Informatie

4 films voor een pyjamafeestje

4 films voor een pyjamafeestje

Wat is een pyjamafeestje voor een man?

Wat is het werkelijk?

Omdat geen enkel meisje een foto wil maken in pyjama, ijs / chocolade wil eten, films wil kijken, een masker wil dragen en non-stop kritiek wil leveren.

Meisjes van de wereld, voor dat moment stel ik een lijst voor van 4 authentieke "meisjesfilms" die je de volgende keer dat jullie elkaar ontmoeten kunt zien.

Gemene meiden (2004)

Cady (Lindsay Lohan) verlaat haar wilde geboorteland Afrika om met haar ouders naar Illinois te verhuizen. Hij merkt de verandering nauwelijks, aangezien zijn instituut een authentieke jungle is, vol gieren, wolven en harpijen, naast vele andere 'dieren'.

Waarom kijken?
Omdat vrouwen heksen zijn en we onszelf graag kwaad aandoen. Het is de realiteit, een beetje gekker, maar met dezelfde basis.

Een zin
- "Ik weet dat het lijkt alsof ik een teef ben, maar alleen omdat ik me gedraag als een teef"

Een scène

Vet (1978)

Sandy komt nieuw aan op het instituut na een zeer romantische zomer met de man van haar dromen, Danny Suko, wat ze niet weet is dat de jongen die ze ontmoette helemaal niet was hoe hij haar aan het denken zette ...

Waarom kijken?
Omdat in de jaren 50 jonge mensen hetzelfde verlangen hadden om plezier te hebben, dezelfde liefdesaffaires en dezelfde problemen met vrienden ... Alleen met verschillende kleding en verschillende dansen (weet je wat Grinding is?)

Een zin
- “Luister Sandy, alle mannen zijn ratten. Wat zeg ik ratten? Het zijn de luizen van ratten. Veel erger dan dat! Het zijn de amoeben van de rattenluizen. Ze zijn zo verachtelijk dat zelfs honden ze niet zouden bijten "

Een scène

Pretty Woman (1990)

Vivian (Julia Roberts) is een prostituee uit LA die op een avond Edward Lewis (Richard Gere) ontmoet en die nacht moet doorbrengen en tot ziens moet. Maar alles loopt anders af ...

Waarom kijken?
Omdat het over Assepoester in levende lijve gaat en omdat we allemaal van onmogelijke verhalen houden.

Een zin
- “Ik weet wat het is om meer te willen. Ik heb dat concept uitgevonden, de vraag is hoeveel meer? "
- "Ik wil het sprookje"

Een scène

The Devil Wears Prada (2006)

Miranda Pristley (Meryl Streep) is een haai in de modewereld en Andy (Anne Hathaway) is gewoon een minnow die vecht om niet opgegeten te worden in de moeilijke en competitieve modewereld.

Waarom kijken?

Omdat werken in een modeblad de droom is van de meeste vrouwen, om te kunnen doen wat Andy doet, DE KLEDING VAN DE FOTOSESSIES TE KUNNEN GEBRUIKEN!

Een zin

- "De dag dat je persoonlijke leven wordt vernietigd, is het tijd voor een promotie"

Een scène

En tot nu toe het pyjamafeest !!!

Volg ons op


Video: H2O - just add water S1 E12 - The Siren Effect full episode (Augustus 2021).