Categorie Kinderen

Overgewicht kan het begin van de puberteit versnellen
Kinderen

Overgewicht kan het begin van de puberteit versnellen

De puberteit begint steeds vaker op jongere leeftijd. De leeftijd waarop meisjes borsten beginnen te krijgen (thelarchie) neemt af en het lijkt erop dat dit verband houdt met overgewicht. Een studie, gepubliceerd in de Het prestigieuze tijdschrift Pediatrics merkte op dat de leeftijd waarop meisjes borsten beginnen te ontwikkelen, afneemt.

Lees Verder

Kinderen

Gelukkige kinderen, gezonde volwassenen

Wist je dat een gelukkige jeugd je gezonder kan maken als je volwassen bent? Uit onderzoek is gebleken dat bepaalde factoren, indicatoren voor een goede psychosociale gezondheid tijdens de kindertijd, de gezondheid van het hart op volwassen leeftijd kunnen voorspellen. , gepubliceerd in het tijdschrift Circulation, inclusief 415 volwassenen met een gemiddelde leeftijd van 42, die werden vastgesteld of ze een gelukkige jeugd hadden gehad.
Lees Verder
Kinderen

Frisdranken versterken agressief gedrag bij kinderen

Een studie brengt gedragsproblemen bij kinderen in verband met de consumptie van koolzuurhoudende frisdranken. De resultaten van een studie, gepubliceerd in The Journal of Pediatrics, laten zien dat de consumptie van frisdrank, ongeacht de hoeveelheid, verband houdt met hogere niveaus. agressief gedrag en aandachtsproblemen bij kinderen.
Lees Verder
Kinderen

Hoe zorg je voor de navelstreng van de pasgeborene

Wat te doen om voor de navelstreng van een pasgeborene te zorgen Over het algemeen valt de navelstreng binnen ongeveer twee weken na de geboorte af. Totdat de navelstomp opdroogt en eraf valt, is het erg belangrijk om deze schoon en droog te houden. Op het moment dat de arts of verloskundige na de bevalling de navelstreng doorsnijdt, zal de stomp van de navelstreng die in de baby achterblijft, als deze opdroogt en eraf valt, veranderen van geelgroen naar bruin en uiteindelijk naar zwart.
Lees Verder
Kinderen

Alternatieven voor koemelk voor kinderen

Welke alternatieven kan ik mijn kind geven voor koemelk? In de afgelopen jaren zijn veel meer mensen begonnen de consumptie van melk van dierlijke oorsprong te vermijden vanwege het groeiende geloof in de mogelijke nadelige gezondheidseffecten, zoals allergieën en lactose-intolerantie, het mogelijk verhoogde risico op bepaalde soorten kanker of diabetes, en zelfs ethische kwesties die verband houden met het gebruik van dieren.
Lees Verder
Kinderen

Magere melk en kinderen

Is magere melk veilig voor kinderen? Ontneemt magere melk kinderen belangrijke voedingsstoffen? Voor kinderen onder de twee jaar raden deskundigen aan om volle melk te geven, omdat ze alle extra calorieën nodig hebben die het bevat voor groei en ontwikkeling. levensjaren, een belangrijk deel van de verbruikte energie is in groei en ontwikkeling, waarbij nieuw weefsel wordt gevormd zoals hersenen, spieren en botten.
Lees Verder
Kinderen

Mijn kind heeft uitslag, wat moet ik doen?

De meeste kinderen krijgen ooit huiduitslag. Weet u hoe u de belangrijkste huiduitslag bij kinderen kunt herkennen? Ze hebben niet allemaal dezelfde symptomen of dezelfde behandeling Hand-, mond- en klauwzeer Waar? Op de handpalmen, op de voetzolen en / of in de mond.
Lees Verder
Kinderen

Insectenbeten bij kinderen

Hoe de beten van enkele veel voorkomende insecten te voorkomen en te behandelen Met de komst van hitte bloeien niet alleen bloemen, maar ook insecten, en daarmee verschijnen vervelende beten. Onder de geleedpotigen die bijten opvallen: spinnen, teken, mijten, muggen, vliegen, vlooien, mieren, bijen en wespen.
Lees Verder
Kinderen

Wat te doen als een kind een bloedneus heeft

Neusbloedingen bij kinderen Neusbloedingen bij kinderen zijn meestal mild en gemakkelijk te behandelen Neusbloedingen, ook bekend als epistaxis, worden veroorzaakt door het scheuren van de bloedvaten van het slijmvlies dat de binnenkant van de neus bekleedt. gewoon omdat het kind heeft gekrabd, zijn vinger in zijn neus heeft gestoken of te hard heeft geblazen.
Lees Verder
Kinderen

Wat is het beste schoeisel voor kinderen?

Tips voor het kiezen van de beste kinderschoenen Goede kinderschoenen kopen is misschien niet zo eenvoudig als we denken. Wat moeten we vermijden Wat is het meest wenselijk voor de gezondheid en een goede ontwikkeling van de voetjes van de kleintjes? Er is altijd gedacht dat schoenen nodig zijn om de juiste ontwikkeling van de voet van het kind te bevorderen, maar recente studies hebben aangetoond dat tegengesteld.
Lees Verder
Kinderen

Pas op voor gezichtsmake-up!

Gezichtsmake-up voor kinderen Gezichtsverf die u gebruikt om u aan te kleden, kan een veel enger effect hebben dan we denken. Veel verven bevatten gevaarlijke chemicaliën, zoals lood, nikkel, kobalt en chroom, die ernstige gezondheidsrisico's kunnen opleveren. Houd er rekening mee dat carnaval- of Halloween-make-up slechts één of twee keer per jaar wordt gebruikt, en dit is meestal niet significant genoeg om een ​​ernstige bedreiging voor de gezondheid te vormen.
Lees Verder
Kinderen

Kinderen en allergieën

Ze kunnen niet worden genezen, maar een goede behandeling kan u helpen zich beter te voelen Een kind dat veel hoest of niest, dat vaak een soort uitslag of galbulten krijgt, of dat daarna vaak klaagt over maagpijn, krampen of misselijkheid Door het eten van bepaald voedsel kunt u een allergie hebben.
Lees Verder
Kinderen

Gezonde tips om Halloween met kinderen te vieren

Trick or Treating! Halloween is nabij en je bent er zeker van dat je al het perfecte kostuum voor je kinderen aan het voorbereiden bent. Probeer deze tips om je Halloween-feest leuk, veilig en gezond te maken voor je hele gezin. Halloween is een dag vol plezier voor kinderen, waarin verkleed je en eet heerlijke lekkernijen.
Lees Verder
Kinderen

Tandjes krijgen bij kinderen

Elke baby ervaart tandjes anders.Sommigen hebben vrijwel geen symptomen, terwijl andere baby's veel ongemak ervaren tijdens het doorkomen van tandjes.Het tandjes krijgen is het moment waarop melktanden (ook wel melktanden genoemd) beginnen te verschijnen. Over het algemeen komt de eerste melktand ongeveer 6 maanden uit, hoewel deze eerder (3 maanden) of later (1 jaar) kan verschijnen.
Lees Verder
Kinderen

Hoe weet ik of mijn kind luizen heeft?

Hoe kan ik zien of mijn kind luizen en neten heeft? Voortdurend krabben aan het hoofd is meestal het eerste teken dat ons doet vermoeden dat een kind luizen heeft. Hoe weet ik of een kind luizen heeft? De belangrijkste reden waarom u de aanwezigheid van luizen kunt vermoeden. luizen is de jeuk. De jeuk is te wijten aan het feit dat de luizen 6 keer per dag eten, en het speeksel dat ze injecteren is irriterend.
Lees Verder
Kinderen

Reflux bij baby's

In het bovenste deel van de maag zit een klep die voorkomt dat de maaginhoud terug in de slokdarm stroomt Veel baby's werken niet zo goed met deze klep en melk en maagzuur kunnen weer omhoog en uit de mond komen. Dit is wat bekend staat als reflux, en het is de reden waarom veel baby's melk via hun mond verdrijven, vooral nadat ze hebben gegeten.
Lees Verder
Kinderen

Zwembaden en kinderen: vermijd risico's voor uw gezondheid

Kunnen zwembaden een gezondheidsrisico vormen voor kinderen? Kinderbaden bevatten de meeste ziektekiemen Ondanks pogingen om het zwembadwater te desinfecteren, kunnen er nog steeds ziekteverwekkers in het zwembad op de loer liggen. Water. Zelfs de zeer ontsmettingsproducten die worden gebruikt voor het onderhoud van het zwembad, kunnen ook hun eigen gezondheidsrisico's voor de kleintjes hebben.
Lees Verder
Kinderen

Slaap en baby's

Baby's met slaapproblemen hebben meer kans om kinderen met slaapproblemen te worden.In een studie, gepubliceerd in het tijdschrift Pediatrics, werden moeder-babyparen drie jaar gevolgd om te bepalen of slaapproblemen bij kinderen aanhoudend waren. . Ze ontdekten dat kinderen die vaak wakker worden of heel weinig slapen na 6, 12 of 24 maanden, 3 tot 5 keer meer kans hadden om door te slapen, gelijk aan 2 jaar.
Lees Verder
Kinderen

Wat is de beste positie voor een baby om te slapen?

Zijn er houdingen om te vermijden? De American Academy of Pediatrics raadt kinderen aan om op hun rug te slapen, aangezien dit de veiligste houding is. Door een baby op hun rug te laten slapen, wordt de kans op wiegendood verkleind. (SIDS), die verantwoordelijk is voor de meerderheid van de kindersterfte tijdens het eerste levensjaar van een kind.
Lees Verder