Informatie

Rat 2020

Rat 2020

Het jaar van de Red Fire Rooster Yin begint op 28 januari 2020 en eindigt op 15 februari 2020. De Haan en de Rat kunnen samen grote schade aanrichten ... Hoe slim het ook is en hoe gemakkelijk het is om van alle kansen te profiteren, in dit jaar van de Haan zal het zijn kwaliteiten nog meer versterken en zal het weten hoe hij er het beste van kan maken, omdat het nog welsprekender zal zijn . Als ze gedisciplineerd zijn, zullen ze veel voordelen krijgen.

Het wordt een zeer onstabiel jaar voor de Rat, maar ze zal er haar voordeel mee kunnen doen omdat ze erg hard werkt en besluitvaardig is. Het zal heel intens en hectisch zijn, maar je hebt de middelen en kwaliteiten om het succesvol aan te pakken.

Liefde

Zodra houden van, Het wordt een zeer romantisch jaar voor de Rat. Als ze alleenstaand zijn, zullen ze hun betere helft, hun ware liefde ontmoeten en zelfs datzelfde jaar trouwen. De beste tijden voor liefde zijn: maart, juni, augustus en december.

Degenen die getrouwd zijn, zullen het goed doen met het paar en zullen veel projecten uitvoeren die ze al lang in gedachten hadden: verhuizen of thuis werken, opknappen, veel activiteiten samen ...

Job

Op het werk ze zullen het heel goed doen. Ze zullen meer verantwoordelijkheden op zich nemen en zullen tijden van veel werk en stress hebben, maar ze zullen tot bloei kunnen komen. Voor degenen die op zoek zijn naar werk of die iets beters of anders willen, zullen ze een zeer goede baan vinden, die hen zal dwingen om het maximale uit zichzelf te halen.

Geld

Ze gaan dit jaar veel uitgeven aan de werken of aan het nieuwe huis. We hebben het over grote sommen geld, dus je zult goed moeten rekenen en voorzichtig moeten zijn met de extra kosten.

Gezondheid

NJe moet voor jezelf zorgen, veel uitrusten, want het wordt een heel druk, stressvol jaar en je zou uitgeput kunnen raken. Respecteer de uren slaap, ontspan op de een of andere manier en eet een uitgebalanceerd dieet.


Met betrekking op Rat:

  • Elementen van de Rat
  • Equivalent sterrenbeeld: Boogschutter
  • Compatibel met Rat: Os of Buffel, Aap en Draak
  • The Rat en zijn Ascendants

2020 Voorspellingen of Red Fire Rooster Yin, voor de Rat en zijn elementen:

  • Voorspellingen van het jaar van de haan voor de Metal Rat
  • Voorspellingen van het jaar van de Haan, voor de Water Rat
  • Voorspellingen van het jaar van de Haan voor de Wood Rat
  • Voorspellingen van het jaar van de Haan voor de Fire Rat
  • Voorspellingen van het jaar van de Haan voor de Earth Rat

Zie ook: The Rat and the Elements


Video: Year of the Rat 2020: What You Need to Know (December 2021).