Categorie Makkelijke recepten


Makkelijke recepten

20 heerlijke veganistische recepten

Gemakkelijke en heerlijke vleesvrije recepten - Vegetariër of veganist zijn hoeft niet saai te zijn. Pizza's, hamburgers, aardappelen met groenten, cupcakes ... heerlijke en gemakkelijke recepten om te bereiden zonder producten van dierlijke oorsprong. Aardappelen met kerrie groenten 2. Aziatische broodjes 3. Tofu-chips 4. Auberginepastei 5.
Lees Verder
Makkelijke recepten

7 heerlijke manieren om geroosterde groenten te bereiden voor Kerstmis

De perfecte groenterecepten voor bij uw stergerecht van vlees of vis deze kerst Groenten kunnen ook deel uitmaken van het eetfeest dat we met Kerst bereiden en kunnen de ideale aanvulling zijn bij de hoofdgerechten. Naast dat ze heerlijk zijn, zijn gebakken of geroosterde groenten heel gemakkelijk te bereiden en vereisen ze niet veel uitwerking, maar een beetje liefde en een vleugje aromatische kruiden in de meeste gevallen.
Lees Verder
Makkelijke recepten

10 hamburgers die je doen geloven dat de hemel bestaat en in je keuken is

Steek uw hand op naar iemand die niet van deze hamburgers houdt ... Niemand? Normaal !! En hoe kan iemand de charmes weerstaan ​​van een heerlijke (en calorische) hamburger, vergezeld van heerlijke friet ...? We hebben een selectie hamburgers gemaakt voor alle smaken: voor wie van kalf houdt , kip, vis, zelfs voor veganisten ... Geniet van deze 10 kookwonderen (je kunt het recept ontdekken in de titel van de afbeelding) en laat je heerlijke droom veranderen in echt eten: Klassieke bacon cheese burger je houdt niet van een klassieke burger met wat goed geroosterd spek en gesmolten kaas bovenop het vlees…?
Lees Verder
Makkelijke recepten

Wat moet ik doen met de overgebleven pompoen? 20 heerlijke en verschillende recepten

20 recepten om te profiteren van Halloween-pompoen Het is om een ​​pompoen te zien en meteen aan de herfst te denken. Ofwel vanwege de kleur of dat alleen al het zien ervan ons aan Halloween doet denken, de waarheid is dat het een van de belangrijkste voedingsmiddelen is van deze tijd van het jaar. Je hebt er vast al een paar gekocht die erover nadenken om ze leeg te maken en er een sieraad van te maken voor je Halloweenfeestje, maar heb je nagedacht wat je gaat doen met de inhoud van deze?
Lees Verder