Informatie

Jose Orts Serrano

Jose Orts Serrano

Gevoeligheid, charisma en leiderschap definiëren een klasse van ongebruikelijke business intelligence. Als dat extra moed en een overweldigende persoonlijkheid is, gebruiken we namen en achternamen: José Orts Serrano. De naam van dit hart uit Elche zal verschijnen samen met een van de meest gedurfde pogingen om de innovatie en modernisering van de economie van Alicante te verenigen. Voorzitter van de Investors Club van de provincie Alicante, een van de meest intelligente en waardevolle projecten om het economische model van Alicante te begeleiden naar een XXI eeuw, waarvan het teken onomkeerbaar lijkt te zijn door innovatie, technologische verandering en de kenniseconomie.

Ondernemer die de waarde van biotechnologie, toegepast onderzoek, menselijk kapitaal of de meest geavanceerde technieken van training en bedrijfsbeheer wist aan te voelen. Jarenlang voorzitter van FUNDESEM, lid van de Sociale Raad van de Universiteit en betrokken bij de toepassing van kennis en innovatie op het bedrijf.

Zijn creativiteit en goed zakelijk werk zullen zichtbaar zijn in veel van de horeca, tuinieren, innovatie, R & D-bedrijven die hij leidde, oprichtte of ontwikkelde rond die karakteristieke en patrimoniale plek van Elcheque, El Huerto del Cura.

Geschoolde zakenman, trots op zijn roots maar open voor de wereld, voor veranderingen en voor professionele besluitvorming, zelfs in het gebied dat voor velen in het familiebedrijf is gereserveerd.

José Orts Serrano CV


Video: Charlotte Serrano u0026 Jose Serrano Cabaret Division World Salsa Championships United Estates (December 2021).