Informatie

Jennifer Lawrence Horoscope: Fired and Romantic

Jennifer Lawrence Horoscope: Fired and Romantic

Jennifer Lawrence, wiens volledige naam Jennifer Lawrence Shrader is, is een Amerikaanse actrice, die ondanks haar korte carrière als een uitstekende actrice wordt beschouwd. Op slechts 22 jaar oud won hij net de zijne 1e OSCAR door Silver Linings Playbook (De goede kant van de dingen).
Onderscheidingen: Award voor beste nieuwe actrice voor de serie in 2009,De Bill Engval ShowAward voor beste nieuwe actrice 2008 op het Filmfestival van Venetië voor De brandende vlakte, Prijs van het Los Angeles Film Festival voor de beste prestatie in 2008 voorHet Poker House, Award voor beste actrice op het Sundance Film Festival in 2010 door Botten Winter en genomineerd voor de Oscar, de Golden Globes, de Independent Actors Guild en nog veel meer, AwardOSCAR voor Beste Actrice 2013 door Silver Linings Playbook (De goede kant van de dingen). Golden Globe Award 2013 door Silver Linings Playbook (De goede kant van de dingen).
Films: The Bill Engval Show (tv-serie) in 2007 tot 2009, Garden Party in 2008,The Burning Plain in 2008, The Poker House in 2008, Bone Winter in 2011, The Hunger Games I in 2012, Mystique in 2011, X-Man: First Class in 2011, The House at the End of the Street in 2012, Susanne Bier in 2012,Silver Linings Playbook (The Good Side of Things) won in 2012 een 1 Oscar en 1 Golden Globe. Nu gaan we voor zijn laatste grote succes The Hunger Games II (The Hunger Games): Catching Fire, dat een succes wordt theaterkassa.

Geboortedatum vanJennifer Lawrence15/08/1990 in Louisville, Kentucky, VS.

Dierenriemteken van Jennifer Lawrence: Leo

De horoscoop vanJennifer Lawrence is Leo. Jennifer komt uit een middenklasse gezin. Hij heeft 2 oudere broers. Haar moeder Karen is de directeur van een kinderkamp en haar vader Gary runt een bedrijf dat concreet maakt. Ze ging naar de plaatselijke school en deed aan theater, zo besefte ze dat acteren haar ding was. Op 14-jarige leeftijd was het haar al duidelijk dat ze actrice wilde worden. Toen hij klaar was met de middelbare school, wilde hij naar New York om een ​​vertegenwoordiger te zoeken en begon hij klusjes te doen. Ze begon op televisie met series en werkte ook als verpleegassistent in het kamp, ​​met haar moeder. Hij woonde geen acteerlessen bij. Hij is autodidact, maar vanaf het begin is hij niet gestopt met lovende kritieken en onderscheidingen te ontvangen. Ze is de jongste actrice die is genomineerd voor de Oscars, met 20 jaar en de 2e om het te winnen met 22.

De Leos zijn erg gelanceerd en hebben meteen dingen duidelijk en als dat gebeurt, is er niemand om ze tegen te houden. Ze leggen hun ideeën en hun wil op en gaan ervoor met overweldigende kracht en een groot werkvermogen. De interpretatie verloopt meestal heel goed voor hen en ze weten zichzelf opnieuw uit te vinden en een nieuwe look te creëren, voor elke klus en voor elke gelegenheid met groot gemak. Ze zijn erg veelzijdig. Jennifer heeft haar eigen persoonlijke look en trendsetter in jeugdmode gecreëerd. Hij loopt altijd voor op anderen. Alle meisjes imiteren haar. Jennifer Lawrence heeft alle karakteristieke kenmerken van Leo-vrouwen: ze is rusteloos, vriendelijk, genereus, romantisch, gepassioneerd, grillig, maar met haar voeten op de grond. Ze staat altijd klaar om anderen te helpen en voor haar, die zo snel is, is het heel gemakkelijk. Haar horoscoop maakt het haar gemakkelijk, Jennifer heeft veel zelfverzekerdheid, ze weet zeker dat alles altijd goed zal komen, ze is brutaal, autoritair… ze denkt niet twee keer na.

Dankzij zijn karakter en zijn overweldigende persoonlijkheid heeft hij nooit problemen gehad om in dramatische en gecompliceerde rollen te komen. Geïncarneerd als excentrische, gestoorde en zieke karakters. Jennifer is onvermoeibaar, nieuwsgierig en vindt een sterk werkritme niet erg. Hij is zeer getalenteerd en in uitstekende fysieke conditie. Toen het nodig was om grondig voor te bereiden, om een ​​personage te kunnen interpreteren, heeft hij niet geaarzeld. Toen hij de rol van Katniss Everdeen in de film Hunter-spellenMaandenlang heeft ze zich voorbereid om die fysieke vorm en die vaardigheden te hebben: boogschieten, klimmen, vechten, atletiek ... Ze is de beste actie-actrice van dit moment geworden. Ze weet hoe ze een show moet maken en hoe ze de aandacht moet trekken. Zijn films zijn een kassucces geworden. Bij de première van zijn laatste twee films was er veel publiek.

Leeuwen houden van reizen, ontdekken en nieuwe dingen leren. Ze voelen zich aangetrokken tot nieuwigheid, veranderingen en veel verschillende dingen doen. Ze vinden het heerlijk om overal heen te gaan om hun vrienden te bezoeken of om een ​​stad en haar geschiedenis te bezoeken en te ontdekken. Actie is altijd bij hen. Ze houden van dansen en sporten, vergaderen en feesten.

Momenteel heeft Jennifer Lawrence verschillende projecten in handen. Hij is met het filmen van het 2e deel van de trilogie van De Hongerspelen, bel Ga in brand(première november 2013); ook bij een andere levering van X-Men: Days of the Future Past; Hij heeft de titelrol gekregen voor twee films: Het einde van de aarde; enHet glazen kasteel. Het lijdt geen twijfel dat hij goed bezig is.

Jennifer Lawrence in een prachtige vrouw waarvoor ze is genomineerd door het tijdschrift Askmen, voor de prijs de 99 meest gewilde vrouwen op de planeet 2013. Als het op adverteren aankomt, is het onlangs het nieuwe gezicht van geworden Christian Dior.

Leeuwen zijn onafhankelijk en heel oprecht, soms te veel, wat mensen enorm schokt. Het zijn idealisten, maar ze verliezen nooit helemaal het contact met de werkelijkheid.

Sentimenteel gezien zijn Leeuwen meestal trouw, ze houden van hun huis en gezin, ze zijn romantisch, gepassioneerd, verliefd en grappig. Zolang ze maar niet voor de gek gehouden worden, want helaas! als dat gebeurt, kunnen ze verschrikkelijk zijn ... ze raken ontgoocheld en gaan snel over op iets anders. Jennifer woont in Santa Monica, Californië. Wat haar sentimentele en privéleven betreft, is ze bekend bij enkele vriendjes: Michael Fassbender, Nicholas Hoult, Robert Patisson, Bradly Cooper. Maar degene met wie ze het langst is uitgegaan, is met Nicholas, wat niet zeker is, is of ze nog samen zijn. Zie voor meer informatie over Leo:Leo Kenmerken

Compatibiliteit vanJennifer Lawrence met andere tekens:Jennifer Lawrence hoe leo isverenigbaar met: Ram, Stier, Tweelingen, Leeuw, Weegschaal, Boogschutter, Schorpioen, Waterman en Leeuw met Leeuw is fantastisch. AnderzijdsJennifer Lawrence zou zijnonverenigbaar met stellen waarvan het teken is: Steenbok, Vissen en regelmatig voor Maagd, Kreeft en Schorpioen.
Zie voor meer informatie:Compatibiliteit van de tekens met Leo

Andere interessante details overJennifer Lawrence en haar horoscoop:

  • De Tarotkaart vanJennifer Lawrence zou zijn DE GELIEFDEN het is liefde, passie, huwelijk, besluitvorming ... (zie:Liefhebbers brief)
  • Het aantalJennifer Lawrence is hij6, het is liefde, begrip, verantwoordelijkheid, evenwicht, formaliteit ... (zie:Betekenis van nummer 6, numerologie)
  • De Chinese horoscoop vanJennifer Lawrence is hijPAARD ze zijn nomadisch, bewogen, gegooid, sociaal ... (Zie: Betekenis vanPAARD van de Chinese horoscoop)
  • De kleur vanJennifer Lawrence het is goud.
  • Het elementJennifer Lawrence: het is vuur.
  • De planeet vanJennifer Lawrence is zo.
  • De steen vanJennifer Lawrence Het is Robijn, Diamanten en Hyacint.
  • De Twitter vanJennifer Lawrence is: @Jennifer_Lawrence

Andere onderwerpen gerelateerd aanHoroscoopJennifer Lawrence:

Video: Jennifer Lawrence Explains Her Drunk Alter Ego Gail (Oktober 2020).