Informatie

Kater: tips om het te verlichten

<strong>Kater</strong>: tips om het te verlichten

Iedereen weet hoe het is om te hebben kater, je hebt er tenminste van gehoord, je weet waarom het gebeurt en we weten min of meer wat we moeten doen om te voorkomen dat we eraan lijden ... maar we handelen niet altijd door na te denken over de gevolgen, en natuurlijk de hoofdpijn, het ongemak, de misselijkheid , de constante sedy en al die typische zondagse symptomen verschijnen, en het is moeilijk om te herstellen ...

Hangover Oorzaken

De kater Het is niets anders dan de herinnering die we hebben na een nacht, of een dag waarin we meer alcohol hebben gedronken dan zou moeten, dit zijn enkele van de meest voorkomende oorzaken van katers.

- Het mengen van verschillende soorten alcohol is een van de ergste dingen die je kunt doen en natuurlijk een van de hoofdoorzaken van katers.

Als u wijn drinkt ... sluit de avond af met wijn, ga niet over op whisky, voor de rekening die het u oplevert.

- Te veel drinken, ook al is het hetzelfde, het is ook mogelijk dat we ons de volgende dag alle drankjes herinneren die we hebben.

- Het drinken van "kan", dat wil zeggen het drinken van slechte alcohol, zal ons ongetwijfeld een kater bezorgen.

-Dronken op een lege maag kan niet alleen gevaarlijk zijn, maar het zal er ook voor zorgen dat we de volgende dag terug willen en meer dan één drankje willen bewaren.

    Foto vanAsdrubal luna op Unsplash

Wat te doen voor een kater?

Zodra we een kater hebben gekregen, is het het beste om direct naar de koelkast te gaan en drink een goed glas water, we moeten ons lichaam rehydrateren.

Jij kan ook drink sappen, sinaasappel of tomaat, worden het meest aanbevolen, omdat het ons de vitamines laat herstellen die we door alcohol hebben verloren en ons energie geeft.

Geef jezelf een goed warme douche, het stimuleert je hoofdspieren en je voelt een aangenaam gevoel. Als je jezelf veel beter massages geeft.

Om te eten is het beter om zacht voedsel te eten dat de maag niet schaadt, zoals soepen, peulvruchten, je kunt ook vlees eten, maar eet geen zware dingen zoals vet, waardoor uw maag veel slechter aanvoelt.

Drink geen alcohol meerl. Dat een goed bier de kater wegneemt, is niet waar. Het is ook niet aan te raden om citroen of cola te drinken, en minder als je de dag ervoor alcohol ermee hebt gemengd, omdat het zal smaken naar wat je hebt gedronken en het ongemak kan worden versterkt, zelfs tot het punt van overgeven.

Voor de vervelende hoofdpijn is het zonder twijfel het beste om een ​​aspirientje te nemen en ... te wachten tot het effect heeft.

Tot slot, een ander ding dat we kunnen doen om te herstellen van een kater, is niet de hele dag uit bed komen en slapen tot de volgende dag.

Het kan u interesseren:Video: Ita Nia Bainaka - Impaktu Sosio Ekonomiku Iha Komunidade TL Tamba Surtu Covid-19 (Augustus 2021).