Algemeen

Trivial Pursuit op YouTube

Trivial Pursuit op YouTube

YouTube presenteert een nieuwe versie van interactieve Trivial Pursuit

Trivial Pursuit presenteert een nieuwe interactieve versie op YouTube die het publiek uitnodigt om tegen de sterren van enkele van de meest bekeken video's op internet te spelen.

Om het nieuwe bordspel 'Trivial Pursuit: Bet You Know It' te promoten, hebben leden van het publiek de mogelijkheid om tegen het YouTube-team te spelen in een interactieve versie van de spel genaamd "Jij versus YouTube" (Jij tegen YouTube).

De nieuwe Trivial Pursuit introduceert een inzetelement waarin spelers proberen te raden of hun tegenstander een specifieke vraag wel of niet correct zal beantwoorden. In de online versie verzamelen leden van het publiek tokens door drie vragen te beantwoorden. Vervolgens gebruiken ze de fiches om te wedden of een YouTube-ster de volgende vraag al dan niet correct zal beantwoorden.

Als de spelers correct inzetten, gaan de punten naar het internationale team van het publiek; zo niet, dan gaan de punten naar het YouTube-team.

Om het nieuwe bordspel en de interactieve online competitie te promoten, nam Trivial Pursuit donderdag advertentieruimte over op de hoofdpagina's van YouTube in verschillende gebieden over de hele wereld.

Bron: The Guardian

Andere gratis interactieve spellen op internet:

  • Tarot: virtueel kaartlezen volgens specifieke vragen of uw dagkaart
  • De meest bekende: speel met andere internetgebruikers om te zien wie meer weet over de bekendheid van de beroemde
  • Numerologie: Bereken uw aantal op basis van uw geboortedatum en geef uitleg
  • Naamcompatibiliteit: Bereken de compatibiliteit van een paar op basis van hun naam

Video: THE MOST IMPOSSIBLE TEST EVER - TRIVIAL PURSUIT Trivia Questions. JeromeASF (Oktober 2020).