Categorie F & amp; A Corporate Operations


M&A Bedrijfsactiviteiten

De 40 meest waardevolle sportmerken in 2014

Het tijdschrift Forbes heeft zojuist een lijst gepubliceerd met de 40 meest waardevolle sportmerken in 2014, na een schatting van de waarde van hun bedrijven en de prijs waartegen een transactie momenteel op de markt zou worden afgesloten. Het heeft 4 classificaties gemaakt: bedrijf, sportevenement, team en atleet. Dit zijn de resultaten.
Lees Verder
M&A Bedrijfsactiviteiten

Het falen van bedrijfsactiviteiten

Markten zijn niet perfect, er is geen gelijkheid van informatie, niet alle investeringsbeslissingen zijn economisch verantwoord, en er zijn meerdere factoren die van invloed zijn op de waardering en daarom het mislukken van bedrijfsactiviteiten kunnen beïnvloeden. "Geluksfactor" die de evolutie van een bedrijf altijd kan bepalen, de meeste fusies en overnames (M&A) voldoen niet aan de gewekte verwachtingen en leiden vaak zelfs tot mislukking vanwege twee hoofdfactoren: omdat kopers een buitensporige prijs voor hen en bijgevolg wordt er geen meerwaarde gegenereerd voor hun aandeelhouders.
Lees Verder
M&A Bedrijfsactiviteiten

Waardering: de beste indicator van een bedrijf

De analyse van een bedrijf kan op meerdere motivaties reageren en berusten op verschillende indicatoren, afhankelijk van het nagestreefde doel. Maar niet alle indicatoren zijn hetzelfde wat betreft aard, complexiteit, noodzakelijke informatie en verkregen conclusies. De meest voorkomende bedrijfsindicatoren zijn inkomen, winstgevendheid en waarde, en in deze post gaan we het nut van elk ervan vergelijken.
Lees Verder
M&A Bedrijfsactiviteiten

Soros, de goeroe die naar Spanje kijkt

Er zijn miljonairs die met brood onder de arm zijn geboren en anderen die bijna zonder brood te eten ter wereld kwamen. Het is de nieuwe onderscheiding die het tijdschrift Forbes maakt, populair vanwege zijn ranglijst van grote fortuinen, om onderscheid te maken tussen de rijken die van erfenis leven en degenen die hun eigen geluk hebben gemaakt.
Lees Verder