Algemeen

Mobiele telefoons en e-mail op goedkope vluchten

Mobiele telefoons en e-mail op goedkope vluchten

Ryanair is een van de zogenaamde low-cost maatschappijen die agressiever is in zijn goedkope vluchtaanbiedingen. Ryanair heeft zojuist weer een belangrijke stap gezet in de toepassing van nieuwe technologieën en het gebruik van internet, dit keer binnen de diensten aan boord van het vliegtuig die tijdens de vlucht aan passagiers worden aangeboden.

E-mail en oproepen naar mobiele telefoons in vliegtuigen

Veel leidinggevenden en zakenmensen geven de voorkeur aan de AVE of de trein in het algemeen, omdat ze hun gsm niet "afsnijden" en kunnen bellen of gebeld kunnen worden. Dit gaat radicaal veranderen op vluchten van Ryanair. Bellen vanaf uw gsm of gebeld worden is geen probleem en ook het consult om e-mails te versturen of te ontvangen zal dat niet zijn.

Overeenkomst tussen OnAir en Ryanair

Ryanair zal de technologie van OnAir, een aanbieder van communicatie tijdens de vlucht, in de gehele vloot van vliegtuigen in 2007 en 2008 installeren. De kosten van telefoongesprekken en het verzenden van tekstberichten en e-mails zullen gelijk zijn aan de gebruikelijke kosten van internationale roaminggesprekken.

Op deze manier worden internet en mobiele telefoons vriendelijk in vliegtuigen.

Gerelateerde informatie:

  • Mobiele telefoontjes tijdens vluchten
  • Mobiele telefoons op zonne-energie
  • Mobiele telefoons omgezet naar dvd

Video: De geheimen van ons geheugen. Lezing, gesprek en miniworkshop Boris Konrad en Jolien Francken (Oktober 2020).