Informatie

Reinig biologische vlekken

Reinig biologische vlekken

Vlekken zoals bloed, braaksel, urine, etc. Ze komen vaker voor dan verwacht, door de juiste behandeling verdwijnen hun sporen. Hier zijn enkele praktische tips om deze plekken te behandelen.

Urine, braaksel, ontlasting en bloedvlekken

1º) Urinevlekken verwijderen:

Neem de vloeistof eerst op met papier of voeg zout toe aan de vlek. Spoel af met koud water, behandel de resten met onverdunde ammoniak en week in een liter koud water met 1 eetlepel witte azijn. Wassen met biologisch wasmiddel.

2e) Verwijder braakselvlekken:

Als u thuis een baby krijgt, zult u het probleem van kwijlen en braken op uw kleding en die van uw baby tegenkomen. Verwijder de vaste resten en absorbeer de vloeistof met een stuk papier. Een flinke scheut sifon of koolzuurhoudend water doet wonderen, daarna wrijven met een watje gedrenkt in een oplossing van borax en wassen in water met biologisch wasmiddel.

3º) Ontlastingsvlekken verwijderen:

Schraap de vaste resten af ​​met een lepel en week in een oplossing met borax en was met biologisch wasmiddel.

4e) Verwijder bloedvlekken:

Het is erg belangrijk om de vlek niet te laten drogen, maar handel onmiddellijk door het kledingstuk onder de koudwaterkraan en een beetje vloeibaar wasmiddel te leggen. Gebruik nooit heet water, dit zal de vlek laten bezinken en dan is het onmogelijk om het te verwijderen. Voor droge vlekken voorzichtig borstelen en laten weken in koud water met biologisch wasmiddel of waterstofperoxide.


Video: Tec7 Cleaning (December 2021).