Informatie

Aanhangwagen en zinnen van "Acht Baskische achternamen"

Aanhangwagen en zinnen van

Aanhangwagen van acht Baskische achternamen:

Een deel van het markeren of filmen van acht Baskische achternamen:


Geregisseerd door Emilio Martínez-Lázaro en uitgevoerd door Clara Lago, Dani Rovira, Carmen Machu, Karra Elejalde, Alfonso Sánchez, Alberto López en Aitor Mazo. In het romantische komediegenre heeft deze film een ​​groot aantal positieve recensies ontvangen.
Het gaat over het eigenaardige echtpaar Amaia (Baskisch) en Rafa (Sevilliaan). Rafa heeft Sevilla nooit verlaten, en Amaia's onwetendheid over hem is wat hem ertoe aanzet haar te veroveren. Hij zal drie dagen moeten blijven en doen alsof hij Amaia's verloofde is, Baskisch van geboorte met zijn achtste, hoewel er later 7 Baskische familienamen zullen verschijnen voor haar vader (Karra Elejalde). Gedurende de hele film zal Merche (Carmen Machi) ook moeten doen alsof ze Rafa's moeder is.

Het succes aan de kassa is vooral te danken aan het uitstekende script, een gegarandeerde lach van het eerste tot het laatste frame. De acteurs bevestigen de glans van het werk van de schrijvers.

-Schrijver: Borja Cobeaga en Diego San José.

Zinnen:

  • Amaia: Met wat ik leuk vind Andalusiërs en kauwgom!
  • Rafa: Trouwens, het is niet de schuld van het meisje dat ze Baskisch is
  • Rafa: Euskadi heeft een bijzondere kleur!
  • Koldo: Hij doet me veel denken aan die jongen met wie je uitging, iemand uit het zuiden. Ja uit Vitoria, maar pas op: hij had zijn acht Baskische achternamen.
  • Rafa: Gabilondo, Urdangarín, Zubizarreta, Arguiñano, en vervolgens namens ama: Igartiburu, Erentxun, Otegi en Clemente.
  • Koldo: Terwijl je me bedriegt, huh! Ik trek aan de lijn, ik vang je, ik verzacht je als gastheren, ik draai je heel en dan maak ik een nieuwe zeeman met je en dit als ze geen matéforas of gastheren zijn van deze van jou, en nu "sh" en eet.
  • Rafa: Dat ik Bask ben! Behalve dat hij Andalusiër is, zou hij ook Sevilliaan zijn, niet uit Córdoba. Ik kom uit Sevilla, uit de buurt van La Cruz.

Wat vind je van deze film, welke zin vind je het leukst?
Volg ons op
Twitter
Facebook

Video: Onderbouw opbergkist voor aanhanger (Oktober 2020).