Informatie

Banken in Spanje

Banken in Spanje

Hypotheekleningen

Zoals we in een andere sectie hebben opgemerkt, zijn banken in Spanje onderworpen aan geavanceerde wetgeving met betrekking tot de verdediging van consumentenrechten.

Hieronder geven we een ranglijst van de 12 belangrijkste banken die u met volledige garantie kunt gebruiken, gezien hun solvabiliteit en gewicht binnen het Spaanse financiële systeem.

Door op de links van deze banken te "klikken", krijgt u toegang tot tal van bijgewerkte aanbiedingen voor hypotheken. Bankinter, La Caixa, hebben bijvoorbeeld uitstekende online diensten.

Bovendien hebben veel buitenlandse banken kantoren in Spanje, vooral in de gebieden van buitenlandse ingezetenen (Malaga, Alicante, Baleares, Canarias; in het algemeen in zeer brede delen van de Costa Brava, Costa del Sol, Costa Blanca ...), in sommige gevallen met een gewicht belangrijk (Deutsche Bank).

Ons advies is om de aanbiedingen van Spaanse banken niet te onderschatten: over het algemeen zijn ze goed en dekken ze een breed spectrum van zeer interessante vastgoed- en huisvestingsdiensten af.

Geef echter ook het onderhandelen over goede voorwaarden niet op. Onthoud dat u er een kunt bestellen Bindend bod.

Ten slotte hebben sommige banken (bijvoorbeeld Deutsche Bank, BMN) specifieke diensten voor ingezetenen van de euro.

Blijf lezen: de beste hypotheken op de markt.

Video: Vakantiehuizen Spanje, Costa Blanca - Traditionele villa met zeezicht in Benissa Costa Blanca Spanje (Oktober 2020).