Algemeen

4 vreselijke situaties waarin je er fantastisch uitziet

4 vreselijke situaties waarin je er fantastisch uitzietVerkoudheid
Ben je ooit met een lichte keelpijn naar bed gegaan en wakker geworden alsof je hoofd als trommel was gebruikt en met een neus roder dan Rudolph?
Om roodheid te bestrijden, moet u een groene concealer gebruiken om de huidskleur te neutraliseren. Een beetje foundation bovenop en er zal geen spoor van een clownsneus zijn.


Tegen stress
Als er stress zichtbaar is op uw gezicht (roodheid van de huid, netelroos, droogheid of acne), omdat we het probleem van roodheid hebben opgelost, zullen we ons concentreren op de andere.
De truc: reinig je gezichtshuid heel vaak. Sinds ik Micellar Water heb ontdekt (er zijn veel merken en verschillende prijzen), is mijn leven anders. Ik krijg altijd een schone en frisse huid met een eenvoudig katoen gedrenkt in het product.
Voor acne zijn er gespecialiseerde cosmetische behandelingen, maar als u denkt dat het een echt probleem is, moet u naar de dokter gaan

Kater dag
Na een nacht vol lust, feesten en excessen verraden je gezicht en je donkere kringen je. Dit verwijderen is heel eenvoudig: BLINDERS. Een die heel goed dekt (ik gebruik de Mac en ik ben opgetogen). Als je een beetje make-upbasis toevoegt en nog een paar uur slaap…. Je ziet er geweldig uit!

Tijd van allergieën
Allergische reacties verschijnen op verschillende manieren: roodheid, huiduitslag, vlekken ...
Om deze tekens te wissen, moet u eerst de huid verenigen en deze voorbereiden om deze later te schilderen.
De eerste stap zou zijn om een ​​product te gebruiken dat de toon van je huid egaliseert (volg eerder advies), om later een goede make-upbasis aan te brengen en tot slot poeders te gebruiken (vooral op wangen, voorhoofd en neus) om de hatelijke glans te vermijden .

Wat zijn uw remedies om slechte dagen te herstellen?


Video: 25 EENVOUDIGE MANIEREN OM THUIS COOLE FOTOS TE MAKEN (December 2021).