Informatie

Chinese horoscoop 2014 - Jaar van het paard

Chinese horoscoop 2014 - Jaar van het paard

Dit zijn de voorspellingen voor het nieuwe jaar 2014 van de Chinese kalender. Voor de Chinezen begint het jaar van het paard op 31 januari 2014. De jaren van het paard zijn meestal erg druk, erg snel en wisselvallig.

Hij Jaar van het paard het brengt veel werk met zich mee en je moet hard werken als je de boot niet wilt missen en achterblijft. Degenen die niet volgen, worden achtergelaten en vergeten. Er zullen zich op alle mogelijke manieren veel kansen voordoen, maar je moet flexibel zijn om je aan te passen en bereid zijn om uit je comfortabele en warme positie te stappen, van baan te kunnen wisselen, meer verantwoordelijkheden op je te nemen en hogerop te komen. Uw inspanningen zullen dit jaar vruchten afwerpen. Op de een of andere manier zullen we allemaal veel baanwisselingen meemaken, allemaal tekenen. Over het algemeen wordt 2014 een jaar van veel actie, innovatie, creatie en projectie van nieuwe projecten.

In internationale politiek en economiezullen veranderende situaties worden beleefd, met relevante doelstellingen die in onderling overleg zijn bereikt. In bepaalde regio's zullen dit jaar onderdrukkende conflicten achterblijven. Het Midden-Oosten en enkele Afrikaanse landen zullen grote veranderingen blijven ondergaan. Op elk willekeurig moment kan er een daad van agressie tegen een land ontstaan, maar deze zal worden gestopt door de onmiddellijke reactie van de kant van de internationale gemeenschap.

Om te de crisis en de draconische economische maatregelen, die sommige landen zoals Spanje hebben moeten ondergaan, begonnen in 2014 te verbeteren en verdwenen zulke strenge maatregelen en beperkingen. De economie trekt aan en het inkomen wordt verhoogd. Het aantal werklozen zal afnemen. El Caballo moedigt initiatief en het creëren van nieuwe banen aan. De sectoren die de meest opvallende groei zullen doormaken, zijn: hernieuwbare energiebronnen, industrie, transport, technologie, entertainment en mode.

Alle energie en passie die het paard afdrukt bij de ontwikkeling van evenementen, bevordert het herstel van de economie en de samenleving.

Bij shows er zullen emblematische films uit voortkomen, die zullen blijven voor de overblijfselen van de geschiedenis. Tv-series, die de kijker zullen vangen en jarenlang in beeld zullen blijven. En toneelstukken, die een zodanige impact zullen hebben dat mensen uit andere landen zullen reizen om ze te zien. Zoals toen wij Spanjaarden naar Londen of New York reisden om musicals te zien.

Mode het wordt innovatief en verandert de stijl en vormen. Elegantie zal zegevieren. De verschillende kledingstijlen, voor de verschillende groepen mensen, hebben een gemeenschappelijk punt, een vleugje klasse en elegantie in alles.

Het paard heeft zoveel dynamiek en energie, dat we allemaal wat lichaamsbeweging zullen doen, zelfs degenen die dat normaal niet doen. Natuurlijk zal de sportwereld in opkomst zijn en zullen mensen, als atleet of als toeschouwer, meer dan ooit in sport veranderen. De Olympische Spelen in Brazilië worden een succes en atleten zullen meer wereldrecords behalen dan ooit.

De natuur zal het jaar 2014 met zijn gebruikelijke en onvermijdelijke meteorologische rampen het bittere punt geven. Het zal deprimerend zijn hoe de natuur verder achteruitgaat: gebrek aan water, landbouw ... Maar we zullen er zijn om te proberen het te verbeteren en elkaar te helpen.

Het positieve, positieve, afgezien van al het bovenstaande, zal het zijn dat de Jaar van het paard Het zal ons de kracht en intelligentie geven om vooruitgang te boeken en vooruitgang te boeken in de richting van onze doelstellingen en ons doel ... En door actie en wil zullen de meesten van ons het bereiken !!!

Zie ook de elementen van elk van de borden:

 • Rat: Metaal, water, vuur, hout, aarde.
 • Os of Buffalo: Metaal, water, vuur, hout, aarde.
 • Tijger: Metaal, water, vuur, hout, aarde.
 • Haas of kat of konijn: Metaal, water, vuur, hout, aarde.
 • Slang: Metaal, water, vuur, hout, aarde.
 • Draak: Metaal, water, vuur, gemaakt, aarde.
 • Paard: Metaal, water, vuur, hout, aarde.
 • Geit of schaap: Metaal, water, vuur, hout, aarde.
 • Aap: Metaal, water, vuur, hout, aarde.
 • Haan: Metaal, water, vuur, hout, aarde.
 • Hond: Metaal, water, vuur, hout, aarde.
 • Varken of wild zwijn: Metaal, water, vuur, hout, aarde.


Video: HORSE LUCK IN THE YEAR OF THE METAL RAT 2020 CHINESE ZODIAC AND FENG SHUI FORECAST (Augustus 2021).