Informatie

Gebruik persoonlijke energie

<strong>Gebruik persoonlijke energie</strong>


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Gebruik mentale energie

Denk hier eens over na: we verspillen onze persoonlijke energie. Zorgen, humeurigheid, negatieve gedachten... ze doden onze persoonlijke energie. Aan het eind van de dag, in plaats van een glans in onze ogen te hebben, levendigheid in onze ogen over te brengen, geeft ons uiterlijk ondubbelzinnige tekenen van vermoeidheid ... onszelf aan anderen laten zien: moe, neerslachtig en verdrietig.

Weet je waarom? Omdat onze geest sinds de ochtend, sinds we wakker werden, bezig is geweest met het 'cultiveren' van gedachten die het uitputten, het 'belonen' van zorgen, het bevorderen van negatief denken over anderen en over zichzelf. Kortom: we verspillen onze mentale energie.

Neem de leiding over onze emotionele impulsen

Laten we onthouden dat om mentale energie te hebben, we de techniek moeten oefenen van "tegengestelde gedachtennegatieve gedachten Neem ook de leiding over onze emotionele impulsen door controle en ontwikkeling van onze emotionele intelligentie.

De formule is:

ZELFBEHEERSING EMOTIES + PERSOONLIJKE AUTOMOTIVATIE + EMPATHIE =

= Controle over onze emotionele impulsen =

= + GEESTELIJKE ENERGIE


Mentale energie wordt gecultiveerd. Probeer je mentale energie te cultiveren en je zult zien dat je geest sterker en evenwichtiger, wakkerder en intelligenter wordt.

Hier zijn enkele activiteiten om u te helpen bij het toepassen van de drievoudige formule.

 • Yoga is een geweldige bondgenoot voor zelfbeheersing van onze emoties. De praktijk ervan kan complex zijn voor degenen die het nog nooit hebben beoefend. Het is echter gemakkelijker ademen en de ontspanningOefen het. Beheer het buikademhaling terwijl je je emoties onder controle houdt.
 • Vervul uw verplichtingen jegens uw gezin en op het werk. Breng tijd door met uw dierbaren: uw familie en uw goede vrienden. Oefen begrip, genegenheid en genegenheid, terwijl u nadenkt over de kracht van empathie. Praktijk Gelach.
 • Zorg voor uw dieet en uw gezondheid. Je brein moet altijd klaar en in de beste conditie zijn. Een gezond, rijk en gevarieerd dieet. Oefen lichaamsbeweging en alles wat past bij uw gezondheid in het algemeen en uw hersenen in het bijzonder.
 • Positieve metingen. Zien... Motiverende zinnen. EN Zelfhulp- en motivatieboeken.

Wetenschappers weten niet dat we slechts een minimaal percentage van onze mentale vermogens gebruiken. Het lijkt alsof onze mentale energie wacht op iets om het te activeren. Onze routines en negatieve gedachten belemmeren onze mentale activiteit in vicieuze cirkels. Onze geest is iets geweldigs. Simpele mensen bereiken wonderbaarlijke vaardigheden ... Beperk jezelf niet.


AlexisCarrel,
Nobelprijs voor de geneeskunde 1912

"Helderzienden vangen, zonder dat de zintuigen, de gedachten van een andere persoon tussenbeide komen. Ze nemen ook gebeurtenissen waar die zich min of meer ver in ruimte en tijd bevinden. Dit vermogen is uitzonderlijk. Het ontwikkelt zich slechts bij een zeer klein aantal individuen, maar het komt bij veel mensen in een rudimentaire toestand voor. Het wordt moeiteloos en spontaan uitgeoefend. Het is heel eenvoudig voor degenen die het bezitten. Het geeft hen van bepaalde dingen een veiligere kennis dan die verkregen via de zintuigen.Het is voor hen net zo gemakkelijk om iemands gedachten te raden als om de uitdrukking op zijn gezicht te analyseren. Maar zien en voelen zijn woorden die niet precies uitdrukken wat er in je bewustzijn gebeurt. Ze zoeken of zoeken niet: ze weten het. "Fragment van "The Unknown of Man".

Alexis Carrel boekt op Amazon


Zestig jaar geleden bestonden er op het platteland van Spanje genezers, ik weet het niet uit derde bronnen. Mijn eigen moeder vertelde me erover omdat ze mijn eigen grootmoeder was - ze had elf kinderen, allemaal gezond - ze had 'krachten' die kwalen, kwalen en ziektes genas ... Ik heb haar nooit geloofd buiten de concessies die voortvloeiden uit het medeleven dat mijn grootmoeder in mij opwekte. , een kleinzoon, onder vele. De waarheid is dat tientallen mensen dankbaar waren voor deze transacties.

Nog maar een paar maanden geleden ging een zeer naast familielid, een universiteitsstudent en een scepticus, naar een genezer om herpes te krijgen. Het feit is dat de herpes is verdwenen. Het onderwerp werd zo becommentarieerd in de familiekring dat bijna de hele familie haar uiteindelijk bezocht. De dame beweerde eenvoudigweg "energie" te hebben. Hij legde zijn handen vast en genas. De hele familie, sceptische oudere jongeren, kwam naar buiten in de overtuiging dat de dame de "energie" had die ze zei.


Voorgestelde activiteiten:

5 Eerste dagen: goed ademen en kom tot rustMaak een lijst van uw positieve en negatieve punten

Volgende dagen: zorg voor uw dieet. Neem voedsel mee antioxidanten en groenten.EEN Mediterraans diëet rijk en gediversifieerd.


Video: HIDDEN TEACHINGS of the Bible That Explain Manifestation, Consciousness u0026 Oneness POWERFUL Info! (Juni- 2022).


Opmerkingen:

 1. Kajigar

  Maar wat is hier belachelijk aan?

 2. Guzuru

  En kan het geherformuleerd worden?

 3. Zolomuro

  Het spijt me, maar naar mijn mening worden er fouten gemaakt. We moeten bespreken. Schrijf me in PM, het praat met je.

 4. Ozanna

  Dit is het uitstekende ideeSchrijf een bericht