Informatie

Mark Zuckerberg's Top 10 Quotes als CEO

Mark Zuckerberg's Top 10 Quotes als CEO

Mark Zuckerberg's Top 10 Quotes als CEO

1. 2009).

2. [Silicon Valley] is een beetje gefocust op de korte termijn en dat stoort me ”(okt. 2011).

3. “Ik herinner me duidelijk dat ik een paar dagen na [de lancering van Facebook op de universiteit] pizza at met mijn vrienden. Ik opende de eerste versie van Facebook en dacht: "Iemand moet een dergelijke dienst voor de wereld maken." Maar ik had nooit gedacht dat wij degenen zouden zijn die het zouden helpen. En ik denk dat het in grote mate neerkomt op het feit dat we gewoon meer om ons gaven ”(jan. 2014).

4. “De vraag is niet: 'Wat willen we weten over mensen?'; maar eerder: "Wat willen mensen over zichzelf vertellen?" (November 2011).

5. “Het grootste risico is geen enkel risico nemen. In een wereld die zeer snel verandert, is de enige strategie die gegarandeerd mislukt, niet te riskeren ”(oktober 2011).

6. “Het vestigen van een missie en het opzetten van een bedrijf gaan hand in hand. Het is waar dat wat mij het meest opwindt in wat we doen de missie is, maar ik geloof ook dat we vanaf het begin de gezonde kennis hebben gehad dat we beide moeten doen ”(sept. 2012).

7. "De‘ hacker-manier ’is een creatieve benadering die continue verbetering en iteratie inhoudt. Hackers geloven dat dingen altijd verbeterd kunnen worden en dat niets ooit af is ”(feb. 2012).

8. "Mensen kunnen erg slim zijn of vaardigheden hebben die direct relevant zijn, maar als ze er niet echt in geloven, zullen ze niet echt hard werken" (oktober 2005).
9. “Ik wil niet dat Facebook een Amerikaans bedrijf is. Ik wil niet dat het dat bedrijf is dat alleen maar Amerikaanse waarden over de hele wereld verspreidt. … Mijn mening in dit verband is dat je cultureel gevoelig moet zijn en moet begrijpen hoe mensen echt denken ”(juni 2011).

10. “Mijn doel was nooit om slechts één bedrijf te creëren. Veel mensen begrijpen dat verkeerd, alsof ik niet geef om inkomen, winst of iets van die dingen. Maar wat het voor mij betekent om niet ‘slechts’ een bedrijf te zijn, is om iets te creëren dat echt een grote verandering in de wereld teweegbrengt ”(februari 2011).

Bron: http://www.entrepreneur.com/article/233890


Video: Senators Ask Mark Zuckerberg for Help (December 2021).