Categorie Een betere jij

25 dingen die je moet weggooien voor het nieuwe jaar
Een betere jij

25 dingen die je moet weggooien voor het nieuwe jaar

20196 is voorbij en Nieuwjaar staat voor de deur. Velen van ons hopen zich het komende jaar te concentreren op al het goede dat ons is overkomen, te leren van het slechte en ons te verbeteren. Kortom, sluit het jaar in stijl af, dit is het perfecte moment om de verkeerde dingen die we dit jaar hebben gedaan opzij te zetten.

Lees Verder

Een betere jij

4 manieren om afgunst te gebruiken voor persoonlijke groei

"Om afgunst te overwinnen, moet je het zien voor wat het is: ontevredenheid over jezelf." Joan Didion Ze zeggen altijd: "Kijk niet naar wat je mist, maar naar alles wat je al hebt". Ik erken dat het een heel verstandig advies is en dat we allemaal gelukkiger zouden zijn als we het zouden opvolgen. Maar ik realiseer me ook dat deze oplossing verre van voldoende is.
Lees Verder
Een betere jij

25 dingen die je moet weggooien voor het nieuwe jaar

20196 is voorbij en Nieuwjaar staat voor de deur. Velen van ons hopen zich het komende jaar te concentreren op al het goede dat ons is overkomen, te leren van het slechte en ons te verbeteren. Kortom, sluit het jaar in stijl af, dit is het perfecte moment om de verkeerde dingen die we dit jaar hebben gedaan opzij te zetten.
Lees Verder
Een betere jij

Onthoud deze 10 dingen als u denkt dat u niet goed genoeg bent

Soms is het moeilijkste deel van de reis gewoon te geloven dat je het waard bent.Laten we eerlijk zijn, ik ben soms ook het slachtoffer van mijn eigen denken. Ik maak een fout of ik val weg van mijn verwachtingen en in plaats van het als leren te beschouwen, verpletter ik mezelf ervoor. We zijn er allemaal geweest. We hebben allemaal slechte dagen en momenten van twijfel gehad.
Lees Verder
Een betere jij

Je bent niet bang voor de toekomst, je bent bang om de fouten uit het verleden te herhalen

Uit bed komen is niet altijd gemakkelijk. Soms, als we weten wat de dag voor ons in petto heeft, willen we graag blijven slapen tot de storm voorbij is, maar iedereen zegt echter dat we wakker moeten worden vol energie en klaar om te eten voor de dag. Iedereen gelooft dat de beste manier om te leven is door motivatie en honger te wekken om aan te pakken wat het leven voor ons in petto heeft.
Lees Verder
Een betere jij

27 dingen die me op mijn weg houden

Motivatie voor het leven Ik heb mijn volledige potentieel nog niet bereikt. Ik leef nog steeds niet het leven van mijn dromen. Ik heb nog geen partner gevonden met wie ik mijn leven kan delen. Maar dat wil niet zeggen dat hij niet gelukkig is. Omdat ik dat in veel opzichten ben. Ik ben blij omdat ik de kansen zie die er zijn.
Lees Verder