Tips

Oogzakken

Oogzakken

HELP OGEN !!! Wat ik doe?
Een van de grootste zorgen van mannen en vrouwen is donkere kringen en wallen onder de ogen. Je gaat het onderwerp op de plank leggen met deze eenvoudige trucs, die je thuis kunt doen.Wat zijn donkere kringen?

De oogzakken zijn een opeenhoping van melanine onder de ogen, die gepaard gaat met

ontsteking en verslapping. Donkere kringen zijn meestal blauwgrijs van kleur.

Waarom worden de oogzakken geproduceerd?

Er zijn verschillende factoren die donkere kringen veroorzaken: slapeloosheid, slaap, stress, zelfs slechte voeding en problemen met de bloedsomloop. Ze kunnen ook hun oorsprong vinden in een genetische factor, die van generatie op generatie wordt overgedragen.

Bloedsomloop

De aanwezigheid van verwijde bloedvaten en haarvaten onder de ogen is een van de belangrijkste oorzaken, vooral bij mensen met een dunne en witte huid.

Waarom verschijnen ze als ze weinig slapen of zonnebaden?

Donkere kringen ontstaan ​​als je weinig slaapt, omdat de periorbiculaire spieren niet rusten en extra bloedtoevoer nodig hebben en de bloedvaten verwijden.

De zon werkt door de collageen- en elastine-eiwitten van de huid uit te drogen en te vernietigen, waardoor deze dun wordt en het gemakkelijker wordt om erdoorheen te kijken.

Er zijn donkere kringen, die af en toe een tijdje verschijnen en dan verdwijnen, veroorzaakt door zwangerschap, allergieën en menstruatie.

Hoe verwijder je donkere kringen?

Om donkere kringen te elimineren, nemen meer en meer hun toevlucht tot oosterse en millenniumtherapieën om deze en andere gezondheidsproblemen op te lossen.

Deze techniek heet gezichtsreflextherapie en bereikt een totale ontspanning van het gezicht. Het bestaat uit het activeren van 500 punten van het gezicht met andere delen van het lichaam.

Hoe los je het probleem van donkere kringen thuis op?

Voor thuis daar maskers voor de oogcontour, die elke nacht moet worden aangebracht zonder te spoelen. Te makkelijk. Ik raad het masker aan door Germain de Capuccini. De prijs is: 53’15€

Om donkere kringen lichter te maken, er is oogcontour, metParelmoer door Germain de Capuccinien helpt donkere kringen op een heel natuurlijke manier te verminderen en te verbergen. Prijs: 51€

Peggy-merk er zijn een paar rolones, die de look vernieuwen. Het kan op elk moment van de dag worden aangebracht, zelfs als u make-up draagt. Uw prijs: tussen € 17 en € 25.

Een andere mogelijkheid is collageen pleisters, die de zak en donkere kringen gladstrijken. We raden die van aanGermain de Capuccini. Prijs: van € 45 tot € 60

Om donkere kringen goed te verlichten, Het is noodzakelijk om een ​​behandeling goed uit te voeren in de cabine, met zuren en apparatuur. Raadpleeg uw schoonheidsspecialiste.

Huismiddeltjes om donkere kringen te elimineren

  • Aardappelcompress. Bereiding: rasp een aardappel en een appel, meng deze ingrediënten met een kamille. Breng deze pap aan onder de ogen. Wacht 15 minuten, spoel af met veel water.
  • Komkommer. Bereiding: snijd de komkommer in plakjes. Een wordt gedurende 30 minuten in elk oog geplaatst.
  • Pennyroyal tassen: kook 2 zakjes Pennyroyal, bewaar in de koelkast. Als ze koud zijn, wordt er gedurende 20 minuten een in elk oog geplaatst.

Hoe donkere kringen te verzinnen?

Wat een puinhoop! Ik weet niet welke concealer ik moet kiezen: beige ... wit ... parelmoer ...

De beig zijn erg goed en zijn erg handig. Ze corrigeren bruine kringen, vale vlekken op een slecht onderhouden huid.

Hoe donkerder de donkere kringen, hoe donkerder de concealer zou moeten zijn. Dit is erg belangrijk. Soms worden te lichte concealers gebruikt voor zeer donkere kringen en dit eindigt in een grijze onderoogcirkel. Het beste is dat u het adviseert en het uitprobeert voordat u het koopt.

Er zijn correctors die meer dekken, die voor de nacht zijn en andere correctoren, die voor overdag meer behandelen. Pure Perfection Concealer vanGermain de Capuccini. De prijs is:16’75€

Pas op voor concealers vooral vanaf de leeftijd van 35 jaar. Er zijn er veel, die een zeer dichte pasta zijn, die je donkere kringen bedekken, maar je oogcontouren vernietigen. Het is een stopverf, voor het oog, die je niet laat ademen en tegenwoordig behandelen de correctoren van bepaalde bedrijven en lichter. Gebeld verlichters. Vergeet de maskers, hoe natuurlijker hoe beter. Bovendien, als ze erg dicht zijn, worden de rimpels gemarkeerd zodra je make-up aanbrengt. We raden de Een vleugje licht vanGermain de Capuccini, Het wordt geleverd met een verlichtende borstel. Zijn prijs: 19’35€

Zijn highlighters hetzelfde als concealers?

Noel Concealer corrigeert verschillende huidtinten. Hij Illuminator dient om mooie gebieden te accentueren en licht te geven. Het zijn twee essentiële producten voor vrouwen.

Wat is de grootste fout die we maken bij het aanbrengen van concealer?

De grootste fout die we kunnen maken, is de kleurkeuze. Het kiezen van 1 of 2 tinten lichter, dat onze huid een vergissing is.

Hoe breng je de concealer aan?

U hoeft niet veel hoeveelheid over het hele orbiculaire gebied aan te brengen. Het wordt aangebracht met een veegborstel en vervolgens met de vingertoppen, zodat het zich verspreidt en goed op de huid aansluit. Het licht waarmee je make-up draagt ​​is erg belangrijk! Als het overdag is, ga dan naar het terras om je make-up op te doen met natuurlijk licht, zodat je de kleur en het effect beter zult zien. Als het 's nachts is, moet u op uw gezichtsvermogen vertrouwen, maar u ziet vaak dames die op wasberen lijken, omdat ze de verkeerde correctors hebben aangebracht.

Een kleine truc is om je te mengen Concealer met oogcontour, `voor de ochtend. Het zal natuurlijker voor je zijn.

Amparo Martinez
Marán schoonheidssalon

Gerelateerde LinksOogzakken:

  • Huismiddeltjes voor donkere kringen
  • Oogcontour
  • Tabbladen


Video: Codemotion Madrid I Multiplayer Pac Man with RSocket - Oleh Dokuka (December 2021).