Informatie

Huwelijksgeschenken

Huwelijksgeschenken


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het kopen van een huwelijksgeschenk is relatief eenvoudig als de bruid en bruidegom informatie over hun huwelijkslijst op de trouwkaart opnemen. Als we echter een origineel huwelijkscadeau willen kopen, of als - zoals steeds vaker voorkomt - het paar al een lange tijd samenwoont en geen typische items van een trouwlijst nodig heeft, en een cadeau kiest voor de gelukkigste dag van hun leven. onze vrienden is iets ingewikkelder.

Hier bieden we ideeën voor originele huwelijksgeschenken om als souvenir te dienen voor deze speciale dag:

Huwelijkscadeau lijst:

Weggeven huisdier: Dit is een geschenk dat u niet snel zult vergeten. Wat is een betere manier om de pasgetrouwden te trainen voor de dag dat ze kinderen krijgen dan een geschenk van een Duitse herder, een ander hondenras - hij zal de ster van de bruiloft zijn! Kies goed, want een huisdier is geen cadeau om te gebruiken en weg te gooien, en als je denkt dat ze niet de middelen of tijd hebben om een ​​hond de nodige zorg te geven, kies dan een ander huisdier (katten ... een hamster ... . vissen ...)

Geef een schilderij: Als je het paar voldoende kent, weet wat hun smaak is en wat de woondecoratie is waar ze de voorkeur aan geven, is een schilderij een zeer geslaagd huwelijkscadeau. Het hoeft geen origineel schilderij te zijn. Er is een prachtige poster van de beroemdste werken van Spaanse kunst, en een schilderij van Picasso of Miró ingelijst in een aantrekkelijke lijst is een prachtig cadeau.

Weggeven romantische reiziger: Een perfect huwelijkscadeau als de bruid en bruidegom geen huwelijksreis plannen. Er zijn veel mogelijkheden en op reis gaan kost tegenwoordig niet zo veel. Van een van de aanbiedingen van het netwerk van Paradoresde Spain, een weekend in een van de meest romantische hotels in Spanje, boek een van de vele goedkope vluchten naar verschillende bestemmingen, organiseer een verblijf in een van de beste goedkope hotels in Londen of hotels in Spanje ... .. Er zijn veel mogelijkheden, en als je vrienden voorstelt om de prijs van dit speciale huwelijksgeschenk met je te delen, zijn de mogelijkheden nog groter (Relais Chateau hotels, charmante hotels, de beste hotels in Spanje ...)

Geef trouwfoto's weg: Het organiseren van de aankleding van een bruiloft is erg duur en het kan zijn dat de kosten uit handen van je vrienden gaan. Als je vermoedt dat dit het geval is, dan is het betalen van een van de extra kosten zoals de fotograaf, de bruiloftsbloemen, de auto, de make-up van de bruid voorbeelden van dit soort huwelijksgeschenken waarmee ze meer van hun dag kunnen genieten, zonder dat ze dat hoeven te doen. maak je zoveel zorgen over de kosten.

DIY: Als de pasgetrouwden naar een gloednieuw huis gaan, is het heel goed mogelijk dat ze vergeten zoiets belangrijks als een goede gereedschapskist op hun trouwlijst te zetten. Tijdens hun huwelijksleven zullen ze echter ongetwijfeld klusjes in huis moeten doen, van kleine elektrische reparaties tot het schilderen van een kamer. Voor uw bruiloft zal een geschenk van goed gereedschap vele jaren van groot nut zijn.

Sieraden geven voor de trouwdag: Er zijn speciale horloges en juwelen voor een bruiloft, en als je graag een heel persoonlijk cadeau wilt geven aan de bruid of bruidegom, dan is dit wellicht een goede optie.

Ze kunnen worden gekocht via het comfort van uw computer via Amazon (zie kader). Zie Sieraden en sieraden voor meer ideeën over dit soort ideeën.

Geef een digitale fotolijst: Een zeer origineel huwelijksherinnering waar de bruid en bruidegom zeker dol op zullen zijn.

Deze frames geven meerdere foto's in serie weer, stilstaande foto's en zelfs videoclips. Ze kunnen al hun favoriete foto's en afbeeldingen van de trouwdag uploaden en er elke dag van genieten.

Voor meer details, klik op de afbeelding.


Video: 50 jarig huwelijksgeschenk voor mijn ouders! (Juni- 2022).


Opmerkingen:

 1. Kigagami

  Best een goed idee

 2. Scur

  Ik ben het helemaal met je eens. Dit is een goed idee. Ik steun je.

 3. Bredbeddle

  Wat een mooie zin

 4. Gideon

  Nee, integendeel.

 5. Najar

  Ik denk dat je geen gelijk hebt. Ik kan het bewijzen. Schrijf in PM, we zullen communiceren.

 6. Zulugami

  Volgens mij heb je geen gelijk. Ik ben verzekerd. Ik stel voor om het te bespreken. Schrijf me in PB.

 7. Zaiden

  Is het absoluut met je eens. Ik denk dat dat het goede idee is.Schrijf een bericht