Categorie Katten


Katten

De legende van de Rainbow Bridge, waar onze huisdieren naartoe gaan als ze doodgaan

Waar gaan dieren heen als ze doodgaan? De legende van de dierenlucht Dit mooie verhaal wil ik met iedereen delen. Velen van ons die van kleine dieren hebben gehouden of van dieren hebben gehouden, hebben helaas hun afwezigheid geleden met hun verlies… Maar er is een legende die de ziel raakt, voor ons allemaal die ze waarderen: De lucht van de dieren na het oversteken van de regenboogbrug.
Lees Verder
Katten

Gevaarlijk of schadelijk voer voor katten

Er zijn nogal sybaritische katten, maar sommigen eten alles wat ze vangen: watermeloen, brood, groenten ... Heb je je ooit afgevraagd of wat je ze geeft slecht is? Nou, je kunt maar beter uit twijfel komen. We laten u een lijst achter met de voedingsmiddelen die u uw kat niet mag geven. Als u ze voedsel geeft dat schadelijk is of niet wordt aanbevolen, kan dit ernstige gevolgen hebben.
Lees Verder
Katten

Hoe u uw kat kunt koelen bij warm weer

Een kat koelen bij zeer hoge temperaturen Katten in de zomer - of wanneer de temperatuur hoog is - zijn goede kandidaten voor een hitteberoerte of een zeer slechte tijd. Als we in een hittegolf zitten (en we lijden er zelf onder), hebben zij, die niet kunnen zweten zoals wij en met al die vacht, het veel erger.
Lees Verder
Katten

Huisdieren met brood op hun hoofd

Deze zeldzame mode heeft zich op een ongelooflijke manier verspreid, en het is dat het plaatsen van een brood in het gezicht van huisdieren nu iets heel mals, schattig en normaal is. Hier breng ik de beste foto's van huisdieren met brood op hun gezicht of hoofd !!! ✩ Katten Sommigen lijken het helemaal niet te kunnen schelen ... Anderen vinden het niet leuk hehehe Met deze hieronder zijn ze al geslaagd hahahaha Honden Groot geduld om de korst zonder het te breken!
Lees Verder
Katten

Vreemde, verschillende en grappige namen voor huisdieren

Lijst met eigenaardige, vreemde en verschillende namen voor huisdieren Als we een nieuwe vriend in de familie willen hebben, welke soort het ook is, zal deze een naam moeten dragen! Laten we eens kijken naar enkele namen voor vrouwelijke of mannelijke huisdieren die behoorlijk verschillen van de gebruikelijke: filmpersonages, excentrieke namen, namen in verschillende talen en nog veel meer die kunnen worden gebruikt om ons huisdier te plaatsen.
Lees Verder
Katten

Populaire overtuigingen en VALSE mythen over katten

Hoe vaak hebben we mensen dingen over katten horen zeggen? Veel van de dingen die mensen zeggen, zijn niet helemaal waar of onjuist. Ontdek de grootste onwaarheden achter de legendes en mythen over katten waarvan velen van ons dachten dat ze waar waren: zwarte katten hebben pech.
Lees Verder
Katten

Internationale Kattendag: 20 februari

Fijne kattendag, fans van gaturros! Katten zijn ongelooflijk en hun dag wordt gevierd op 20 februari dankzij een initiatief dat op sociale netwerken is ontstaan. Niets beters dan hulde te brengen aan hen op hun speciale dag! Laten we Cat Day vieren met enkele afbeeldingen van schattige katten en sommige met een toewijding: -De huiskat of -kat (Felis silvestris catus) en in de volksmond Minino of Micho genoemd in Panama en Ecuador, is een ondersoort van het vleesetende zoogdier van de Felidae-familie.
Lees Verder
Katten

Waarom spinnen katten?

Het spinnen van de kat: waarom spint een kat? Een van de meest bevraagde en mysterieuze vragen in het universum ... ik overdrijf niet! Als we het over katten hebben, is het spinnen iets heel merkwaardigs en speciaals waar we van houden. Katten spinnen om verschillende redenen en dat is niet alleen omdat ze zich op hun gemak voelen, hoewel dit de meest voorkomende reden is.
Lees Verder
Katten

Madrid zal het offeren van verlaten dieren bij wet verbieden

De Gemeenschap van Madrid heeft groen licht gegeven voor dit nieuwe voorstel tot wijziging van de vorige wet die in 1990 is goedgekeurd en die het slachten van in de steek gelaten dieren toestond. Dat klopt: de Raad van Bestuur van de Gemeenschap van Madrid (Spanje) heeft het ontwerp goedgekeurd van het wetsontwerp voor de bescherming van gezelschapsdieren dat het verbod op het offeren van achtergelaten dieren vaststelt.
Lees Verder
Katten

Een kat is al een jaar niet gescheiden van het graf van haar mens

Deze kat toonde haar trouw en liefde tot na de dood Als we verhalen horen over trouwe dieren, worden we herinnerd aan de beroemde hond Hachiko of andere verhalen over honden die weigeren hun baasjes in de steek te laten na hun dood. Maar het is waar dat er ook veel ontroerende verhalen zijn van trouwe katten die ons ontroeren en ons tranen bezorgen.
Lees Verder
Katten

Schuldige ondeugende katten

Honden doen niet alleen grappige dingen als ze weten dat ze iets verkeerds hebben gedaan en zich schuldig voelen! Deze katten gedragen zich erg grappig als hun baasjes hen uitschelden of hen leren wat ze verkeerd hebben gedaan. Anderen ... Ze hebben gewoon nergens spijt van! Hun gezichten zeggen het al: sommigen zijn bang en beseffen dat ze zich slecht hebben gedragen en er doodsbang uitkomen, anderen zijn super schattig en schattig alsof ze zeggen "wees niet boos ... als ik goed ben" en anderen weten gewoon dat ze slecht handelden, maar ze passeren het onderwerp olympisch hahaha ͡ ° ͜ ʖ ͡ ° Hier heb je een aantal compilaties van katten die zich schuldig voelen na hun wandaden!
Lees Verder
Katten

De sfinxkat en zijn curiositeiten

Sphynx-katten zijn zeer elegante en slanke katten, heel anders dan anderen. Maar wat ze echt origineel maakt, is dat het haarloze katten zijn. Maak kennis met de sfinxkat en zijn meest interessante curiositeiten Geprezen, gevreesd of gehaat, net als de sfinx. Waarschijnlijk maakt zijn dunne en gerimpelde uiterlijk (en duidelijk zijn gebrek aan vacht) veel mensen terughoudend om een ​​kat van dit ras te hebben of dat ze ziet er lelijk uit.
Lees Verder