Algemeen

De beste hostels ter wereld

De beste hostels ter wereld

De rode loper is onlangs uitgerold in Dublin tijdens een van de meest verwachte evenementen van het jaar voor de budgetreisindustrie: de HOSCARS (HOStelworld Customer Annual Ratings), die de beste hotels ter wereld belonen.

De Portugese stad Lissabon, een populaire bestemming voor backpackers, was de winnende locatie, aangezien Travellers House de felbegeerde prijs voor hotel van het jaar won, terwijl de hostels Rossio en Lisboa Lounge op de tweede en derde plaats kwamen. Riverside BP, in Cardiff, behaalde de vierde plaats en was ook nummer 1 in het beste personeel ter wereld.

Meer dan 20.000 accommodaties van over de hele wereld, allemaal vermeld op Hostelworld.com, kwamen in aanmerking voor de prijzen. De winnaars werden gekozen door meer dan 800.000 klanten van over de hele wereld die hun accommodatie online boekten en de hostels beoordeelden op basis van zes criteria: karakter, veiligheid, locatie, personeel, entertainment en netheid.

Gonzalo Figueira, mede-eigenaren van het hostel, was in de wolken met de onderscheiding en zei: “We zijn erg blij. Het was een succesvol jaar voor ons, dus we dachten dat we kans maakten op een HOSCAR ”.

De manager van het hostel, Adriano Cardoso, zei dat naar zijn mening het hostel populair is geworden bij klanten vanwege de ontvangen behandeling. En hij voegde eraan toe: “Je moet op de hoogte zijn van reizigers en ze goed van dienst zijn; leer ze kennen en bied ze wat je weet dat ze nodig hebben ”.

Naast de bovengenoemde werden de HOSCAR's ook toegekend aan de drie beste hostels op elk continent, en de categorieën omvatten: 'Beste locatie', 'Meer entertainment', 'Beter karakter' en 'Meer verbeterd'. In een nieuwe categorie die dit jaar werd geïntroduceerd en waaruit blijkt dat het favoriete tijdverdrijf van backpackers in de loop van de tijd niet is veranderd, behaalde de Dublin-kroegentocht voor backpackers de eerste plaats voor 'Beste tour'.

De winnaars van het beste hostel dit jaar zijn:

1. Traveler's House, Lissabon, Portugal
2. Rossio Hostel, Lissabon, Portugal
3. Lisbon Lounge, Lissabon, Portugal
4. The Riverhouse Backpackers, Cardiff, Wales
5. Greg-Tom Hostel, Krakau, Polen
6. Zittend op het binnenplaatshuis van de stadsmuren, Peking, China
7. Academy Hostel, Florence, Italië
8. Goodnight Backpackers, Lissabon, Portugal
9. Flamingo Hostel, Krakau, Polen
10. Mambo Tango Backpackers Hostel, Barcelona, ​​Spanje

Bron: Hostelworld

Video: Kansloze missie: armpje drukken tegen wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven uit Halsteren (Oktober 2020).