Algemeen

Toerisme en web 2.0: Hotels en Twitter

Toerisme en web 2.0: Hotels en Twitter


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Twitter stelt zijn gebruikers in staat om sms-berichten te verzenden die "tweets" worden genoemd met een maximale lengte van 140 tekens. Deze berichten kunnen zowel via de Twitter-website worden verzonden als via sms (short message service) vanaf een mobiele telefoon, vanuit instant messaging-programma's of zelfs vanuit een applicatie van derden, zoals Twitterrific, Tweetie, enzovoort.

Deze updates worden weergegeven op de profielpagina van de gebruiker en worden ook onmiddellijk verzonden naar andere gebruikers die ervoor hebben gekozen om ze te ontvangen. De waarde van deze gebruikers (volgers) is erg belangrijk omdat het geavanceerde internetgebruikers zijn en proactief zijn in het rechtstreeks ontvangen van aanbiedingen. Gebruikers kunnen hotelaanbiedingen ontvangen van de Twitter-pagina, via instant messaging, sms (in sommige landen), RSS en e-mail.

Sommige hotels hebben begrepen dat Twitter een zeer krachtig marketinginstrument kan zijn. In Resideo vind je een lijst met hotels die twitter gebruiken. Ook in het International Hotel Review-blog houden ze een lijst bij van hotels die twitter gebruiken door landen en bedrijven.

In HotelMarketingStrategies stellen ze dat Twitter een krachtig promotiemiddel voor uw website kan zijn, omdat het persoonlijkheid aan het merk toevoegt en helpt bij de interactie met gebruikers. In hosteltur praten ze over hotels die zich via twitter aanmelden voor marketing.

Zoals we in het vorige bericht hebben besproken, heeft Hyatt een virtuele conciërge gemaakt op twitter @HyattConcierge die klanten informeert over alle vereiste vragen.

Er zijn ook services op twitter die hotelaanbiedingen via rss verzamelen en via dit medium verspreiden. In Spanje bijvoorbeeld in @hotelofertas Aanbiedingen kunnen worden gepubliceerd vanaf de hoteljuice-pagina die zichtbaar zal zijn op twitter. Er zijn ook tools, zoals kyaku, die hotelaanbiedingen zichtbaarheid geven via hun twitter: @kyaku.

Reizigers kunnen Twitter ook niet alleen gebruiken om te vertellen wat ze doen, maar ook om hun reis te organiseren, contact opnemen met andere Twitter-gebruikers die een vergelijkbaar reisprogramma hebben, hiervoor gebruiken ze twttrip. Gebruikers posten twitts met informatie over hun reisplannen, de datum waarop ze het gaan doen, het budget dat ze hebben berekend, de plaatsen die ze zullen bezoeken om iemand met vergelijkbare plannen te vinden.


Video: Mark Cuban Goes Undercover on Reddit, YouTube and Twitter. GQ (Juni- 2022).


Opmerkingen:

 1. Sadal

  Interessante blog, toegevoegd aan rss reader

 2. Faerg

  Het is het daarmee eens, deze bewonderenswaardige boodschap

 3. Gian

  er is een fout opgetreden

 4. Gorg

  Prachtig, dit is een grappige zin

 5. Baylen

  Veel dank aan u, een zeer relevante notitie.

 6. Netilar

  Ik geloof dat je het mis had. We moeten bespreken. Schrijf me in PM.Schrijf een bericht