Categorie Algemeen


Algemeen

Wavii: gepersonaliseerde nieuwsdienst

Wavii, een nieuwe gepersonaliseerde nieuwsdienst is gelanceerd door enkele van de meest gerespecteerde ontwikkelaars van deze technologie. Wavii zoekt op internet - inclusief tweets, nieuws en blogs - om een ​​persoonlijke service aan te bieden. Het wordt aangeboden via het web of als een applicatie voor mobiele telefoons en is gemaakt door voormalige ingenieurs bij Amazon en Microsoft.
Lees Verder
Algemeen

Een nano-sandwich-techniek vermindert de dikte van zonnecellen en verbetert hun prestaties

Onderzoekers van de North Carolina State University hebben een manier ontdekt om veel dunnere dunne film zonnecellen te maken zonder het vermogen van de cellen om zonne-energie te absorberen op te offeren. Het verminderen van de dikte van de cellen zou de fabricagekosten van de technologie aanzienlijk moeten verlagen (zie het document in Nano Letters: "Diëlektrische kern - optische schaalantennes voor sterke verbetering van de zonne-absorptie").
Lees Verder
Algemeen

Rangorde van nanotechnologie ontwikkelingslanden

De VS dreigt haar internationale leiderschap op het gebied van nanotechnologie te verliezen. Het rapport, getiteld "Ranking the Nations on Nanotech: Hidden Havens and False Threats", vergelijkt innovatie en technologische ontwikkeling in nanotechnologie in 19 landen om wetgevers, bedrijfsleiders en investeerders een gedetailleerde kaart van het internationale ontwikkelingslandschap van nanotechnologie.
Lees Verder
Algemeen

Een nieuwe sensor gemaakt met nanotechnologie detecteert influenzavirussen in uitgeademde lucht

Analyse van uitgeademde luchtcondensaat (EBC) heeft steeds meer erkenning gekregen als een veelbelovende diagnostische methode om specifieke gasvormige componenten die in de menselijke adem aanwezig zijn, te koppelen aan ziekte en blootstelling aan chemische verbindingen. Ademtests zijn ook veel minder ingrijpend dan bloedtests, kunnen zeer snel worden uitgevoerd en produceren geen biologisch gevaarlijk residu.
Lees Verder
Algemeen

Veilig internetten en voorkomen dat u in gevaar komt

Tips voor verstandig en veilig gebruik van internet Als u veilig op internet wilt surfen, zijn er een aantal regels of tips die u gemakkelijk kunt volgen om niet voor onaangename verrassingen te komen. Volgens experts zijn dit de belangrijkste beveiligingspraktijken die moeten worden gevolgd als we internet veilig willen gebruiken.
Lees Verder
Algemeen

Nanotechnologie kunsttentoonstelling

MORPHONANO markeert een decennium van artistieke samenwerking (2002-2012) tussen multimediakunstenaar Victoria Vesna en nanowetenschapper James Gimzewski. Door de schaal van nanotechnologie om te keren naar het rijk van de menselijke ervaring, creëren de kunstenaar en wetenschapper een sublieme keerzijde van ruimtetijd Bron: Nanowerk
Lees Verder
Algemeen

Navelstrenginfectie en neonatale dood

Het gebruik van een antisepticum vermindert de navelstrenginfectie en de daarmee gepaard gaande neonatale sterfte. Het gebruik van een lokaal antisepticum om de navelstreng bij pasgeborenen en zuigelingen te reinigen, vermindert het risico op infectie en neonatale sterfte aanzienlijk. Meer dan 3 miljoen kinderen sterven aanzienlijk. elk jaar over de hele wereld, waarbij infecties ongeveer een derde van alle neonatale sterfgevallen veroorzaken.
Lees Verder
Algemeen

Google Play in de navigatiebalk

Google bereidt zich voor om 'Google Play' toe te voegen aan de navigatiebalk 'Play' verschijnt al in de zwarte balk bovenaan de homepage van Google en zijn andere sites, zoals Gmail. De "Play" -knop (zonder het driehoekige logo) verscheen maandag op Google-pagina's. Google vernieuwde zijn Android Market-winkel door het eerder deze maand Google Play te noemen in een poging om een ​​one-stop-shop voor apps te creëren. , e-books, muziek en video's.
Lees Verder
Algemeen

Depressie en testosteron

Testosteron heeft antidepressieve effecten Testosteron, het belangrijkste mannelijke geslachtshormoon, lijkt antidepressieve eigenschappen te hebben. Nieuw onderzoek, gepubliceerd in het tijdschrift Biological Psychiatry, toont aan dat de hippocampus, een gebied van de hersenen dat betrokken is bij geheugenvorming en regulering van De stressreactie speelt een belangrijke rol bij het mediëren van de effecten van testosteron.
Lees Verder
Algemeen

Zelf tafelkleden maken

3 snelle en gemakkelijke stappen om tafelkleden te maken De tafelkleden voor vierkante of ronde tafels, we leggen het proces stap voor stap uit zodat het de gemakkelijkste en eenvoudigste manier is om je eigen ontwerpen te maken.De eenvoudige tafelkleedmodellen bestaan ​​uit een stuk ronde stof, vierkant of rechthoekig, dat op het bord wordt geplaatst en vrij valt.
Lees Verder
Algemeen

Recordboete voor Google: machtsmisbruik of opleggen van het Brusselse concurrentiemodel?

De Europese Commissie heeft Google een boete opgelegd van meer dan 4.300 miljoen euro, de hoogste sanctie in de geschiedenis, wegens overtreding van de mededingingsregels. In het bijzonder wordt hij ervan beschuldigd zijn Android-besturingssysteem te gebruiken om de positie van zijn zoekopdracht te versterken. Deze sanctie, waartegen Google in de rechtbank beroep zal aantekenen, heeft geleid tot een groot debat op internationaal niveau, aangezien de schending van de mededingingsregels niet erg duidelijk is voor sommige sectoren.
Lees Verder
Algemeen

Ibuprofen en berg

Als je naar de bergen gaat, neem dan ibuprofen. Ibuprofen vermindert de kans op hoogteziekte. Dit niet-steroïde ontstekingsremmende middel lijkt ook de ernst van de ziekte te verminderen: sommige toeristen en bergbeklimmers, of in het geval van militaire operaties en zoek- en reddingsmissies, hebben deelnemers geen tijd om zich voor te bereiden op de beklimming.
Lees Verder
Algemeen

Nieuwe goedkope Ryanair-vluchten naar Dublin en Shannon

Volgens een artikel dat deze maand op cheapflights.co.uk is gepubliceerd, heeft Ryanair een reeks nieuwe vluchten aangekondigd vanuit Ierland die in het voorjaar beginnen en in maart zal de luchtvaartmaatschappij gaan vliegen tussen Shannon en Alicante, en tussen Dublin en Palma, Santander en Zadar. (Kroatië) De nieuwe diensten zullen de routes van Ryanair van Dublin naar 83 en van Shannon naar 31 brengen, waardoor haar positie als de belangrijkste luchtvaartmaatschappij van Ierland wordt verstevigd.
Lees Verder
Algemeen

Niet voor bangeriken: 8 gewaagde plannen om van augustus te genieten

Ben je klaar om je avontuurlijke geest nieuw leven in te blazen? Augustus is de perfecte maand om te baden met haaien, epische forelvissen en een vliegtuig te halen en naar verre plaatsen te reizen. Dus in het volgende bericht stellen we 8 buitengewone plannen voor gebruikelijk voor gedurfde en avontuurlijke mensen die, iemand zoals jij, niet te missen zijn.
Lees Verder
Algemeen

Goedkope vluchten Sevilla

Bijna iedereen denkt aan de AVE bij het plannen om naar Sevilla te gaan. De "San Pablo Airport" in Sevilla kan dankzij goedkope vluchten uit de anonimiteit en het lage verkeer komen. De krant van Sevilla meldde een paar weken geleden een groeiend aantal bestemmingen. Misschien zullen degenen die uitstapjes naar de Heilige Week in Sevilla of de beurs van april plannen nog steeds hun toevlucht moeten nemen tot de AVE, aangezien de geplande bestemmingen nog steeds beperkt zijn tot het zomerseizoen en afhankelijk zijn van de vakantiestromen vanuit het Verenigd Koninkrijk en Midden-Europese landen.
Lees Verder
Algemeen

Hackers en Google

Een groep hackers verwerft gesponsorde links van Google Volgens een artikel gepubliceerd op ComputerWorld.com ontdekte het beveiligingsbedrijf Exploit Prevention Labs vorige week de plot van een groep hackers die bestond uit het kopen van zoekwoorden uit Google-zoekopdrachten en het vervolgens omleiden van gebruikers naar kwaadwillende sites op het moment dat ze op gesponsorde links klikten (advertenties die verschijnen naast de resultaten van Google-zoekopdrachten).
Lees Verder
Algemeen

Grafeen 2012

De organisatoren van Graphene 2012 zijn verheugd het aanstaande internationale congres over grafeen aan te kondigen, dat zal worden gehouden in Brussel, België, van 10 tot 13 april in het Brussels44Center. Samenvattingen zijn nu beschikbaar op de Graphene 2012-website. (en eindigt op 10 februari 2012.
Lees Verder
Algemeen

Marktaandeel van Microsoft 2012

Microsoft heeft slechts 20 van de totale markt voor computers, de helft van die van Google en achter Apple, volgens Goldman Sachs is het totale marktaandeel van Microsoft in de computersector, inclusief tablets en smartphones, gedaald van 97 naar 20 en tegen het einde van dit jaar zal het minder dan de helft zijn van dat van Google en zal het achterlopen op dat van Apple.
Lees Verder
Algemeen

Maak vrienden op internet

Volgens een artikel dat deze week in The Guardian is gepubliceerd, hebben Amerikaanse onderzoekers een studie uitgevoerd naar hoe websites de aard van vriendschapsnetwerken veranderen, en concluderen ze dat sociale netwerken zoals Facebook of MySpace niet helpen. maak echte vrienden.
Lees Verder