Informatie

Vertel me welke schoen je leuk vindt en ik raad wat voor TEKEN je bent

Vertel me welke schoen je leuk vindt en ik raad wat voor TEKEN je bent

De schoen is iets heel persoonlijks en dat identificeert ons. In ieder geval, Aan het schoeisel dat een vrouw draagt, kan men gemakkelijk afleiden wat haar horoscoop of sterrenbeeld is.

Vertel me welke schoen je mooi vindt en ik raad je welk teken je bent

Als we ons op vrouwen concentreren, kunnen we veel details over hun persoonlijkheid zeggen, aangezien een vrouw goed gekleed kan zijn, maar als ze niet goed draagt, is het beeld dat ze geeft niet hetzelfde. De wervelkolom en het lichaam hebben een andere vorm met of zonder hielen.Bovendien is de een niet hetzelfde met de ene schoen als met de andere: sommige zijn elegant gedrukt, andere stevigheid en veiligheid, andere gewoon comfortabel, laten zien hoe praktisch en niet erg vrouwelijk het is ... Meisjesachtig ... Sexy ...

Wat zou de schoen van een Ram zijn?

De Ram-vrouw bedenk dat een goede schoen of sandaal het beste visitekaartje is. Een sobere elegantie zou de definitie zijn. Voor elke gelegenheid draagt ​​hij altijd de juiste schoen. Het is nogal klassiek, maar ze vindt alles leuk: pumps met hoge hakken, schoenen met hoge hakken, sandalen, loafers, Mary Janes ... Ze gaat shoppen met platte schoenen of loafers, om te werken met goede pumps, een schoen met hoge hakken van 11 ct. uit eten gaan faalt nooit ... In de zomer zijn sandalen met hoge hakken van 5 cm hoog. het is het juiste om te doen ... De tas en de schoen moeten bij elkaar passen ...

Wat zou de schoen van een Stier zijn?

De Taurus-vrouw is comfortabel en draagt ​​veel loafers. Hij houdt van loafers! En ze draagt ​​ze dagelijks, maar als ze hakken moet dragen, doet ze dat zonder problemen. Ze draagt ​​klassieke, effen pumps met een hak van 7 cm. niet meer. Het is klassiek om te dragen en met schoenen. Hij draagt ​​geen sandalen, omdat hij niet graag zijn tenen laat zien, geeft hij de voorkeur aan de gesloten schoen. Hij houdt ook van mocassin-achtige hakken. U zult nooit sandalen met enkelbandjes of chique gekleurde schoenen dragen. U zult geen te dure schoenen uitgeven. Huid ja, maar zonder overdrijving.

Wat zou een Gemini-schoen zijn?

De Gemini-vrouw het is heel praktisch. Het gaat bijna altijd plat. Ze houdt van Mary Janes, meisjessandalen, mocassins. Omdat ze altijd rent, moet ze heel comfortabel en plat zijn om zichzelf te kunnen zijn. Je zult haar alleen met hakken zien, om speciale evenementen bij te wonen waar het gebruik van hakken vereist is: een bruiloft, een elegant diner ... Je zult haar niet zien met gympen op het werk of op straat, dat laat haar aan het sporten. Hij houdt van mooie sandalen, maar zonder hakken. De dag dat ze vanwege de eisen van haar sociale leven op een paar hakken klimt, zal ze ongeveer 6 of 7 ctm dragen. niet meer.

Wat zou de schoen van een Kreeft zijn?

Kreeft vrouw hij houdt van hakken. Hij houdt er niet van om plat te gaan, als hij ooit platte schoenen of instappers draagt, is dat omdat hij weet dat hij veel zal lopen, maar hij geeft de voorkeur aan hoogtes. Er zijn schoenen van 6 tot 11 cm in nodig. Hij houdt van klassieke pumps, maar altijd een heel klassieke schoen. Hij houdt niet van de extravagante schoen of vastgebonden aan de enkel. Zelfs laarzen en jassen zullen hakken moeten dragen. Als ik jas zeg, bedoel ik een jasversie van een jurk. Ze houdt niet van het veld of het liggen op de grond en je zult haar nooit met gymschoenen zien, tenzij ze aan het sporten is.

Wat zou de schoen van een Leeuw zijn?

Voordat dood dan eenvoudig. Dus is de leeuw vrouwzal altijd dragen sexy of elegante hakkenHet hangt af van de gelegenheid. Zelfs cowboylaarzen hebben hakken en zijn sexy. Hij bedenkt geen platte of ruwe schoen. En als je op een dag wat nadenken over comfort koopt, zullen ze daar in een hoek blijven zonder ze te gebruiken, want als je ze aantrekt, trek je ze uit en geef je ze uiteindelijk aan iemand. Ze loopt graag op hakken, voelt zich elegant, sexy, weet dat ze verleidelijk is en loopt zelfverzekerd en vrouwelijk met hen mee. Je voelt je mooier. Ze houdt van de sandalen met enkelbandjes, de bandjes en de hak van 11 cm. het extravagante, het gedurfde, durft alles.

Leo houdt van extreme sandalen

Wat zou de schoen van een Maagd zijn?

Een Maagd-vrouw het is praktischer hoe sexy. Het zal altijd correct zijn, maar comfort zal zegevieren. Hij gaat veel met mocassins of naar zijn werk, hij gaat in een colbert en klassieke 5 ctm-pumps. Je zult haar nooit zien met extravagante schoenen of sandalen of vastgebonden aan de enkel. Het past niet bij hen. Je zult haar nooit zien met opzichtige schoenen of sandalen of op pallets, dat zou niet elegant voor haar zijn. Discretie is uw handelsmerk. Je ziet haar vaak in spijkerbroek en sneakers, maar thuis of voor excursies.

Wat zou de schoen van een Weegschaal zijn?

De Weegschaalvrouw houdt van schoenen en sandalen en er zullen enorme sommen geld worden uitgegeven aan elegante en sexy schoenen en sandalen van de duurste merken op de markt. Hij durft het aan met de meest extravagante schoenen ter wereld, hoger, origineler, maar ja, dat ze elegant zijn. Je hebt hakken nodig om je vrouwelijker te voelen. Voor haar zijn ze het complement nº1. Je zult haar nooit een trainingspak en sneakers zien dragen op straat of met Mary Janes of loafers, behalve bij speciale gelegenheden.

Aan Weegschaal

Weegschaal houdt van hoge hakken en elegant

Wat zou de schoen van een schorpioen zijn?

De Schorpioen-vrouw is als de fatale vrouw. Hij houdt ervan om sexy te gaan in kleding en schoenen. Ze houdt niet van krullen, ze gaat verder dan het comfort, want wat ze wil is een hoge hak die haar insinuerend laat wiebelen. U zult het geld uitgeven dat u nodig heeft om wat te kopen Leboutin of wat Manolo blanik. U zult denken dat dit het best bestede geld ter wereld is, want schoenen zijn "uw" favoriete fetisjobject. Seks en hakken gaan hand in hand. In stof en met pantoffels zul je haar nooit op straat zien. Dat laat hem over voor de sportschool, waar hij elke dag naar toe gaat.

Wat zou de schoen van een Boogschutter zijn?

De Boogschuttervrouw is een alleskunner. Hij draagt ​​meestal altijd platte schoenen of platte sandalen of sneakers of loafers. Voor een nacht of bruiloft draagt ​​ze enkele hakken, maar de reserve-exemplaren bewaart ze in de kofferbak van de auto. Het is erg praktisch en comfortabel. Ze geeft niet om schoenen. Met sneakers kun je veilig winkelen, het maakt je niet uit.

Wat zou de schoen van een Steenbok zijn?

De Steenbok-vrouw het is elegant en sober. Geen schoenen of sandalen bij de enkel. Ze houdt van saloons, klassieke sandalen en aardekleuren, zwart, bruin ... Ze houdt van alle maten hakken, behalve platte schoenen. Zij, die alles zo geanalyseerd heeft, weet heel goed dat haar been en haar gang niet zo mooi zijn.

Wat zou de schoen van een Waterman zijn?

De Waterman-vrouw is comfortabel. Ze gaat plat of met schoenen of enkellaarsjes met een hak van 5 cm. groter draagt ​​ze meestal niet. Als u schoenen moet dragen voor een speciale gelegenheid, trekt u ze aan, maar trekt u ze zo snel mogelijk uit. Het is ook sober, dus het zal aardekleuren of zwart gebruiken. Een ander type komt niet in zijn plannen.

Wat zou een Vissen-schoen zijn?

De Vissen-vrouw is altijd erg comfortabel voeten: platte schoenen of sandalen, Mary Janes, mocassins, gympen… Het kan hem niet schelen. Je kunt haar op straat zien met gympen en trainingspak of sexy en hakken, bij een speciale gelegenheid, maar het is niet normaal. Ze zal het aantrekken vanwege de ziekelijke hiel, maar niet omdat ze er zich prettig bij voelt. Een andere dag zul je haar zien in een meisjesjurk en schoenen.

Andere metingen met betrekking totVertel me welke schoen je mooi vindt en ik raad van welk TEKEN je bent:

  • Welke vrouw is volgens haar teken het meest flirterig?
  • Ontrouw en de sterrenbeelden
  • Hoe is het hart van mensen volgens hun teken?

Video: Laat hem weten dat je hem leuk vindt - 7 slimme manieren (Oktober 2020).