Informatie

De horoscoop van Mariví Bilbao: overtreder en pasota

De horoscoop van Mariví Bilbao: overtreder en pasota

Mariví Bilbao wiens volledige naam isMaria Victoria Bilbao-Goyoaga Álvarez, is een Spaanse actrice die ondanks haar lange carrière in Baskenland nationaal bekend werd dankzij haar optreden in de serie Er woont hier niemand en Degene die eraan komt.
Films: El chocolate del loro, Maktub, GEEN controles, Trio of aces, El calentito, Carmen, Torremolinos, Marujas killers, The Community, Zelfs als je het niet weet, Las Huellas gewist, Pecata minute, Blind, Seven streets, Malena is een naam tango, Passages, Spring in de leegte, Red jezelf als je kunt, De zee is blauw, De verkoop van het paradijs ...
Korte films: De ondervraging, Ongebruikelijk strand, Agur Txomin, The First Time, Irrintzi, The second hand legend, Goodbye Toby goodbye, Mother's love, Terminal, Between us, We were few, Trio of Aces, Illumination, Basement, Sunset, Laia ...
Serie: NAARHier is niemand die leeft, Degene die komt, Journalisten, Bij het verlaten van de klas, Doe het licht uit, Tussen twee vuren, De show van de 3, Mijn lieve slachtoffers.
OnderscheidingenHug Award in 1996 door de Vereniging van Baskische acteurs, Verkoper Award in 1997 door de krant El Mundo, Gouden Leeuw Award van het Filmfestival van Venetië voor de korte Levering in 2007, Zilveren Biznaga-prijs voor beste actrice op het filmfestival van Malaga voor de korte De eerste keer in 2001, International Film Festival of Huesca Award for a Career in 2008, genomineerd naar de TP de Oro 2004 als beste actrice, Award voor Beste Actrice van de Union of Actors Hier is er niemand die in 2004 woont en in 2003 werd genomineerd voor de prijs voor beste actrice van de Unie van acteurs voor La que se avecina in 2012, Irisprijs van de Academie voor Wetenschappen en Kunsten van de Spaanse televisie als Beste Actrice in 2005 voor Hier is er niemand die leeft,AISGE Silver Award voor Beste Actrice op het filmfestival van Orense voor de korteDe eerste keer in 2002, Filmfestival van Alicante in 2008 Award voor beste Actrice voor de bevalling, Zinemaldia Honorary Amalur Award in San Sebastian in 2008, Jubileumuitreiking in 2008 voor zijn Career ... Award-nominatie OSCAR in 2007 voor de film We were few.

Geboortedatum vanMariví Bilbao: 22-01-1930 in Bilbao, Spanje
Overleden in Bilbao: 3 april 2013 op 83-jarige leeftijd

Dierenriemteken van Mariví BilbaoAquarium

De horoscoop vanMariví Bilbao is Waterman: Mariví Bilbao was heerlijk. Ze was een vrouw met principes. Ze was aardig, aanhankelijk, nerveus, rusteloos, met een groot gevoel voor humor ... Ze had een open glimlach en een talent om zich in te leven in ongelooflijke mensen. Ze was erg aardig en tegelijkertijd erg snel en zenuwachtig, ze had hele duidelijke ideeën en drukte die nadrukkelijk uit. Ze was een vrouw met vaste overtuigingen. Wat erover zou kunnen worden gezegd, is dat het authentiek was. Watermannen zijn zo, wat ze doen, dat ze vanaf zeer jonge leeftijd onafhankelijk willen zijn, omdat ze weten wat ze willen doen.Mariví Bilbao Hij kwam van jongs af aan in het theater, achter de rug van zijn familie, die hem niet zou hebben geaccepteerd. Hij begon montages te maken met de groep van Spaanse cultuur van Bilbao. In feite richtte hij een theatergezelschap op, Akelarre, in 1970 en haar naam werd veranderd, zodat haar vader er niet achter zou komen dat ze actrice was. Hij opende het telefoonboek en zag Angela Valverde en het was prima. Haar zeker kenden was zo.

Hij maakte zijn filmdebuut in 1962 met een korte film, Het verhoor en Het ongebruikelijke strand. In feite is zijn leven altijd nauw verbonden geweest met korte films, ondersteunende regisseurs en door de jaren heen ging hij naar film en vervolgens naar televisie. Onder haar slanke en korte lichaamsbouw verstopte zich een zeer sterke en zelfverzekerde vrouw die de wereld wilde zien, nieuwe ervaringen wilde opdoen en het leven wilde ervaren.

Watermannen zijn een luchtteken, waardoor ze gemakkelijk kunnen communiceren, het is het teken van intelligentie, ze delen graag ideeën, ze redeneren hun gevoelens, ze zijn bewegingsvrijheid. Ze vinden het leuk om hun toekomst zorgvuldig te plannen. Vooral Watermannen zijn innovatief, hebben geweldige ideeën en lopen met hun mentaliteit voor op anderen. Mariví was altijd verbonden met ETB (Baskische regionale televisie) en maakte allerhande samenwerkingen en met 3 filmmakers: Juanma Ortuoste en Javier Rebollo in het begin, en in zijn laatste fase met Daniel Calpalsoro.

Hoewel ze beroemd werd met twee tv-stripreeksenHier is er niemand die leeft, degene die komtMariví speelde de slechte en moeilijke rollen heel goed. De waarheid is dat ze wist hoe ze emoties moest interpreteren en overbrengen, ze was erg scherp en onderhoudend. Ze was een zeer complete actrice, van een indrukwekkende menselijke kwaliteit. Hij werkte mee aan campagnes voor sociale informatie en humanitaire hulp. De Waterman en Mariví met mensen die, als ze één ding duidelijk hebben, actie ondernemen, waarbij alle details perfect geanalyseerd zijn. Watermannen zijn meestal goede demagogen en weten hoe ze mensen kunnen overtuigen van wat ze willen. Ze had een groot werkvermogen, was zeer georganiseerd en wist de verschillende aspecten van haar leven probleemloos te combineren. Maar op 82-jarige leeftijd, dat is een jaar geleden, besloot hij met pensioen te gaan omdat het filmen vermoeiend was.

Haar sympathie en populariteit leidden ertoe dat ze in 2006 werd gekozen als de venter van de Semana Grande-festiviteiten in Bilbao, haar geboorteplaats.

Watermannen zijn sentimenteel trouw en hebben de neiging om zeer lange relaties te hebben, omdat hun gevoelens erg sterk en langdurig zijn. Als ze hebben wat ze willen, zijn ze kalm en zoeken ze niets anders meer. Ook hun vriendschap is voor het leven. Zij, die een grapje maakte, merkte op dat ze van jonge mannen hield. De realiteit is dat ze twee keer getrouwd was. Met haar tweede echtgenoot, Javier Urquijo, was ze een kunstenaar en kunstcommentator. Bij hem had hij zijn enige dochter Aurora. Er was veel commentaar op, aangezien hij ze 48 jaar had. Zie voor meer informatie over Waterman:Aquarius-functies.

Compatibiliteit vanMariví Bilbao met andere tekens:Mariví Bilbao als Aquariushet is compatibel met: Weegschaal, Tweelingen, Ram, Leeuw, Boogschutter, en met mensen met hetzelfde Waterman-teken. AnderzijdsMariví Bilbao zou zijnonverenigbaar met stellen met als teken: Maagd, Vissen, Kreeft, Stier, Steenbok. Dit betekent niet dat een relatie onmogelijk is, alleen dat beiden harder zouden moeten proberen om hun verschillen te overwinnen. Zie voor meer informatie:Compatibiliteit van de borden met Waterman

Andere interessante details overMariví Bilbao en je horoscoop:

  • De Tarotkaart van Mariví Bilbao zou zijnDE KLUIZENAARHet zijn attente, eenzame, ervaren mensen. (Zien:Hermit's brief)
  • Het aantal Mariví Bilbao is hij 9, zijn genereus, artistiek en humaan (zie:Betekenis van nummer 9, numerologie)
  • De Chinese horoscoop vanMariví Bilbao het isDE SLANG, ze zijn wijs, elegant, sluw, attent ... (Zie: Brief van The Serpent's Wheel).
  • De kleur vanMariví Bilbao is hijmarineblauw, oranje, rood.
  • Het element vanMariví Bilbao het is:Lucht.
  • De planeet vanMariví Bilbao het isSaturnus.
  • De steen vanMariví Bilbao het isDiamant.
  • De Twitter vanMariví Bilbao is: @SiempreMarivi ò @dep marivi bilbao


Video: La que se avecina recuerda a Mariví Bilbao (December 2021).