snijden ervan ons aan het huilen maakt, of het zelf opeten zorgt ervoor dat je een slechte adem krijgt, maar afgezien van die twee "nadelen", heeft de ui veel goede eigenschappen voor onze gezondheid.
Lees Verder
Natuurlijk medicijn

Natuurlijke remedies om eeltknobbels te beëindigen

Hoe eeltknobbels op natuurlijke wijze te verwijderen Eeltknobbels (of eeltknobbels) bestaan ​​uit zoutafzettingen op de voet die kunnen ontstaan ​​door een groot aantal oorzaken (griep, tonsillitis, jicht, slechte stofwisseling, slechte voeding, reumatische infectie of gewoon ongemakkelijke schoenen). De omvang is aanzienlijk, behalve dat het pijnlijk en vervelend is, maken eeltknobbels het moeilijk om elk type schoeisel te dragen.
Lees Verder
Natuurlijk medicijn

Remedies voor snurken

Snurken is een ernstig probleem voor zowel de persoon die eraan lijdt als voor zijn partner. Snurken voorkomt dat u voldoende rust krijgt en uw gezondheid kan worden aangetast door onvoldoende rust. Hier zijn enkele tips die u kunnen helpen bij het stoppen met snurken.1. Verminder alcohol en kalmerende middelen Alcohol en kalmerende middelen zijn ontspannend, maar ze zorgen ervoor dat een persoon langer in een diep slaappatroon terechtkomt, en hoe langer iemand in een diepe slaaptoestand doorbrengt, hoe groter de kans dat hij gaat snurken.
Lees Verder