Algemeen

De 7 beste apps voor entertainment op het toilet

De 7 beste apps voor entertainment op het toilet

Een compilatie van de beste metgezellen voor die momenten:

1. Instagram

Deze app combineert maximale deelname met minimale inspanning. U kunt zelfs een foto bijsnijden, er een filter aan toevoegen en deze rechtstreeks uit de mok plaatsen.

2. Tinder
Deze nieuwe dating-app was in 2013 een ware rage en blijkbaar zoeken mensen op de meest onverwachte plekken naar digitale liefde.

3. Woorden met vrienden
Words With Friends is ideaal voor op het toilet. We kunnen onze gedachten afhouden van wat we doen met een beetje gezonde concurrentie op een woordspeling.

4. Airpnp
Nieuwe applicatie die gebruikers helpt bij het vinden van een badkamer in drukke steden of het publiceren van een badkamer voor een bepaalde prijs. Momenteel is het echter alleen in de webversie, dus je moet naar airpnp.co gaan in je mobiele browser om het te gebruiken.

5. Pinterest
Visueel en eenvoudig, Pinterest past hier perfect bij. Een medewerker van Mashable: "Het vereist weinig aandacht en er is niets dat ons zo ver van het toilet brengt als het plannen van een fictieve bruiloft."

6. QuizUp
Net als Words With Friends voegt deze quiz-app wat competitie toe aan het heilige moment. QuizUp biedt echter uitdagingen in verschillende categorieën. Dus we kunnen profiteren van onze badkamerpauzes om een ​​trivia-legende te worden. Niemand zal ooit het geheim van ons succes raden.

7. Google Maps
Verward? Volgens Mashable feed-editor Brian Ries: “Als we elke keer dat we gaan zitten constant een screenshot maken, hebben we aan het einde van het jaar een kaart / fotogalerij van alle keren dat we naar de badkamer zijn gegaan tijdens de vorig jaar".

EXTRA: iBone
Het is een mini-trombone-simulator. De gebruiker kan ook melodie-ideeën opnemen in de vorm van gesproken notities tijdens het zakendoen.

Bron: http://mashable.com/2014/03/08/best-apps-for-toilet/#gallery/poopin-theres-an-app-for-that/531ba6e097b2f86748004b2cVideo: Yaaron Ki Baraat - Ajay Devgn, Sanjay Dutt, Abhishek Bachchan - Hindi Zee Tv Serial Talk Show Ep 10 (December 2021).