Ideeën

Buitenkeukens: ideeën en tips om ervan te genieten

Buitenkeukens: ideeën en tips om ervan te genieten

Een buitenkeuken is een geweldige manier om van het mooie weer te genieten en het meeste uit je terras of tuin te halen.

Het ideaal is om een ​​eenvoudige buitenkeuken te ontwerpen met de essentie zodat je niet de woning in hoeft. Het is handig om een ​​open haard, een opslagruimte, een voorbereidingsruimte en een wasruimte te hebben.

Praat met de professionals voordat u de keuken gaat monteren en zorg ervoor dat u beschikt over wat u nodig heeft om de keuken te monteren: rookafvoerpijpen, stopcontacten of elektrische apparaten.

Aanbevolen materialen voor buitenkeuken

Buitenkeukens kunnen meer of minder worden blootgesteld aan klimaatveranderingen, afhankelijk van hun locatie, dus een minimum aan bescherming wordt aanbevolen in de materialen die we gebruiken. Aanbevolen materialen zijn:

  • polyethyleen met hoge dichtheid - een materiaal waarmee veel tuinmeubelen worden gemaakt -
  • roestvrij staal
  • behandeld hout - zolang onze keuken wordt beschermd door een pergola of dak -
  • Werk keuken

Het ontwerp van de buitenkeuken

Het meest aanbevolen door experts is om de keuken in een L- of U-vorm te ontwerpen om het meeste uit de ruimte te halen, het is ook belangrijk dat plaats de warme en koude zones niet samen (in het geval dat u een koelkast plaatst)

Als uw keuken niet overdekt is, plaats deze dan in de buurt van gebieden die schaduw kunnen bieden of die u gemakkelijk kunt bedekken in geval van nood, luifels, parasols, de schaduw van een boom ...

Outdoor keukenapparatuur

Grills, branders, borden ... Je kunt kiezen tussen ze vast of draagbaar, gas, elektrisch, hout ... Denk goed na over wat voor soort maaltijden je wilt bereiden in je buitenkeuken. Evalueer uw mogelijkheden en uw budget, als u meer geïnteresseerd bent in een gas- of houtkachel, of u deze het hele jaar door of alleen in de zomer gaat gebruiken en u de toestellen wilt opbergen als u er niet bent.

We laten u enkele ideeën achter om u te inspireren

Foto: Steven Paul Whitsitt Photography

Foto: Stone Acorn Builders

Foto: Futral Construction

Foto: Sarah Greenman

Foto: Atlantis buitenkeukens

Foto: houzz Traditioneel landschap

Foto: topdreamer.com

Foto: yellowhome.ru

Foto: onekindesign.com

Foto: freestylehippiesoul.tumblr.com

Bronnen: Line 3 Kitchens | Compact Appliance.com

Gerelateerd lezen:

Video: CKW Master buitenkeuken (Oktober 2020).